Jump to content

My Blue Leon

KRZ

Postare recomandată

• 1 month later...

Ms de urari. Sper ca urmatorul update de jante sa se numeasca BBS CH :icon_thumright: vedem acum cat de repede trece criza

Modificat de KRZ
Link către comentariu
  • 1 month later...

Revin cu ceva mici inbunatatiri

1. Un cadou de ziua mea de la iubita mea post-17361-0-66493700-1288636432_thumb.j

Nu este OEM este o replica pt Golf 4 dar isi face treaba perfect si vine bine post-17361-0-63758900-1288636512_thumb.j

2.Un Upgrade de iluminare in portbagaj 2 benzi de 30 de cm cu SMD

Stanga post-17361-0-59072000-1288636593_thumb.j

Dreapta post-17361-0-99825500-1288636618_thumb.j

Rezultat Final Poza noaptea fara blitz post-17361-0-82702700-1288636644_thumb.j

3. 2 x Marangoni Meteo HP post-17361-0-52071600-1288636726_thumb.j

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea in continuare. Mi-au placut lupele cum se vad mai ales la flash. Este asa placut sa vezi un bi-xenon :rolleyes:. Drumuri bune in continuare si poate ne vedem la intalnirile din Bucuresti :Driver:

Link către comentariu

Mai golesteti te rog Inbox-ul de PM-uri, vroiam sa te intreb ceva de lupele de faruri :)

Cum ti s-a parut montajul, e complicat? Lupele se lipesc de far sau se prind in suruburi? Banuiesc ca este irevesibil procesul, nu?

Link către comentariu

@toni nici la tine nu merge PM :D. Lupele intra in solcul becului normal, oricand poti sa le dai jos si sa revii la configuratia initiala (adica bec). Desfaci sticla geamului, asta e singura parte mai mult sau mai putin dificila, restul e foarte simplu. :icon_thumright:

Link către comentariu

@Circoloco ms de urari .Lasa un mesaj cand vi la intalniri si voi veni si eu!

@toni cred ca e o problema cu pm-ul cu noul forum .

Cum spunea si Circoloco se fixeaza prin insurubare.demontezi ciuperca care ascunde becul original in rest procesul este f simplu daca vrei sa faci operatiunea asta te pot ajuta cu placere. cel mai greu este deomntatul geamului de la far . in ideea asta procesul de trecere la bec normal e mai dificil in cazu meu f dificil pentru siguranta am lipit geamul cu mastic de parbrize care nu prea merge dat jos la cald :wacko: . dar daca alegi sa lipesti cu altceva ar fi mai usor

Link către comentariu

Interesant, multumesc mult pentru lamuriri. Trebuie sa-mi fac timp sa mai ajung si eu pe la intalniri sa vad cum arata live.

OT: O sa mai fac un trouble ticket referitor la PM-uri :P

EDIT: am lamurit-o si cu PM-urile, acum limita este de 100 bucati si eu vreo 600 :lol:

Modificat de toni
Link către comentariu

Sa ma anunti cand ai vrea sa le vezi live ca nu ajung nici eu prea des la intalniri sau daca stai prin titan salajan sau ai drum dupa ora 19 da un semn si ne vedem asa !

Link către comentariu
  • 1 month later...

Craciun fericit tuturor.

Si cum leonu a fost cuminte anul asta a primt asa ceva post-17361-0-66761400-1293455737_thumb.j

Momentan nu sunt pe masina vor fi la modificat zilele astea.. sper sa fie gata pana la 15 ianuarie :) .

Le-am luat pt ca imi place mult ideea de DRL si nu in ideeade a imita Audi.

DIn pacate alta solutie nu aveam .

Link către comentariu
  • 2 months later...

Dupa ceva munca farurile incep sa prinda culoare

Pasul 1: desfacut : post-17361-0-41131900-1299344970_thumb.j

Pasul 2: electrica doar demonata nu au ajuns noile leduri : post-17361-0-06841000-1299345015_thumb.j

Pasul 3: reflector plastic pentru leduri : post-17361-0-00489600-1299345047_thumb.j

Pasul 4: montat de forma pentru poza : post-17361-0-90275400-1299345135_thumb.j

Ledurile vor fi Nichia (Japan Made) :P

Si optional 2 chesti

1: Modul care sa reduca la jumatate DRL atunci cand aprind farurile

2. In loc de lupele standard lupe bixenon (doar daca reusesc sa vand lupele care sunt acum pe faruri)

Va Urma ...

Link către comentariu

Eu zic sa faci un efort sa iei lupe bi-xenon de pe acum daca tot ai desfacut. Te descurci tu dupa sa le dai, dar de desfacut nu cred ca le mai desfaci. Fa treaba ca lumea de pe acum. O pereche de lupe din dezmembrari de pe faruri sparte nu sunt o avere

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

nu prea am stat de ele sa caut chiar o sa ma uit.

daca gasesti pe undeva din intamplare da un link :P .

ideea e ca farurile astea se desfac super usor nasol e cu dat de bara jos daca vreau sa le fac ceva dupa .oricum vedem dupa ce rezolv cu ledurile .

ps. ai fost la stelco pt evacuare ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!