Jump to content

B 500 NST

nst.alex

Postare recomandată

Salutare tuturor ... a venit randul sa-mi prezint si eu masinuta :

Este vorba de un Passat 2.0 TDI din 2006 6+1 ( sunt fan cutie manuala )

masina a fost achizitionata la 28.000 km in aprilie in prezent are 33.000 reali si carte de service midorcar otopeni - al 2 lea propietar

Dotari ce-mi trec prin cap :

-culoare verde

-Jante Milwaukee R16

-4 geamuri electrice

-pilot automat

-oglinzi electrice si incalzite

-scaune reglabile in 3 pozitii ( electric lombar la sofer )

-volan in 3 spite din piele , reglabil inaltime - adancime

-sertare langa avarie :)

-buton ESP

-torpodou regfigerat

-ornamente crom exterior

-Cotiera fata-spate

-Aer conditionat Climatronic reglare automata pe 2 zone, separat stanga/dreapta, ventilatie indirecta

-8 x airbag

-RCD 310 cu 8 boxe

-fauri ceata

-faruri cu lupa

Modificari aduse masinii:

Faruri cu Xenon pe faza scurta

Follie Lummar fata + spate+stopuri

Sensozi parcare spate

vopsit sigla VW fata in negru

Modificari de viitor :

RNS 510

poate pleope

xenon proiectoare

si un interior cu piele alcantare m-ar tenta ;)

post-65586-1282248365_thumb.jpg

post-65586-1282248393_thumb.jpg

post-65586-1282248470_thumb.jpg

Modificat de nst.alex
Link către comentariu
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nst.alex

61

• kirkus

5

• dark_master

5

• Circoloco

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca iti pui xenon pe proiectoare - cauta sa ai nuanta farurilor .

Sa o stapanesti sanatos .

Link către comentariu

turbocip : xenon-ul l-am luat si montat la niste prieteni si o sa imi cumpar la fel si tot de 6000k

ionut masina a ajuns cu discount 9700e (am luato de la un dealer si m-am descurcat si de discount ea a fost evaluata la 12000 )

multumesc de sfaturi si urari :D si bine v-am gasit :P

si poze cu ea exact cum am luat-o

o sa apar si eu la intalnirile saptamanale .. poate imi spuneti unde sa vad k l-a intalniri sunt o gramada de topic-uri si nu l-am gasit pe asta cu intalniri saptamanale :P

post-65586-1282252198_thumb.jpg

post-65586-1282252206_thumb.jpg

Modificat de nst.alex
Link către comentariu

Sa te bucuri de ea si sincer iti spun sa nu-ti aduca probleme, asta daca este dupa cum banuiesc cod motor BKP. Poti citi mai multe aici. Pretul obtinut il consider excelent. Drumuri bune

Link către comentariu

salut , am citit pe forum inainte sa-mi iau masina .. dar am zis ca de ce vrei sa fugi de aia nu scapi :) e si o loterie cu asta zic eu ... sunt multi cu aceste motoare care au patit multi care n-au patit .. si la cate passaturi B6 vezi pe strada ... eu tind sa cred k la cate sunt vandut mai putine au probleme .. gen sau vandut 100.000 de masini si au probleme 1000 ... nu stiu ce sa zic ... eu vreau sa ma bucur de ea si multi fara km fara incidente la toata lumea . :)

Link către comentariu

Foarte bine arata masina! ... ca sa nu mai zic ca-s un pic invidios pe pretul obtinut de tine :vwrullz:

S-o stapanesti sanatos si multi km fara probleme !

Link către comentariu

Frumoasa masina! Sa o conduci cu placere si fara incidente.

Numai bine.

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum! :frigbaitata: Foarte frumoasa si dotata masina.Sa o conduci cu placere! :Driver:

Link către comentariu

salut , da am pus , era mentionat si la modificari aduse masinii :)

Modificat de nst.alex
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.Ma mir cum de ai dat doar 9700 de euro pe o masina cu km atat de putini.

