Jump to content

GOLF 4 variant

ruud914

Postare recomandată

Astazi am schimbat la masina Sistemul de sonorizare, 4 Boxe de la ALPINE si 4 twitete tot de la ALPINE.

CD-Player Alpine, SobWoofer JBL Trapez si Statie JBL.

post-72271-0-72586100-1295329949_thumb.j

Link către comentariu
costyserbanescu

cred ca se aude super bine acuma . cat te-a costat o boxa si de unde ai cumparat-o ( daca nu e confidential ) . nu te gandesti la o resoftate ? cred ca ar merita frumusetea asta niste caluti in plus . bafta

Link către comentariu

Salut am cumparat Pachet ALPINE iti spun magazinul de une am luat daca vre ma costat 400 ron pachetul care cuprinde 2 boxe de 16.5 , 2 twiteere si 2 filtre.

Urmeaza sa ii fac Geamurile Fumurii dar inca nu le fac ca o problema cu luneta spate nu imi merg toate dezaburirile am incercat sa le fac cu solutie cu argint in ea etc o prostie nu prea merge si am mai pictat si toata luneta cu zeama daia, cum definitivez sa rezolv dezaburirea dupa spate o sa pun si foliile pe masina.

Urmeaza in saptamana ce urmeaza sa dau jos farurile sa le vopsesc interiorul negru ( ceva gen GTI look) si le schimb sticlele si sa montez instalatia de Xenon care am si procurato de vreo luna.

Umeaza un set de Jante pe 16, si abea dupaia ma gandesc la resoftare. pe urma mai vedem ce o sa mai fie sa termin eu ce mi-am pus in gand sa termin la ea si vedem ce alte planuri oi mai face.

Promit ca mine revin cu niste poze si al Statiei si SubWooferului.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Reven si cu date noi despre masina!!

Jante pe 16- OZ Super Turismo GT si cauciucri 205.55.16 Continetal

Softare la 131CP ( altceva )

Montat inele Cromate la instrumentele de bord.

Cotiera am imbracat-o in piele.

Azi nu am sa pun decat o piza cu inelele cromate de la bord facuta asa la repezeala! dar revin zilele urmatoare si cu poze la jante si la restul!!

post-72271-0-46261900-1306871783_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!