Jump to content

Seat Toledo

alextoledo

Postare recomandată

Este primul meu post pe forum. Mi`am facut curaj sa imi prezint masina din dotare :). Este un Seat Toledo din 2002. Are 130.000 km reali (luata de la un prieten de familie) de aceea spun ca sunt reali.

Motorizare: 1.6 16v 105cp

Dotari: Volan 3 spite. A/C, geamuri electrice fata

Planuri de viitor: Folie geamuri spate + luneta, cotiera fata si jante care voi incerca sa le iau in primavara anului ce urmeaza. Incerc sa strang bani cum pot :icon_thumright:.

post-69618-1281454166_thumb.jpg

post-69618-1281454179_thumb.jpg

post-69618-1281454187_thumb.jpg

post-69618-1281454216_thumb.jpg

Modificat de alextoledo
Link către comentariu

Bun venit pe vwf!!!

Frumoasa masina, frumoase pozele :)

Iti recomand sa-i pui doar cotiera OEM.

La ce dimensiune de jante vrei sa treci?

Link către comentariu
andrei.toledo

Frumoasa masina si culoarea!

Sa o stapanesti sanatos.Rotile o vor schimba enorm.

Link către comentariu

Bun venit pe VWForum din ce in ce mai multe Seat-uri. :rolleyes:

Frumoasa masina, culoare imi place foarte mult...

Cati mai multi km fara probleme si drumuri bune!

Ca jante ti-as recomada jantele de FR vezi cele de pe masina lui Roger sau a lui Nautilus.

Link către comentariu

Multumesc mult pentru urari baieti. Roger de ce doar cotiera si nu si folie? Mi`as dori jante OEM Montreal II pe 16". Sunt sigur ca stiti despre ce este vorba. O sa fac poze si la interior dar nu am apucat deoarece parintii au plecat intr`o mica excursie cu masina. Multumesc inca o data pentru urari. Daca se poate mi`as face si un sticker cu vwforum. dar nu vreau sa se supere nimeni. O seara buna.

Link către comentariu

roger s-a referit la cotiera OEM in sensul ca una aftermarket nu merita sa pui, nu ca celelalte lucruri care vrei sa le faci nu ar trebui.

uite si eu am cotiera aftermarket pe leon si dupa ce am vazut cum arata cea originala si cat de comoda e fata de a mea, abia astept sa o schimb , sa ii pun originala.

si jantele si foliile vor fi binevenite ca imbunatiri :icon_thumright: usor usor le pui tu pe toate , si or sa iti mai vina idei pe parcurs

Link către comentariu

Am uitat sa precizez micile modificari pe care le`am efectuat de cand este in posesia mea. Am aplicat colant pe stalpii usilor, am scos emblemele de pe portbagajul masinii si am schimbat becurile de la nr de inmatriculare de pe spate. Am pus niste leduri albe gen xenon. Doar gen. :icon_thumright:

Mihai20 am crezut ca Roger s`a referit la faptul ca nu ar trebui sa ii pun folie ci doar cotiera. Sigur cotiera pe care o voi pune va fi OEM nici nu ma gandesc la altceva.

Link către comentariu

Dupa cum zice si Mihai, m-am referit la o cotiera OEM pentru Leon 1M (nu de golf 4 de exemplu).

Nu am nimic impotriva foliei.

Jantele de FR se mai gasesc, dar rar, pe ebay. Daca ai noroc le poti licita pe la 250-300 Euro (toate 4), dar sa nu te astepti la cauciucuri bune in banii astia.

Ar mai fi cele de IBIZA CUPRA, care s-au pus si pe o editie limitata de FR (kit de Cupra R). Sunt tot pe 17".

Sunt identice cu cele de Cupra R de 18".

post-10390-1281510979_thumb.jpg

Link către comentariu

Mersi mult pentru sfaturi Roger.Imi plac foarte mult aceste jante de Ibiza Cupra.Voi incerca sa fac mai multe modificari de-a lungul timpului...O zi buna in continuare.

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie si cat mai multi km fara evenimente nedorite.

Daca vrei sa vezi cum arata jantele Oem vw BBS Montreal 2 pe Toledo 1M cauta la mine in semnatura si vezi pe ultima pagina unde am prezentata masina in aria masina mea.

Ai si un pm.

Link către comentariu

Nu mi`a zis nimeni nimic. Pot sa pun un sticker cu vwforum? Sau as deranja pe cineva?

Link către comentariu

Bun venit si la cat mai multi km!

Pune sticker...pe cine sa deranjeze?!? poate pe cei de pe ''clubLogan'' (glumesc)

Referitor la jante,in Ploiesti am zarit un toledo alb cu jante de vw(santa monica)...pot sa afirm ca era traznet,daca il mai vad ii trag o poza si o postez aici

Link către comentariu

OK.Atunci imi fac si eu sticker cu vwforum daca nu deranjeaza pe nimeni :D O seara buna tuturor

Link către comentariu

Bun venit pe forum si felicitari pentru alegere.

Ai facut bine ca ai pus leduri la tablita, vezi ca s-ar putea sa fie nevoie si la pozitii fata. La mine nu le-am potolit pina n-am facut inlocuirea cu leduri.

La jante avind in vedere culoarea masinii te-ai gindit la variante de culoare gen graphit sau chiar black? M-am gindit si eu la jante si daca ar fi sa mi le schimb asa ceva mi-as lua.

La multi km!

Link către comentariu

Mersi pentru sfaturi si pentru urari Viorel.Nu ma gandisem la culorile pe care le-si precizat pentru jante.Cred ca ar da bine...O sa incerc sa ii pun si leduri la pozitiile fata.La multi km fara incidente .

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Scuze dar am fost plecat din tara si nu am mai avut acces la internet. Dupa cum promisesem poza cu interiorul si leduri albe pe pozitii dupa cum a sugerat si viorel. Si o intrebare: Stie cumva cineva cum se schimba becurile din interior cele de la pasageri de pe plafon si cele de la plafoniera si portbagaj. Mersi

post-69618-1283257341_thumb.jpg

post-69618-1283257346_thumb.jpg

post-69618-1283257350_thumb.jpg

post-69618-1283257354_thumb.jpg

Modificat de alextoledo
Link către comentariu

Salut. Stiti cumva cum imi fac si eu un topic in categoria vanzari? Am ceva de vanzare dar cand dau New Topic imi spune ca nu am permisiunea sa incep un topic in acel forum ( Sorry, you do not have permission to start a topic in this forum).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!