Jump to content

B 500 NST

nst.alex

Postare recomandată

merci kirkus de info .. l-am vazut ..este 11 mil dar este cam "ciufulit" si nu merge interiorul bej ar trebui sa schimb cam multe, consola care este gri... tapiterie plafon , mocheta ... am gasit unul pe net la 750e chiar gri ... dar nu am banii :( ... asta e un moft de design interior mai mult .. sau daca s-ar potrivii mai ma intereseaza un interior negru de textil de la audi cel de S-line .

Link către comentariu
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nst.alex

61

• kirkus

5

• dark_master

5

• Circoloco

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Comenzile de volan de unde le-ai cumparat? Sunt si eu in cautare de asa ceva.

Link către comentariu

Eu l-as lua pe cel jegarit si ieftin de pe forum si l-as tapita later cu ce-mi place...

Link către comentariu

kirkus ai pm.

nst.alex - ar merge un decor interior din aluminu, daca tot ai volan de gti si pedale de gti ;).

Link către comentariu

@dark_master comenzile le-am gasit la un baietas in targoviste .. avea anunt pe okazii au fost luate de pe un golf plus din dezmembrari cu 200 ron ... momentan nu sunt active .. dar le-am luat pentru ca arata altfel volanul cu comenzi decat cu capacelele adaptate .... cat te-a costat pe tine decorul de aluminiu ? merci

@kirkus .. m-am gandit la treaba asta .. dar ies mai scump decat as gasii interiorul pe gri .. si ma mai gandesc .. la treaba cu pielea pentru ca am vazut ca se face cam urat ( am vazut tocita alcantara de pe spatar ).. si inclin spre unul de a4 s-line .. mai trebuie sa vad daca se potrivesc scaunele si bancheta .

dupa ce imi voi schimba presurile cu unele OEM vreau sa-mi pun si lumina la picioare .. nu stiu catre ce sa optez stock ( pe alb ) sau pe rosu .. ca si bordul e cu albastru si rosu ... momentan trebuie sa-mi schimb gumele si costa cam 2500 ron rolleyes.gif apoi .. urmeaza .. presurile si o lumina la picioare ( sa vada lumea ca umblu cu incaltarile curate laugh.gif ) dupa care manerele de la usi (cele interioare) urmeaza sa fie infoliate .. pentru ca da la vw acestea sunt vopsite cu o vopsea cauciucata si care se cam face urata ... )

by the way ... pentru cine are de gand sa-si schimbe pedalele se potrivesc cele de golf 5 numai ca footrestul vine cu o usoara adaptare ( fiind mai ingust ) pe spate are 3 cleme care se prin in podea si un surub pe lateral .. se va taia o clema si nu se mai prinde in acel surub si capacul de la manerul de unde se deschide capota va veni direct peste si nu se observa nimic .

Modificat de nst.alex
Link către comentariu

Decorul de aluminiu m-a ajuns undeva la 150 de euro, dar sincer, daca ar fi sa aleg din nou le-as lua noi. Eu le-am luat de pe ebay o parte si o parte de pe forum. Oricat ai cauta, cele folosite au zgarieturi(mai multe sau mai putine). Noi, cred ca te costa undeva la 300 de euro daca ai noroc.

Aici gasesti noi: http://www.tmtuning.com/HOME/catalog/product_detail.php?default_product=1513 la 500 de dolari tot setul, care e aprox 350 euro. Cel mai bine e sa urmaresti pe ebay pana gasesti un set in stare cat mai buna sau nou.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

new update .. ornamente aluminiu pentru gurile de la ventilatie .. si urmeaza si ornamentul cromat pentru maner usa sofer blah.gif

post-65586-0-77424000-1302874557_thumb.j

post-65586-0-21711300-1302874558_thumb.j

post-65586-0-75508000-1302874558_thumb.j

Modificat de nst.alex
Link către comentariu

maine sau vineri cel tarziu va primi jante pe 17" Macau ... si stergatoare originale .... urmeaza sa imbrac manerele de la usi ( interior ) in folie pt ca vopseau asta cauciucata de pe ele se zgarie destul de usor , presurile oem si apoi stopurile haion tip skyline si incalzire in scauneblah_.gif si daca mai gasim o comoara vine si o navigatie pt design mai mult ca la cat stau in masina .. .. cam 1h pe zi dus intors drumu de la servici ... smile.gif

astept cateva pareri de jantele Macau .... multumesc ..

