Jump to content

Touareg Facelift

DonCico

Postare recomandată

După cum spune și titlul, este vorba de al meu Touareg R5 2.5 TDI din 2008, cutie manuală 5+1, de culoare negru, o mașină de familie care p

Link către comentariu

:) frumoasa tare masina ta, Cico. AM sa atasez niste poze cu bijuteria :unsure: AI uitat sa mentionezi ca ai leduri la numar :P

post-13364-1281684106_thumb.jpg

post-13364-1281684109_thumb.jpg

post-13364-1281684113_thumb.jpg

post-13364-1281684117_thumb.jpg

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

Cel mai frumos VW din ultimii ani..sa o stapanesti sanatos!

P.S ce ai tu pe geamurile laterale+luneta nu e folie,am impresia ca sunt ionizate.

P.S 2 Imi place mult functia REST de la Climatronic.

Modificat de B_U_T
Link către comentariu
Foarte frumoasa. Sa o stapanesti sanatos.

Vezi ca ai 6+1 la viteze :blah_:

Mulțumesc!

Ai dreptate!

Cel mai frumos VW din ultimii ani..sa o stapanesti sanatos!

P.S ce ai tu pe geamurile laterale+luneta nu e folie,am impresia ca sunt ionizate.

P.S 2 Imi place mult functia REST de la Climatronic.

Mulțumesc!

Nu prea mă pricep eu, nu știu dacă sunt folii sau dacă sunt ionizate, eu sunt mulțumit că am așa ceva pe mașină, mai ales vara.

Funcția REST de la Climatronic nici nu am folosit-o p

Modificat de DonCico
Link către comentariu

Salut! Foarte frumoasa masina! Vreau sa te intreb si eu ceva:ma gandeam sa imi iau si eu un Volkswagen Touareg,spune-mi te rog cam cat consuma la aceasta motorizare pe care o ai tu?

Link către comentariu
Salut! Foarte frumoasa masina! Vreau sa te intreb si eu ceva:ma gandeam sa imi iau si eu un Volkswagen Touareg,spune-mi te rog cam cat consuma la aceasta motorizare pe care o ai tu?
Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie! Foarte fatoasa masinuta. Cat mai multi km fara probleme! :D

Geamurile sunt ionizate...sau asa par.

Link către comentariu

Dupa lista de dotari si faptul ca are cutie manuala pare sa fie un exemplar din seria Touareg Adventure. Cat a costat in 2008, 29999

Link către comentariu
wow. si eu visez la asa ceva. superba masina. km nelimitati.

:) sper să ți se

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

cum arata ledurile la numar?

F. frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu
cum arata ledurile la numar?

F. frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos

Mulțumesc de aprecieri ! am să fac o poză să vezi cum arată cu ledurile la număr.

Modificat de DonCico
Link către comentariu

"At the wedding..."

diferenta intre touareg si polo...uneori e data si de modul in care se poate parca,nu? touaregul trage spre natura,spre offroad chiar daca e in oras.

oricum apreciez ca l-ai stapanit si ai lasat macar rotile din spate pe sosea,altfel se facea un ambuteiaj pe micuta poteca de pamant.

Link către comentariu
"At the wedding..."

diferenta intre touareg si polo...uneori e data si de modul in care se poate parca,nu? touaregul trage spre natura,spre offroad chiar daca e in oras.

oricum apreciez ca l-ai stapanit si ai lasat macar rotile din spate pe sosea,altfel se facea un ambuteiaj pe micuta poteca de pamant.

Bă Muale bă! Mulțumesc de aprecieri! ;)

Link către comentariu

Apropo de borduir, la mien la bloc este o bordura la care visez sa o urc / cobor cu masian mea .. Saracu Cico, s-o chinuit 0.3 secunde sa o urce :lol: Nu imi venea sa cred , fara sa se simta ceva... Pe asa gropi e bun un touareg :)

Link către comentariu

Merci de aprecieri Luci :D

Poze cu ledurile de la număr :

post-29311-1282980760_thumb.jpg

post-29311-1282981271_thumb.jpg

Modificat de DonCico
Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Foarte tare masina. Sa stii ca ledurile de la Lucian dau mai bine pe numar de inmatriculare fara suport de plastic :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!