Jump to content

Ornamente pentru aripi (arcade)

catalinrx25
 Share

Postare recomandată

Salutare ,as vrea sa stiu si eu ce ati folosit la prinderea arcadelor pe aripi? Multam

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cel mai eficient si ma gandesc ca majoritatea folosesc asa numitele "poc nituri" care se folosesc cu pistolul acela care fixeaza in gaura nitul si il strange (se gaseste in piata sau magazin costa vreo 15 lei cu totul : faci gaura cu masina de gaurit,si prinzi nitul !!!! e mai ok ca acela nu rugineste ca e din aluminiu si daca vrei sa il dai jos e f simplu il gauresti cu burghiu

post-15218-1281378422_thumb.jpg

Link către comentariu

Mersi Sebi,la solutia asta m-am gandit si eu dar am vazut la modelele mai noi ca se folosesc niste chestii de plastic care le pui f usor ,sunt curios daca a folosit cineva?

Link către comentariu

or fii pocniturile din aluminiu dar tabla gaurita tot tabla e si poate rugini....

Link către comentariu

daca ii aplicati f bine banda dublu-adeziva cred ca rezolva criza.

Link către comentariu

Original de fabrica sunt prinse cu pop-nituri.. dar poti incerca si cu holsurube cu pas mic pentru tabla (nu cele pentru lemn).

Dublu adeziva daca chiar vrei sa pui dupa cum zice @sickboy, poti pune sa culce bine, dar doar pentru siguranta.. arcadele trebuie neaparat prinse bine de aripi.. Dupa ce faci gaurile in aripi (daca nu le ai deja) ar fi indicat sa folosesti o solutie anticoroziva inainte.. in plus daca vei folosi surube pentru prindere (asa am facut si eu) vei avea posibilitatea mult mai usor sa le dai jos din cand in cand si sa verifici starea aripilor, sa le cureti daca e nevoie si sa le dai iara cu grund sau alta solutie anticoroziva..

Link către comentariu

eu am folosit doar suruburi luate de pe un Golf 5...acelea cu cap tors si cu palaria mare.se potrivesc de minune si sunt si negre si estetic arata f bine.

Link către comentariu

Vladucu ,ai cum sa faci o poza cu surubul asta ?

Link către comentariu

Poti folosi surube simple de genul asta 5138201hr.jpg, pe care apoi sa le vopsesti ( ar fi indicata si o saiba )..

Sau poti folosi genul de surub.. si anume cu saiba incorporata, asa 323-980.jpg sau asa self-drilling-screws-washer-tp_5441412100561832189.png

Cred ca la modelul din urma se referea si vladucu

Modificat de faty
Link către comentariu

la orice magazin de suruburi/surubele gasiti suruburi de plastic daca asta doriti voi.

eu am nituri cu cap mare care isi fac treaba exceptional de bine.

Link către comentariu

astea sunt.se potrivesc perfect in gaurile din arcade.

post-20021-1281626184_thumb.jpg

post-20021-1281626189_thumb.jpg

Modificat de vladucu
Link către comentariu

• 5 months later...

Am intalnit pe diverse vw popnituri dar si niste bumbi de plastic ca niste braduti

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut ! Daca este cineva care vinde aceste "arcade" as fi interesat sa cumpar ...Astept un PM

PS. as dori ca aceste arcade sa se potriveasca pe un vw pol in 4 usi!!

Ms!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!