Modificat de nst.alex
Link către comentariu

au sosit si jantele blah.gif ... scuzati ca este murdara .. dar unde lucrez ( in zona pasajului basarab ) daca o spal si o parchez intr-o 1h este la fel ... maine va primi si curatenia de Paste biggrin.gif asa ca va urez un PASTE FERICIT TUTUROR !!

post-65586-0-66053200-1303402420_thumb.j

post-65586-0-20015700-1303402421_thumb.j

Modificat de nst.alex
Link către comentariu
Silvian91imAuto

Hristos a Inviat!

Felicitari pentru imbunatatirile aduse masinii, sa auzim doar de bine.

:Driver:

Modificat de SilvianDement91
Link către comentariu

Salut!Ne-am intalnit prin trafic Duminica seara pe la Casa Poporului (golf 6 alb )

Frumoasa masinuta !La cat mai multi km...

Link către comentariu

Salut ,,, da mi-a zis prietena mea dupa ce trecusem de tine ca i s-a parut ca ai sticker cu vwforum si te-am cautat pe aici dar nu te-am gasit ... frumoasa si masinutza ta ... cati mai multi km fara incidente si Driver.gifsafe ...

De maine ... revin la pasiunea mea din copilarie .. si anume bicicleta ... am facut si sport extrem ( Trial ) .... asa ca masinuta va sta si prin parcare ... o sa care si bicicleta dupa ce imi iau suport ... blah_.gif

asa ca daca mai citeste lumea pe aici post-ul si se da si cu bicicleta .. sa dea un pm poate ne vedem pe 2 roti ... bafta

Modificat de nst.alex
Link către comentariu
  • 1 month later...

masinutza a primit placute noi .. multumesc La Service

Link către comentariu

Hei mi-ai "jmanglit" jantele , nu e corect :)) apropo ce anvelope ai pe ele ? eu am dunlop sport maxx 235/45 zr17

Link către comentariu

masina va primi interiorul de scaune incalzite + banchete + fete de usi de piele negre + modul climatronic pt incalzirea scaunelor ... iar combinatia din interior va fi negru cu gri (voi ce ziceti ? o parere ? ... macar asa ca idee .. ca mie 95% imi va place combinatiablah.gif) .. si cred ca o sa dea bine ... ( plafon + stalpi + consola cetrala si plansa inferioara sunt gri ... si restul sunt pe negru .. mocheta+ scaune + bancheta + plasa superioara +volan + fete de usi .... joi soseste si vineri .. sper sa termin de montat interiorul + instalatia electrica ..

am urcat si 2 poze ..

acum ma mai gandesc ca modificari : navigatia RNS 510 dar nu stiu daca sa fac pasul .. ca as lua`o " doar ca da bine " ... ca in rest ascult doar radio .. si navigatia .. nu prea imi foloseste (momentan ) drumul la serviciu si de vacante prin tara il stiu laugh.gif ... in schimb .. ma bate un gand .. de o suspensia ( si aici va trebui sa ma documentez cand m-am hotarat sa fac acest pas ... si de ce nu ? un soft sa crestem putin herghelia de sub capota laugh.gif

iar umatoarea modificare va fi sa-mi colantez grila nichetala din fata + emblema spate .. ori vopsite cum am facut si cu emblema fata si se mentine f.bine de mai bine de un an blah.gif

post-65586-0-86221200-1307523683_thumb.j

post-65586-0-90018800-1307523697_thumb.j

Modificat de nst.alex
Link către comentariu

Sweet! Go for it daca ai gasit interiorul la un pret ok.

Daca te gandesti la climatronic cu incalzire in scaune si la RNS, poate ar fi bine sa te indrepti catre climatronicul cu afisaj pe RNS :D

Link către comentariu

kirkus .. am gasit un pret foooarte bun zic eu .. si in acest pret intra scaune cu incalzire + bancheta + modulul de climatronic ( teoretic imi mai trebuie doar instalatia [ trase firele ] si codarea .. si astea se vor face cu ajutorul lui Al_Bundy ) nu cred ca stia asta de afisaj pe RNS .. dar asta este ..

Modificat de nst.alex
Link către comentariu

a ajuns si tapiteria mult asteptata biggrin.gif atasez o poza live din sufragerie ... ma gandesc sa le pun in casa si sa-mi pun canapele in masina :))))

post-65586-0-30971000-1307647712_thumb.j

Link către comentariu

Arata foarte bine. Acum ca au venit ne poti spune un pret pentru ele?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!