Jump to content

Masinuta mea

mihai60

Postare recomandată

Polo 1.4TDI BAY Comfortline.

Achizitionata in 2007 martie avand 35kkm la bord.

Pe parcursul acestor ani am postat in aria Polo-9N ce am modificat la ea.

- Primul lucru si cel mai important a fost dusul ei la ( tuning ) doctor D.V. Cu aceasta ocazie multumesc inca o data pentru ce a reusit sa faca. Cine stie cunoaste.

- Alarma Viper cu pre-soc, senzor spart geam, ridicare geamuri. 2 telecomenzi. Masina are doar pe fata geamuri electrice.

- Schimbarea luminilor ( bec - led ) din plafoniere.

- Schimbat radio-casul ( 1DIN ) + cd ( 1DIN ) cu Volkswagen-Individual ( 1DIN ). Pentru MP3. Pe fata am schimbat boxele iar cele de pe fata sunt montate acum pe spate ( normal ca firele sunt trase ).

- Scut carbon ( fibra ).

- Montare senzor centura sofer + activare in bord. Nu am gasit senzor pentru pasager ca puneam.

- Suport ochelari sofer + sertar cu capac pe bord.

- Montat incalzire in scaune. Acum sunt intrerupte rezistentele - cred. trebuie schimbate.

- La 41kkm ( la cererea mea ) a fost schimbata distributia. Din cauza citirii nenumaratelor forumuri am gresit si am facut-o. Tot la acea data au fost schimbate - discurile, placutele, sabotii, lichid frana.

- Un singur eveniment am avut. L-am " pupat " pe unul in fund. El nici nu a vrut sa se duca la politie. Eu ducandu-ma am fost anuntat de catre ei sa merg sa verific in service daca sigur nu am patit nimic. Tinand cont ca bara este foarte elastica exterior nu se vedea nimic. OK.

Aveam tragerul rupt si doua urechi de la bara. M-am pus pe treaba. Fiind pe Casco m-am gandit de ce sa nu schimb bara cu una mai completa ? Montat pe Polo bara cu decupari pentru duze spalator faruri. Tot sistemul de spalare faruri este original VW inclusiv rezervorul de 5.5l cu senzor si activat in bord. Butonul de spalare faruri este in stanga butonului avarie si functioneaza dupa contact.

- Schimbat faruri din normal in lupa cu Xenon de 5000k. Normal ca acum sunt de 4300k asa cum este normal la orice masina. Au fost schimbate in aprilie 2010.

- Oglinda car - Kit BT cu senzori parcare montati pe bandoul negru. Numarul apelant sau format este afisat in oglinda.

- Ultima revizie a fost facuta la 66kkm.

Ce probleme au ramas nerezolvate.

- In iarna asta am fost sters de cineva pe partea dreapta spate si am bandoul negru crapat. Nu am apelat la Casco pentru ca fransiza este mai scumpa decat rezolvarea problemei. Bandoul negru nou este in masina. Nu l-am schimbat ca poate cumparatorul nu mai doreste senzorii de parcare montati in el.

- Switch haion defect - nu se mai aprinde lumina in portbagaj, martor bord haion stins.

Prima poza ( spalatorie, solutie roz ) preluarea masinii.

post-5732-1281278596_thumb.jpg

post-5732-1281278611_thumb.jpg

post-5732-1281278622_thumb.jpg

post-5732-1281278632_thumb.jpg

post-5732-1281278641_thumb.jpg

post-5732-1281278647_thumb.jpg

post-5732-1281278664_thumb.jpg

post-5732-1281278672_thumb.jpg

post-5732-1281278789_thumb.jpg

Modificat de mihai60
Link către comentariu

Foarte bine ii sta masinii tale . Iar motorizarea o prinde perfect.

( mai ales ca ai trecut si pe la D.V. ) :))

Link către comentariu

Dupa o luna de la achizitionarea ei ( martie 2007 ) tinand cont ca stau in zona Circului de Stat am facut un drum ( doua, trei ) pe la benzinaria Eminescu.

Probele facute pe Floreasca.

Modificat de mihai60
Link către comentariu

Da mai multe detalii despre Oglinda car - Kit, sunt curios cum e. Ai si cu senzori? Mai ai poze cu oglinda mai la distanta, sa vad cum vine? Ceva probleme pana acum?Ms

Link către comentariu

Tinand cont ca nu vreau amenda am montat asa ceva.

Nu am poze actuale dar nu s-a schimbat nimic la ea :-).

Se alimenteaza dupa contact. Automat se conecteaza la telefon. Asa am dorit eu. Poti sa setezi din telefon cum sa fie. Am montat si un intrerupator mic pe partea stanga a ei pentru a o dezactiva atunci cand nu o doresc functionala. Semnalul de la senzorii spate catre oglinda este trimis " fara fir ".

Singurul inconvenient este atunci cand este lumina ( soare ) multa se vede mai greu.

Daca as fi avut geamuri fumurii atunci..... Eu nu sunt adeptul lor.

Afisajul are 12 digiti deci orice numar normal incape pe display.

post-5732-1281281767_thumb.jpg

post-5732-1281281772_thumb.jpg

post-5732-1281281775_thumb.jpg

post-5732-1281281779_thumb.jpg

post-5732-1281281784_thumb.jpg

post-5732-1281281787_thumb.jpg

post-5732-1281281798_thumb.jpg

Modificat de mihai60
Link către comentariu

Deci o vinzi? Daca da, de ce nu ai pus si pretul?

Pe mine unul m-ar interesa. da-mi un PM.

Link către comentariu

@nervoss

Este adevarat ca trebuie sa o dau. Platesc impozit degeaba. De pret inca nu stiu. Daca este valabil doar dupa seria de sasiu atunci are Vinieta pana in iulie 2011 si RCA martie 2011.

Am multe de povestit ce s-a facut pentru binele ei. Multe cu poze.

Ultima interventie a fost parbrizul schimbat acum doua saptamani din cauza unei mici ( unghia mica ) ciupituri. Casco Tiriac - deci parbriz original :Driver:

@B83KMO

Am facut acum poze pentru tine :)

post-5732-1281284145_thumb.jpg

post-5732-1281284149_thumb.jpg

post-5732-1281284152_thumb.jpg

post-5732-1281284155_thumb.jpg

Link către comentariu

Ms pt poze. Interesant, as pune si la mine asa ceva, numai k ma gandesc k trebuie sa dau gauri in bara spate sa pun senzorii. Cati sunt? 4? Nu mi-ai spus daca ai avut vreo problema cu oglinda si daca senzorii iti indica bine sau da eroare cateodata, (ex: mai merge sa dai 1 metru pana in spate dar senzorii iti indica k nu mai merge deloc). Si te rog sa mai specifici si siteul de unde ai cumparat. Ce reprezinta ultima poza din Post #5? Ms

Modificat de B83KMO
Link către comentariu

Cei mai ieftini senzori iti indica pana la 0.3m. mai mult decat suficient.

Deci o vinzi sau nu? Eu sunt in cautare de masina pt prietena mea...are nevoie pentru naveta. deci chiar sunt interesat.

Link către comentariu

Pentru anunturi de vanzare-cumparare, exista arie separata.

Te rog posteaza anuntul acolo.

Link către comentariu

'taz21'

Nu cred ca am dat anunt de vanzare. Corect ?

Este doar o prezentare a ei.

Stiu unde trebuie sa scriu.

Multumesc

Mihai

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!