Jump to content

B 500 NST

nst.alex

Postare recomandată

(...) jante de tabla pe 16" si cauciucuri de iarna 225x55x16 nokian :huh:

Ai reusit tu sa montezi un astfel de cauciuc pe o janta de tabla ?!

Care e J-ul jantelor de tabla ?!

Standardul de cauciucuri din fabrica pt jantele de otel (tabla) este 205/55/R16, si care sunt recomandate iarna pt ca sunt o idee mai inguste si pot "taia" mai bine prin omat :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nst.alex

61

• kirkus

5

• dark_master

5

• Circoloco

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumos Passatul. Ti-as recomanda sa modifici putin stopurile, sa aibe si cele din interior cercurile arpinse (erau cativa colegi pe forum care faceau operatiunea asta) .

Cand ai pus folia pe stopuri, trebuia sa pui si pe semnalizarile din oglinzi.

In rest totul e ok :coffee_lol: Spor la modificat.

Link către comentariu

riddler nu stiu sa-ti zic j-ul mie lene sa ma duc pana pe balcon sa ma uit .. iar cauciucurile mi le-am luat de la servici la un super pret 5 mil toate 4 merse 5000 km :)

hmmm am sa caut treaba asta cu stopurile nu stiam ... iar de semnale de pe oglinzi am omis ... si cred k ar trebui si cele din fata :D

ms de urari si :Driver: safe !

Link către comentariu

Frumoasa masinuta! Sa o stapanesti sanatos si multi km impreuna! Merge si 225/55/16! Am avut eu o iarna si statea destul de bine! E adevarat ca la ce drumuri avem noi mai bine iti iei mai inguste si mai inalte, dar la ce bani ai dat pe ele ... Merita! Apropo mai au? :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
Silvian91imAuto

Frumos :)

Daca ai reusii sa-ti faci pozitii led si pe cercurile de pe porbagaj ar fi marfa.

Link către comentariu
(...)

hmmm am sa caut treaba asta cu stopurile nu stiam ... iar de semnale de pe oglinzi am omis ... si cred k ar trebui si cele din fata :D

(...)

Uite aici la colegu' iuly1209: Stopuri skyline portbagaj Passat B6, Sedan si Break

@MariusFR: ms de confirmare, nu stiam ca merge :)

@nst.alex: Nu`i graba, eram doar curios pt ca am mai primit oferte de anvelope pe aceiasi dimensiune la preturi bune si le-am refuzat din cauza ca nu eram sigur daca merge sau nu

Plus ca n-am chef sa fac teste pe bani :(

Oricum, multi km fara incidente cu masinuta si spor in continuare la modificari :)

:( safe

Modificat de Riddler
Link către comentariu

@MariusFR nu mai au le-am luat in aprilie cand am luat si masina :blackeye[1]:

@SilvianDement91 vreau sa-mi fac si asta si am sa le fac si knd imi pun si xenon-ul pe proiectoare :lol:

@Riddler ms de ajutor :))

Multumesc de sfaturi si urari .

in weekend mi-am luat filtrele MAN + Uleiul Castrol 5w-40 EDGE TurboDiesel .. si urmeaza sa ii fac si revizia :scratch:

Link către comentariu

Astazi i-am facut revizia NST-ului 440 ron cu tot cu manopera si spaga :)

filtrele MAN + Uleiul Castrol 5w-40 EDGE TurboDiesel

Link către comentariu

ms adryan ,

Zilele trecute mi-am dat si eu suportii de numere jos .. am curatat marginea neagra a numerelor si le-am prins cu banda dublu adeziva ... am sa fac niste poze si sa le urc aici :icon_thumright:

Modificat de nst.alex
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

in noaptea de 24 spre 25.09.2010 un om cu o comanda speciala ... m-a lasat fara geamurile oglinzilor :dry: ... ziua de sambata pierduta pe la politie .. sa-mi iau dovada pentru casco ... trebuie sa astept ... sa sun marti sa vad daca e gata dovada ca deh asa e in Romanica stai 1 sapt sa-ti iei un rahat de foiae ... intre timp am aflat ca e posibil sa nu ma despagubeasca ... asa ca azi am fost in targ mi-am luat oglinzi ( posibil tot ale mele sa fie :D ) si le-am sablat la un baietas f.ok .. a venit acasa si mi le-a facut pe masina fara sa le dea jos ...... oglinzi 100 ron (originale passat) si 40 de ron sablatul .

