Jump to content

Jante OZ albe

Bogdan_wrc
 Share

Postare recomandată

caut jante albe OZ sau orice altceva frumos..ce sfaturi aveti..(nu e anunt de cumparare, decat..daca aveti voi de vanzare)

am masina alba si de asta vreau albe + ca imi plac la nebunie alea OZ (superleggera) WRC, voua nu?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am sters remarcile irelevante. Adica TOATE posturile de pe acest topic. Cine mai posteaza off-topic va fi sanctionat.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

as vrea sa pun jante la masina si nu stiu de care..pretul are un rol important..ceva ajutor??

merci mult!!!

cam de unde gasesc sa cumpar???

Link către comentariu

merci mult..dar as fi interesat si de o varianta de jante+cauciucuri de vara folosite putin la un pret bun...ceva Sh...

Link către comentariu

Ce doresti tu,mosule,e cam greu de gasit.Cine are asa ceva in stare buna,nu vinde.Eu mi-am cautat vreo 2 luni si am renuntat.Adevrul e ca tipul asta de jante au un public anume,nu orice frinar care si-a pus fibra pe masina,neoane,si un pic de plasa.Daca as cumpara asa ceva,as vrea Compomotive sau Enkei-Oz-urile sint cam moi pentru tara asta.Iar modelul OK e Granturismo WRC,nu Superleggera.oricum,incearca pe E-Bay.Bafta!

Link către comentariu

nadir@boosted.ro
Ce doresti tu,mosule,e cam greu de gasit.Cine are asa ceva in stare buna,nu vinde.Eu mi-am cautat vreo 2 luni si am renuntat.Adevrul e ca tipul asta de jante au un public anume,nu orice frinar care si-a pus fibra pe masina,neoane,si un pic de plasa.Daca as cumpara asa ceva,as vrea Compomotive sau Enkei-Oz-urile sint cam moi pentru tara asta.Iar modelul OK e Granturismo WRC,nu Superleggera.oricum,incearca pe E-Bay.Bafta!

<{POST_SNAPBACK}>

banuiesc ca, cauti asa ceva

http://www.autorally.ro/bursa/anunt_detali...o-comodora.html

acolo ai sansa sa gasesti si mai sunt si pt alte masini ! daca nu noi gasesti la racingnick.ro ;)

Link către comentariu

multumesc mult de tot...am ceva promisiuni..sper sa gasesc..daca nu albe, macar ceva frumos!!!

mai caut!!!..si normal..mai astept idei!!

Link către comentariu

nadir@boosted.ro
multumesc mult de tot...am ceva promisiuni..sper sa gasesc..daca nu albe, macar ceva frumos!!!

mai caut!!!..si normal..mai astept idei!!

<{POST_SNAPBACK}>

sper sa iti fie de folos ce ti-am aratat

dat totusi zi-mi de cat ai vrea tu jantele pt ca eu unu mai aud astfel de anunturi si daca e poate te anuntz :)

Respect,

Nadir

Link către comentariu

pai caut de 15..sau de 16..cum o fi

de 15 ma avantajeaza ca nu trebuie sa schimb cauciucurile ca sunt noi si ma ajuta la buzunar, dar de oricum va trebui sa le schimb, si asa ca pot lua de 16...depinde de model si DE BANI! scuze de CAPSLOCK!

aaa si ca latime..depinde de asemeni..acum am rotile normale de Golf..asa ca sunt pe 195/60/R 15..cred...

Link către comentariu

nadir@boosted.ro
pai caut de 15..sau de 16..cum o fi

de 15 ma avantajeaza ca nu trebuie sa schimb cauciucurile ca sunt noi si ma ajuta la buzunar, dar de oricum va trebui sa le schimb, si asa ca pot lua de 16...depinde de model si DE BANI! scuze de CAPSLOCK!

aaa si ca latime..depinde de asemeni..acum am rotile normale de Golf..asa ca sunt pe 195/60/R 15..cred...

