Jump to content

Are cineva tavita de cauciuc originala Skoda in portbagaj?

hiro
 Share

Postare recomandată

Va salut,

Vin anotimpurile ploiase si nu vreau sa fac dezastru prin portbagaj cu caruciorul de bebe. Am decis sa achizitionez o tavita si oscilez intre original sau un after-market de pe topic-ul de vanzari de pe forum. Diferenta de pret nu ar fi mare, vreo 30 de lei.

Insa nu stiu daca cel original are locasurile pentru carligele de plasa fixare bagaje.

Daca are cineva tavita originala il rog sa-mi spuna.

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca te referi la acele "urechi" ce ies din podea atunci raspunsul este DA, in tavita exista 4 fante pe unde intra gaicile...si daca nu, atunci le faci cu cutitul, simplu ;-)

Link către comentariu

Da, ma refer la carligele din podeaua portbagajului.

Chestia cu cutitul nu tine, ca se scurge zapada topita in portbagaj acolo. M-as astepta sa existe ceva guler in jurul orificiului.

DArtagnan tu ai vazut la Octavia I cum e sau te referi la Octavia II din semnatura ta? Sunt diferente., la O2 au imbuntatatit multe lucruri.

Link către comentariu

Nu te supara, viata asta e si asa foarte incalcita, n-o fa tu si mai si :-)

Ia-ti tavitza si cu asta basta.

Link către comentariu

Touch

Modificat de hiro
Link către comentariu

Nu stiu pe original cit e dar eu am luat de pe Autokarma la 130RON.

Apropo de urechile tale :D asta care am luat-o ocoleste urechile dar le si acopera aparent. Poti baga cirligul de la plasa, sfoara etc pe linga tava.

Pina una alta la banii astia sint multumit de tava.

Link către comentariu

Eu am tavita originala cumparata de la reprezentanta, parca a fost 160 RON. Legat de locul unde se prinde plasa sa stii ca la mine are cauciucul ridicat in dreptul carligelor de la plasa, deci apa trebuie sa depaseasca 2-3 cm ca sa se scurga prin acele gauri. Initial gaurile pentru carligele de la plasa nu sunt facute, a trebuit eu sa folosesc un cutter ca sa le fac si sa pot prinde plasa. Eu unul sunt foarte multumit de achiztie, nu am vazut cum arata alte tavite de cauciuc pt. Skoda.

Link către comentariu

Multumesc pentru informatii.

Pana la urma am mers pe varianta after-market de pe topicul de vanzari.

A fost mai ieftina si cu transport gratuit. Are marginile mai ridicate decat tavita originala, pot sa fac si o minipiscina in portbagaj ^_^ Si in mijloc e cu material siliconic antialunecare.

Si asta are pentru carlige niste locasuri ridicate care le pot decupa cand vreau sa folosesc plasa.

Link către comentariu

• 2 months later...

Multumesc pentru informatii.

Pana la urma am mers pe varianta after-market de pe topicul de vanzari.

A fost mai ieftina si cu transport gratuit. Are marginile mai ridicate decat tavita originala, pot sa fac si o minipiscina in portbagaj ^_^ Si in mijloc e cu material siliconic antialunecare.

Si asta are pentru carlige niste locasuri ridicate care le pot decupa cand vreau sa folosesc plasa.

Salut.

Da-mi si mie un link/furnizorul tavitei pentru portbagaj.

Multumesc.

Link către comentariu

Eu am tavite originale si pe O1 si pe O2.Am vazut si mai putin originale si plasticul este la fel de ordinar, doar ca pretul este mai mic. Dupa o perioada se aduna si sta in toate pozitiile, mai putin in pozitia optima in care acopera la maxim mocheta din portbagaj.Locasurile care sunt facute sa acopere urechiusele ( si la O1 si la O2 exista ...si urechiusi si locasuri in tavite ) sunt destul de inalte pentru a permite o decuare atenta in jurul urechiuselor. Daca ai atata apa in portbagaj incat sa treaca de marginie acelea ... asta este cea mai mica problema a ta :blah_: .

Modificat de Jurasik
Link către comentariu

Eu am cuparat tavita la cateva luni dupa cumpararea masinii. M-am idoit de utilitatea acesteia pana in momentul in care mi s-a spart un bidon de 4 l ulei in portbagaj. Am cumparat-o de aici www.ptc-auto.ro, la fel si presurile de cauciuc.

Link către comentariu

Si eu tot de la ptc-auto mi-am luat(si presurile) si chiar ca e foarte utila, isi merita banii.

Link către comentariu

Nu stiu pe original cit e dar eu am luat de pe Autokarma la 130RON.

Apropo de urechile tale :D asta care am luat-o ocoleste urechile dar le si acopera aparent. Poti baga cirligul de la plasa, sfoara etc pe linga tava.

Pina una alta la banii astia sint multumit de tava.

In bazar in Iasi pe comanda in 7 zile din Cehia cu 65 lei.Autokarma sunt destul de scumpi.

Multa stima.

Link către comentariu

Multam dar deja zarurile au fost aruncate...

Am luat huse in schimb din bazar...culmea e ca s-au potrivit destul de bine...culoarea e pe aproape de original...

Da' aparatori noroi pe unde ati vazut? :offtopic:

Link către comentariu

La reprezentanta, eu am cumparat acum 2 ani si erau in jurul a 80 ron (cele de pe fata).

Link către comentariu

Pai fata + spate =160RON dublez valoarea masinii mosule :))

E o carutza de bani dar as da pina la urma...dar asta e jaf pe fata... prin bazar gasesti universale cu 20RON setul de 4...ca sint naspa deacord... as da 80-100 pe set de 4...

Link către comentariu

• 7 months later...

Pe fata am pus eu de la reprezentanta cam 90 ron-merita toti banii. :icon_thumright:

post-73978-0-55749700-1308311169_thumb.j

post-73978-0-13583600-1308311193_thumb.j

Modificat de english dog
Link către comentariu

la ce ai folosit sprayul si banda?

Link către comentariu

E grund auto, iar pe coltul pragului din cauza nisipului aruncat de cauciucuri mi-a sablat vopseaua,asa ca pana le voi vopsi am dat un pic cu grund inainte de a monta sorturile.

post-73978-0-76025100-1308550266_thumb.j

post-73978-0-86951400-1308550279_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!