Jump to content

Golf V

dragosmc

Postare recomandată

Buna ziua. Ma alatur si eu voua cu un Golf 5 din 2004, benzina, 1.4 16v, 75cp din 2004. Masina o am de aproximativ 2 saptamani si nu am inceput, inca, sa fac modificari la ea (de orice fel).

Mai jos am pus niste poze cu masina exact cum am cumparat-o.

DSC03440_thumb.jpg

DSC03441_thumb.jpg

DSC03442_thumb.jpg

DSC03443_thumb.jpg

DSC03445_thumb.jpg

DSC03439_thumb.jpg

Ar avea insa cateva probleme de estetica:

- pe capota e o pata unde a sarit vopseaua, iar fostul proprietar a lipit un abtibild

- in partea dreapta fata cred ca a luat vreo bordura pentru ca pragul este usor indoit

- oglinda laterala stanga are semnalizatorul spart

Pe bord are 74k KM, dar multi au zis ca nu ar fi KM reali. O sa ma duc cu ea zilele acestea la cineva cu tester pentru a vedea ce si cum.

Cu stima,

Dragos

Link către comentariu

s-o stapanesti cu placere

la cat mai multi km fara incidente,cat despre diagnoza,sunt sigur ca se gaseste cineva aici sa te rezolve pentru o bere

dupa ce o repari iti dam si un sticker :biggrin:

toate cele bune

beck

Link către comentariu

felicitari pt. masinuta ... se pot sa fie si reali km ... mai greu dar se poate :)) ...

Link către comentariu

Ar fi bine sa fie km reali :blush:... oricum, motorul pare a fi intr-o stare buna...trage chiar bine pentru greutatea masinii...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!