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !

Modificat de nst.alex
Link către comentariu
  • 4 months later...

cum n-am mai zis nimic pe aici ... pe la masina am mai schimbat in decembrie pompa de motorina .. iar acum am comandat si pedale + footrest model GTI .. mi se par mai frumose decat modelul R-line ( gusturile nu se discuta ) ... si am vb azi cu un baietati care vinde un volan de GTI sa mi-l trimita deci undeva pe saptamana viitoare vor sosisi pedalele (ebay.com) :D

cine este interesat de volan piele in 3 spite fara air-bag sa ma contacteze aici prin PM sau tel care se regaseste la contact :D

drive safe :Driver: si sa auzim numai de bine !

Link către comentariu

Cred ca ti-am vazut masina parcata in fata la Policlinica Drumul Taberei, frumoasa masina, cred ca numarul mi-a atras atentia. Bafta!

Link către comentariu

salut Paul ... acolo stau .. suntem vecini ? :D

rog aici un coleg care citeste si poate sa ma ajute sa posteze un anunt in aria vanzari/cumparari ... CUMPAR VOLAN GOLF 5 GTI (fara comenzi) pers de contact Alex(eu) tel 0721 777 672 .

Multumesc.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

astazi mi-a venit si volanul de golf 5 gti si tot astazi am cumparat si comenzile .. aferente acestuia ... si cam asa se vede : http://img839.images.../img0368ge.jpg/ .... My link/ si astia sunt km reali ai masinii blah_.gifhttp://img4.imagesha.../img0369ij.jpg/ aseara mi-au sosit si pedalele oem de gti ... astept sa vina si footrest-ul si sa le montez :) dupa care trebuie sa-mi schimb cauciucurile ( sau daca or fi bani sa trec la jante pe 17 .. nu m-am hotarat inca la un model anume ... ) , sa schimb placutele de frana si apoi ca modificari .. sa-mi fac grila fata din crom .. in negru mat .. si emblema vw spate .. visez la un rns 510 si interior piele ..

Modificat de nst.alex
Link către comentariu

uitesem sa precizez : volanul a fost cumparat de la colegul DanuAL si pot sa il recomand cu incredere este un baiat de nota 10+ ! ...

Link către comentariu

ieri am montat pedalele de GTI ... astept sa soseasca saptamana aceasta si footrestul si sa fie montat.. si azi am trecut inapoi la rotile de vara .. blah_.gif

n-am apucat sa fac o poza impreuna la volan si pedale .. asa ca am atasat 2 separat blah.gif

post-65586-0-74407200-1300037960_thumb.j

post-65586-0-38088700-1300037961_thumb.j

Modificat de nst.alex
Link către comentariu

Frumos, frumos. Acum tot ce trebuie sa mai faci este sa iei niste presuri OEM, sau acelasi model ca cele OEM :icon_thumright:

Link către comentariu

merci lucian si a ta e f.frumoasa .. chiar ma gandeam cu cateva sapt in urma sa-mi schimb passatul cu un golf 5 dar m-am razgandit din simplul fapt ca nu stiu ce masina imi voi gasii si a mea e ca nou are 37000km in prezent

legat de volan am vazut ca l-ai cumparat tot de la colegul danuAL ... f.misto volanul si f.oke colegul .. eu mi-am gasit comenzi cu 2 mil si am preferat sa le cumpar .. vezi poate iti gasesti si u .. arata mai oke .

...legat de presuri .. clar e primul lucru care urmeaza .. apoi ... ma gandesc la interior de piele si apoi un RNS510 .. dar trebuie sa umplu sacul ca sa-mi pot indeplini dorintele smile.gif

Modificat de nst.alex
Link către comentariu

Ms,ms. Eu cat imi doresc o berlina, ca nu am spatiu in portbagaj destul :))

N-am optat pentru comenzi pentru ca nu avea rost sa le tin degeaba pe volan :D . Stau foarte bine si clipsurile.

Ai nevoie de ceva bani pentru piele si rns :blah_:

Link către comentariu

Vinde un coleg interiorul bej de pe un B6 in aria de dezmembrari...stiu ca era ieftin ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!