Jump to content

JETTA full black

vw11wst

Postare recomandată

Proiectoarele sunt OEM ?

Daca da, poti sa zici ce cod au, ca eu nu-mi amintesc sa fii gasit prin ETKA vreun model cu lupa...

Modificat de Riddler
Link către comentariu
  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vw11wst

37

• Circoloco

5

• lucian_90tud

5

• Riddler

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

proiectoarele montate de mine nu sunt OEM. sunt de pe un A6 din 2003. proiectoare cu lupă despre care se spune că sunt OEM, am găsit pe acest site.

acolo se menţionează următoarele coduri: 1T0941699B - stânga şi 1T0941700B - dreapta. (nici mie nu îmi apar aceste coduri în ETKA).

Modificat de vw11wst
Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Frumos. Arata fie a TRS, fie a lupele OEM.

Ai avut noroc cu farurile ca s-au desfacut asa usor si frumos. Altii nu au fost la fel de norocosi

Aaaa...acum am vazut. Le-ai taiat de jur imprejur, nu le-ai desfacut

Modificat de kirkus
Link către comentariu

mulțumesc pentru aprecieri. nu știu ce sunt alea TRS. nu sunt nici lupe OEM. sunt proiectoare bi-xenon FX-R - made in CHINA. lumina proiectată pe carosabil este bestială (fără umbre și perfect focalizată). uitați de faruri tuning aftermarket sau chiar și de cele OEM. acest produs China bate tot !!! continuarea se poate vedea aici

Modificat de vw11wst
Link către comentariu

Felicitari. Am trecut si eu prin asta :D Shroudurile sunt GTI-R look. Arunca un ochi si aici dar si aici. Cat te-au ajuns cu totul. Sunt curios daca e vreo diferenta intre China si USA desi suntem cam intre ele :D

Link către comentariu

mulțumesc. costul proiectoarelor a fost 175 USD la scara blocului. instalația de xenon cu bec D2S am procurat-o de pe un bmw e46. restul (răbdare, nervi, timp și scule), le-am pus de la mine. :lol:

site-ul pe care l-ai postat reprezintă compania care distribuie aceleași produse din China

Link către comentariu

Da m-am chinuit si eu la ele de ma saturasem. Eu am doar lupa in far, faptul ca ai si halogen te avantajeaza mult. Din pacate eu am un kit xenon China insa vreau sa trec la becuri OSRAM. Ai idee daca fac fata balasturile China?

Link către comentariu

Da doar lupa o am si remarcam faptul ca la tine este mai avantajoasa faza lunga, avand si halogen pe langa bi-xenon (deci mai multa lumina). Stii ceva legat de becuri xenon oem pe balast china? Tot D2S bineinteles. Ma refer strict la performante

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

O precizare..FX-R sunt replici ale lupelor de Infiniti fx 35 si sunt facute dupa proiectul celor de la TRS ( theretrofitsource.com). E cea mai populara lupa pentru retrofit in US si nu numai. Performantele sunt aproape la fel ca cele ale TL-urilor.

Asa ca alegerea e una foarte buna.

Link către comentariu

Circoloco - vor funcţiona fără probleme şi cu balast-uri China.

kirkus - ai dreptate - sunt replici studiate atent şi cu îmbunătăţiri. am constatat " pe propria piele " :icon_thumright:

Modificat de vw11wst
Link către comentariu

Misto upgrade :icon_thumright:

Arata frumos si ai lucrat cu grija.

Intrebare: Cu ce ai lipit sticla inapoi avand in vedere ca le-ai taiat si nu le-ai dezlipit ca mai toata lumea ?

Lupele acestea merg montate si in locul altor faruri OEM care au avut lupe simple din fabrica ? :)

Link către comentariu

acum ca ti-ai facut faruri sa vezi pana la Bucuresti (felicitari!) hai cu stopurile de pe hayon! Bafta!

Link către comentariu

Bogdan spunemi te rog intre faruri xenon look hella si hella celis pe care le-am vazut intr-o poza ca ai avut pe masina ce ai alege doar cu becuri halogen?MULTUMESC.

Link către comentariu

ma confunzi. nu am avut montate farurile mentionate de tine pe masina. am avut faruri stock/cu oglinda. deci, nu pot sa-ti fac nici o recomandare :(

Link către comentariu

Cu scuzele de rigoare pt offtopic si faptu' ca-i poluez topicului colegului vw11vwst

@07021972: Atat farurile Hella Xenon Look cat si faruri Hella Celis le-a testat colegul tzakapaka :icon_thumright:

Link către comentariu

La maşina mea (faruri bixenon OEM),cu faza scurtă aprinsă, indiferent dacă dau flash/blitz sau comut pe fază lungă, se aprind at

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!