Jump to content

GOLF 4 variant

ruud914

Postare recomandată

Salutare.

Sunt nou pe acest forum. Recent am achizitionat din Germania un Golf 4 din 2006 Variant, 1.9 TDI.

Culoare Albastru

Acer conditionat

ESP

10 airbaguri

Scaunde reglabile pe inaltime si cu suport lombar

Cotiera centrala

Computer de Bord

Motor 1.9TDI AXR euro 4

Cutie de viteze in 5 trepte manuala

Am atasat mai jos si 2 poze facute cu telefonul mobil in germania. tin sa precizez ca am cumparato din Hannover de la una de 57 de ani iubitoare de animale , mi-a vandut masina plina de fire de par de caine si foarte imputitza. Masina sa comportat bine la drum sunt foarte multumit de ea pana acum, desi mai am de lucru la eavreau sa o fac sa arate "TZIPLA" Masina am luato la 91800km acum am 94500km cu ea( cel putin asa cred desi am verificato cam peste tot si asa pare si dupa cartea service si dupa autocolantele care au fost lipite pe ea cand sa facut revizia etc) o sa revin si cu poze din interiorul si din exterior mai detaliate. Masina am cumparato cu o stersatura pasaj aripa stanga spate si inca una pe bara dreapta fata. cotiera e deosebit de imputitza am tot incercat sa o spal saptamana asta da nu iese neam asa ca schimbam macazul as dorii sa o imbrac in piele. Ieri m-am apucat serios de masina am spalat tot interiorul foarte bine, am schimbat ulei , filtru de ulei, filtru de aer, filtru de polen, filtru de motorina, uleiul din cutia de viteze. In motorul masinii am bagat ulei de la MOTUL 5w40 (pentru pompe duze) si cutie am bagat tot ulei de la Motul 75W90. Masina se comporta foarte bine sunt chiar impresionat . Urmeaza sa ii schimb geamurile de la facuri ca sunt mautite iar pe deasupra am unul care este fisurat.

post-72271-1281249322_thumb.jpg

post-72271-1281249333_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa ai parte de ea. Esti sigur ca e 2006 ? Semnalizari albe s-au montat in 2004 si 2005, in 2006 erau rosii ca la Bora Variant. Numai bine !

Link către comentariu

Sa ai grija de ea - foarte rezistenta masina .

Culoarea un pic cam pretentioasa :D

Link către comentariu

Eu zic ca e 2006 dupa ce scrie pe actele de germania si dupa VIN

Link către comentariu

Asa e. Culoarea asta e si a mea. Cand e curata, e frumoasa foc....dar se murdareste imediat. De zgarieturi, nu mai vorbim.

Sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Saptamana asta o sa ii spal scaunele si tapiseria, parca citisem la cineva ca a dat husele jos si le-a bagat la masina de spalat daca stiti ceva astept sfaturi de la voi . Geamurile de faruri le-am comandat de la "timady" sper ca pana miercuri sa si ajunga. Astazi pe seara revin cu poze!

Link către comentariu

Am revenit si cu cateva poze in care se vede foarte bine masina si in care se vede ca am geamul de la farul dreapta fisurat si ca am o zgarietura pe bara aripa dreapta fatza!!

post-72271-1281359757_thumb.jpg

post-72271-1281359763_thumb.jpg

Link către comentariu

Inca doua poze cu masina.

Astazi am primit prin curier si geamurile de la faruri!! in week sper sa le si montez!!

post-72271-1281433616_thumb.jpg

post-72271-1281433622_thumb.jpg

Link către comentariu

am sa pun si niste poze cu geamurile de la faruri sa vedeti cat de serios e colegul nostru de pe forum care vinde geamuri de far cumparati cu incredere de la el, super serios baiatul!!

post-72271-1281609950_thumb.jpg

post-72271-1281609954_thumb.jpg

Link către comentariu

Daca tot te-apuci sa le schimbi, nu le faci si un Joey mode la faruri? :)

Link către comentariu

aaaaaaaa, ce a ala "JOEY"? daca imi spui iti spun si daca ii fac sau nu!!!

Link către comentariu

Aha, acum am priceput, ceva in genul asta vroiam sa ii fac si eu sa ii vopsesc in negru interiorul farului, o sa mai analizez la tine cum ai facut-o, dacaai si timp sa imi dai si o mica explicatzie ti-as fi recunoscator!!!

Link către comentariu

Da buna treaba si multumesc!

tu faci si Chip-tuning?resoftari?, adica de la tine putem sa mai cumparam caluti?

Link către comentariu
  • 4 months later...

Salutare dinou. revin cu modificari sau imbunatatiri aduse masini recent!

Am facut geamurile electrice sa urce si sa coboare din telecomada de pe cheie- Responsabil cu asta e Al Bundy( apelati cu incredere la el super baiat)

Am activat la BC functia de RANGE ( km care ii mai parcurge masina cu motorina din rezervor ) -Responsabil cu asta e Al Bundy

Am activat iluminarea cadranelor si a limbilor de la ceasurile de la bord -Responsabil cu asta e Al Bundy

Am montat Cruise Control- responsabil cu montajul lui sunt eu l-am cumparat de la un baiat de la craiova care m-i la trimis intro cutie si cu o foaie pe care scria cum se monteaza , niste detalii pentru orice prost care nu a desfacut niciodata si tot reusa sa cupleze maneta la fel si activarea din Vag-Com foarte facila.

Aveam cateva zgarieturi pe masina si le-am remediat.

Luna aceasta voi termina si farurile, si revin cu poze.

Link către comentariu

Rectific Cruise Controlul,l-am montat la un baiat catalin din baicului fara ajutorul lui nu reusam cel putin nu se poate fara vag com, si m-a costat 150ron.

Link către comentariu
costyserbanescu

super masina . foarte foarte frumoasa . sti cumva daca pota sa activez si eu la golful meu din 2001 BC functia de RANGE ( km care ii mai parcurge masina cu motorina din rezervor ) . miar fi d mare ajutor aceasta optiune . ms anticipat

Link către comentariu

Pai nu cu mine trebuie sa vorbesti despre acest lucru cu Al Bundy el stie cel mai bine. daca vrei iti las numarul lui de telefon bineintzeles asta doar pe prvat!!

Modificat de ruud914
Link către comentariu
costyserbanescu

m-ar ajuta un numar de telefon ca sa aflu sigur daca pot sa activez functia range sau nu . ms mult

Link către comentariu
costyserbanescu

ms mult . acuma o sa vb cu Al Bundy zilele astea si sa vad cand ajung in bucuresti .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!