Jump to content

Masina mea :D

ursutBV

Postare recomandată

bine ai venit pe vw forum!

ceva date tehnice si alte detalii nu te zgaci..

felicitari pt masia ; o masina deja clascia.

Link către comentariu

Arata foarte bine! Niste jante BBS ii lipsesc. Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Chiar frumoasa :vaidecapulmeu: Asteptam detalii despre ea :blink: Multi km fara probleme

Link către comentariu

Bine v-am gasit!

Este un un mk2 1,6 TD din 90'.Anul trecut l-am reconditionat si acum ma bucur de el :P

In bord am 420000 km dar motorul a fost refacut de la 0.

Caut niste jante pt ea!Mi-as dori niste jante extra late sa para mai agresiva :D

Cu interiorul o sa pun poze dupa ce o cosmetizez.Zilele trecute am cumparat niste huse tip maieu rosii :D

Daca ma puteti indruma...mai caut niste spoilere intregi pt ea ca nu mai imi plac astea inguste.Ms anticipat

Link către comentariu
Gabi_Ciolpani

felicitari foarte frumoasa intradevar daca ai pune jante mai late ar arata bestial

multi km fara evenimente :P

Modificat de gabitzu85
Link către comentariu

Eu as opta pt clasicele BBS. Mai exista inca un model BBS care arata mai bine. Din pacate nu am gait poze cu ele pe masina (lipsesc capacele din centru). O masina clasica merita niste jante cu design clasic!

post-37459-1281786857_thumb.jpg

post-37459-1281786966_thumb.jpg

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

arata bine golfanu. Sa-l stapanesti sanatos. Jnatele puse de volnick1986 ar arata bine rau pe masinuta ta :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!