<{POST_SNAPBACK}>

as inteleg ca un 15/7 te-ar multumii dar tu probabil ca visezi la un 16/8 :pale:

am notat aces lucru si daca voi avea asu auzii ceva care sa te intereseze iti voi trimite un PM

Link către comentariu

exact... :pale: inca o data multumesc!

jantele pot fi si altfel . nu neaparat albe, ca am vazut ca ce caut eu nu se pot pune pe masina mea..ca nu au 5 prezoane..asa ca..orice model ce se potriveste bine e asteptat!

mai exact ce inseamna 15/7 si 16/8? 15 si 16 stiu..dar restul?

Modificat de bogdan_wrc
Link către comentariu

exact... :pale:  inca o data multumesc!

jantele pot fi si altfel . nu neaparat albe, ca am vazut ca ce caut eu nu se pot pune pe masina mea..ca nu au 5 prezoane..asa ca..orice model ce se potriveste bine e asteptat!

<{POST_SNAPBACK}>

Latimea jantei in inch....

Link către comentariu

nadir@boosted.ro
exact... :pale:  inca o data multumesc!

<{POST_SNAPBACK}>

restul este latimea cauciucului :D

defapt latimea jantei !

idea e ca acum am inteles lucru care este foarte important tu ai 5 prezoane ?

din pacate 5 prezoane ceva race mijto nu am vazut deci la 5 prezoane RAR de tot sau NOI ! Speedline Corse T 2021 ( astea sunt albe si pe 15 )bine exista si altele dar astea sunt mai iftinake :D noi

bafta oricum si mai vrb daca aud ceva nu te uit !

Link către comentariu

@bogdan_wrc: uite aici ceva care s-ar putea sa iti placa:

http://www.autovit.ro/vs2cauta.php?criteri...nte&tip=1&cat=7

VAND JANTE OZ RACING PE 16 CU CAUCIUCURI NOI. NU AU RULAT DECAT 8000 KM. PRET 500 EUR. PENTRU MAI MULTE INFORMATII MA PUTETI CONTACTA TELEFONIC.

Contact

DANIEL EMail: cozoroc10@yahoo.com

Telefon: 0747358600

Postat pe 22-09-2005 20:16 , Expira pe 07-10-2005

Modificat de MTX77
Link către comentariu

nadir@boosted.ro
@bogdan_wrc: uite aici ceva care s-ar putea sa iti placa:

http://www.autovit.ro/vs2cauta.php?criteri...nte&tip=1&cat=7

VAND JANTE OZ RACING PE 16 CU CAUCIUCURI NOI. NU AU RULAT DECAT 8000 KM. PRET 500 EUR. PENTRU MAI MULTE INFORMATII MA PUTETI CONTACTA TELEFONIC. 

Contact

DANIEL EMail: cozoroc10@yahoo.com 

Telefon: 0747358600

Postat pe 22-09-2005 20:16 , Expira pe 07-10-2005

<{POST_SNAPBACK}>

Eu zic ca merita !

si sunt si cu 5 prezonshi :banghead:

bafta !

Link către comentariu

Cu placere... Dc le iei sa ne pui niste poze cu ele pe masina... :lol:

Link către comentariu

nadir@boosted.ro
Cu placere... Dc le iei sa ne pui niste poze cu ele pe masina... :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

asta e obligatoruiu :lol:

Link către comentariu

orice link ajuta! merci!

era pe forum udenva o poza cu un ibiza de ralui ...acolo se vad jantele de care vorbeam..nu o mai gasesc...dar acum cred ca va trebui sa mai astepte!!

Link către comentariu

nadir@boosted.ro
orice link ajuta! merci!

era pe forum udenva o poza cu un ibiza de ralui ...acolo se vad jantele de care vorbeam..nu o mai gasesc...dar acum cred ca va trebui sa mai astepte!!

<{POST_SNAPBACK}>

vezi ca pe site preturile sunt puse per bucata si fara tva :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!