Jump to content

ALBinuta mea

raulraymond

Postare recomandată

Salut, si bun gasit tuturor.

M-am decis si eu insfarsit sa intru la voi pe forum, in urma discutiilor cu un vecin de-al meu, coleg de forum de-al vostru. De curand am achizitionat si eu o masinuta, un Seat Leon 1M, 2003, 1.6 benzina, 105 HP. Dupa multe cautari si tepe luate prin alte orase de la asa zisi "vanzatori de masini" am gasit exact ceea ce imi doream, tocmai in Galati, eu fiind din Mures. Masinuta a fost cumparata din tara de la reprezentanta Seat, are 110.000 km, climatronic, 4 geamuri electrice, jante, senzori ploaie, computer bord, proiectoare, sistem audio original, iar cu timpul sper sa ii mai fac ceva modificari. Maine merg cu ea la RAR la identificare, iar pe saptamana viitoare sa o inmatriculez.

Ca si modificari as avea in cap deocamdata urmatoarele:

- folie neagra;

- toba sport;

- filtru sport;

- faruri cu lupa;

- chip tunnig.....nush daca se poate face la motoarele pe benzina :D

- sau alte dotari care poate o sa imi vina in minte pe parcurs, sau cine stie, poate ma puteti ajuta voi cu ceva idei.

Toate acestea, una cate una, in limita bugetului

Azi am facut si niste poze, sa le vedeti si voi.

http://a.imageshack.us/img814/505/hpim8875.jpg

http://a.imageshack.us/img202/4433/hpim8876.jpg

http://a.imageshack.us/img705/7569/hpim8878.jpg

http://a.imageshack.us/img714/1558/hpim8879.jpg

http://a.imageshack.us/img514/289/10082010007.jpg

Link către comentariu

Foarte bine arata. Sa o stapanesti sanatos si asteptam poze cu modificarile ce vor urma.

Link către comentariu

Iti recomand ca filtru sport, cel putin un K&N . NU pune altceva pe masina (ma refer Pilot sau tampenii de alea cu 50 de lei). Chip tuning se paote face, obtii undeva la 8 cai si 15 nm.

Link către comentariu

Foarte frumoasa sa o stapanesti sanatos ... cati mai multi km fara probleme si cat mai multe modificari :beerchug:

Link către comentariu
Chip tuning se paote face, obtii undeva la 8 cai si 15 nm.

pe langa aia 8 cai si 15 nm, masina o sa traga mai liniar.

Link către comentariu
costyserbanescu

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme .

Link către comentariu

ms tuturor de urari de bine. or fi ok si cei 8 cai si 15 nm decat nimik. Sa dea domnu sa fie cat de multi km si fara probleme

Link către comentariu

Frumoasa masina si alba :icon_thumright:.

Fa-ti timp si hai pe la intalnirile noastre, o sa fii primul cu Seat :Driver:.

Modificat de shimano
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, bine ai facut ca ai luat-o de la reprezentanta, masinile care se vand azi prin targuri sunt varza ( aici ma refer la majoritatea ) , nu prea gasesti masini intretinute...Numarul de kilometrii este in regula :) , te mai duce linistit inca atata fara reparatii majore :251:.

In ce priveste filtrul sport eu nu il recomand pentru masina ta, nu iti aduce mai nimic bun, decat sa ai alte probleme mai bine baga banii in altceva :).

Link către comentariu

Arata foarte bine,mai ales cu bara sport.

La faruri cu lupa te sfatuiesc sa NU cumperi dectane.

spor la modificat

Link către comentariu

Salut din nou,

stiti careva un link bun cu faruri cu lupe, tobe, minuni bune, sau oameni de incredere de la care as putea lua?

Merci

Frumoasa masina si alba :).

Fa-ti timp si hai pe la intalnirile noastre, o sa fii primul cu Seat ;).

de 3 sapt tot vreau sa ajung, dar nici cum nu pot sa ies la birou la timp :((. O sa fac tot posibilul :D

Link către comentariu

frumoasa tare masina, iar culoarea e bestiala! faruri cu lupe, poti vedea pe masina mea :) bafta multa, la multi km si spor la modificari (nu de alta, da' e criza!)

Link către comentariu
  • 2 years later...

Salut, ma poate ajuta cineva in legatura cu o problema?

Am dat-o in bara azi. M-a mancat sa dau jos capacul de la motor sa il
curat putin ca era ff murdar. I-am desfacut si capacul de dedesupt, cel
sub care e pus filtrul. Care e problema? Pai, o sa incerc sa o explic
in pozele de mai jos:

Deci, cum ziceam, am desfacut capacul de la motor - Poza 1.

Dupa care am desfacut tot ce era sub el (suportul in care vine filtrul, si partea de mai jos, care nu stiu cum se numeste dar e cea incercuita) - Poza 2 si 3

Bun, acum vine partea dureroasa, sub acel capac dupa ce l-am desfacut am vazut ca este o clapeta. Acea clapeta din cate mi-am dat eu seama lasa sau nu aerul sa treaca, sau nu??? Pt ca ea, in locasul in care era pozitionata, culisa in sus si in jos - Poza 4 si 5

Acea clapeta avea locas si in acea buacata de plastic care am luat-o jos de sub capacul motorului, iar acele locasuri le-am incercuit. Pe langa cele doua din lateral, mai avea si ca un fel de carlig, care intra in acel arc(surub), din nou, acel arc, habar nu am ce face. Eu am incercat sa il imping cu mana, dar nu am reusit. - Poza 6

Si problema? Pai problema e ca am reusit sa rup acel carlig care intra in acel surub. Daca stie cineva ce rol are acea  clapeta, si de ce era prinsa cu acel carlig de arc (surub) - Poza 7

Ar trebuii sa ma panichez? Ce anume ar trebuii sa caut in dezmembrari sau la reprezentanta??

Merci mult

post-74581-0-33537600-1362171053_thumb.j

post-74581-0-21029400-1362171115_thumb.j

post-74581-0-30788000-1362171149_thumb.j

post-74581-0-07694100-1362171244_thumb.j

post-74581-0-23382500-1362171253_thumb.j

post-74581-0-64115200-1362171352_thumb.j

post-74581-0-46434400-1362171461_thumb.j

Modificat de raulraymond
Link către comentariu

Clapeta aceea este pentru a baga aer cald de la galeria de evacuare in admisie mai ales iarna si nu cred ca e nici o problema daca mergi o perioada cu ea rupta.Numai clapeta nu stiu daca gasesti sa o cumperi insa la dezmembrari gasesti capacul de la motor si nu e foarte scump.

Link către comentariu

da, asa este, e vb despre acea clapeta. Am gsit-o in dezmembrari. Meci

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!