Jump to content

scartaie in viraj


cosmin cautis
 Share

Postare recomandată

cosmin cautis

Salut, am o problema, am echipat masina amortizoare sport si cu cauciucuri r14/180/60 pe fata si in viraje la stanga scartaie ( nu ca nu mi-ar placea sunetu) chestia este ca in viraje la dreapta nu scartaie; deci trebuie sa fie ceva in neregula. Pivot sau unghiul de fuga? ( pivotii sunt noi schimbati acum 5 luni) intreb pentru ca este o diferenta considerabila de bani intre pivoti si unghiul de fuga. MS

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

undertacher2001

Intre orice element de la directie sau roata fata si unghiul de fuga din cate stiu eu exista o legatura si anume ca dupa ce schimbi ceva(rulmenti,pivoti,cap bara,etc) trebuie dupa sa faci unghiul de fuga.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca iti scartaie doar pe o parte se poate sa fie unghiul de cadere gresit pe una din roti, pe langa unghiul de fuga, dar nu stiu daca la mk2 unghiul de cadere este sau nu reglabil... oricum, daca nu ai niciun fel de joc in roata, e sigur de la geometrie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

unghiul de cadere la roata din dreapta fata este gresit; poti sa-l corectezi tu asa la ochi dar vei deregla convergenta si unghiul de fuga sau poti sa mergi la reglat directia si te va costa sub 100 de lei si le regleaza ei pe toate trei

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cosmin cautis

Va multumesc pentru sfaturi, am schimbat rulmentii de curand exact cum a spus si undertacher2001, m-am interesat deja si am gasit unde sa fac unghiul de cadere si unghiul de fuga cu 60 ron.

Se poate inchide topicul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!