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

theone06 .. cunosteam pe cine trebuia la locul potrivit :) care m-a ajutat si cu discount-ul :biggrin:

multumesc de urari la fel si tie

Link către comentariu

pai xenon-ul in proiectoare te ajuta sa obtii o lumina mai buna si un "look" misto , iar daca am xenon pe faza scurta si aprind si proiectoarele (xenon alb - proiectoare galbene) la' ochiu meu nu da bine :)) si daca ai farurile reglate nu orbeste pe nimeni ... cine te orbeste pe tine in trafic sunt unii cu faruri nereglate sau care au avut masinile pocnite si reparate cu chirpici la "mitica" la garaj (gen tragar-ul aftermarket sau facut din tabla de cazan ) :icon_thumright:

Modificat de nst.alex
Link către comentariu

am inteles limina mai buna si totusi nici un producator auto nu implementaza solutia ta.

Link către comentariu

Daca omul doreste sa isi faca modificarea - de ce il descurajezi ?

Reglate corect - nu orbesti participantii la trafic .

Link către comentariu

turbochip n-are cum sa-mi schimbe opinia .. daca asta crede baiatul nu are decat :)) :D

Link către comentariu

Salut. Ti-am vazut masina prin trafic si imediat m-am gandit ca esti forumist. Frumoasa. Sa te bucuri de ea.

Link către comentariu

totusi daca legea zice ca nu se merge cu proiectoare decat atunci cand e ceata tu de ce sa fii in offside? ca stii ca nu te opreste politia. vezi insa ca au cam inceput sa dea amenzi pt asa ceva. iti ia talonul pana nu schimbi becurile inapoi. logic ar fi sa nu ai deloc dreptul sa umbli la lumini.

chestia cu nu orbeste nu o zic decat cei ce sunt chiar in masina respectiva. pe mine ma deranjeaza si proiectoarele cu halogen, de xenon nici nu mai vb, oricum nu exista xenon original pt proiectoare, iar alea neoriginale le poate regla si mama reglarii ca tot degeaba.

In rest sa te bucuri de masina si nu uita ca respectul intai se acorda si apoi se cere.

Link către comentariu

cand o sa-mi pun xenon in proiectoare n-am sa merg si cu proiectoarele aprinse ;) decat atunci cand va fi cazul ca sa nu arate "trist" faruri albe .. proiectoare galbene , am avut xenon si pe fost fosta masina unde nu aveam faruri cu lupa( un peugeot 307 ) si nu am deranjat pe nimeni ideea e sa ai farurile reglate .. ca poate sa te orbeasca si cu un halogen daca farurile ii bat in copaci ... iar daca producatorul nu a scos proiectoare cu xenon (daca as merge cu pozitia si proiectoarele..cum fac unii nu vad nimic si personal nu m-a orbit nimeni din acei participanti care i-am intalnit in trafic pentru ca proiectoarele alea iti bat pe sosea la 1m de botul masinii)... iar de xenon si alte tehnologii a scos VW pe noul tuareg un sistem care iti permite sa mergi cu faza lunga si sa nu orbeasca celalalt participant la trafic care vine de pe contrasens . si ca o paranteza pot face pariu cu tine mandelu ca la tine in casa ai neon in bucatarie si baie ... si te las sa iti raspunzi singur de ce ai neon in loc de bec .

fiecare are opinia lui .. si libertatea de alege .

km fara evenimente la toata lumea !

Modificat de nst.alex
Link către comentariu

am fost in weekend pe la ai mei sa fac un gratar .. am spalat si masina .. si trebuiau niste poze noi .. :D

a si era sa uit a venit mos craciun la masina : jante de tabla pe 16" si cauciucuri de iarna 225x55x16 nokian :D

post-65586-1283185890_thumb.jpg

post-65586-1283185905_thumb.jpg

post-65586-1283185915_thumb.jpg

post-65586-1283185926_thumb.jpg

post-65586-1283185937_thumb.jpg

Modificat de nst.alex
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!