Jump to content

Proiect VW Bora Coupe

TIR

Postare recomandată

spatele chinezesc este demential,zici ca e de mini phaeton...urmaresc proiectul cu sufletul la gura...brgds

Link către comentariu

Foarte interesant proiectul !

In legatura cu trapa, totusi nu cred ca este cea mai buna idee tinand cont de faptul ca integritatea structurala a noii caroserii nu este chiar cea din fabrica.

Link către comentariu

buuun, alb fiat 500, albul acela perlat?? e tare

sunt pentru fata de GOLF!! :D

spor la treaba

Link către comentariu

BORA Coupe cu fata de GOLF :D

Legat de trapa: eu nu cred ca o trapa ar afecta structura masinii. Desi teoretic este o improvizatie, din poze pare ca se lucreaza profesionist la masina. Ma gandesc ca imbinarile pot fi intarite un pic.

TIR, daca totusi vrei trapa, am vazut undeva un anunt cu una de vanzare, iti las PM daca il mai gasesc.

Modificat de johnyBOY
Link către comentariu

Fata de Golf mi se pare prea mica si rotunjita pentru un coupe. Mult mai bine arata Bora Coupe :D

Link către comentariu

Eu ma referam la o trapa electrica OEM de pe o Bora sau un mk4. Daca o fac calumea nu are ce sa pateasca nici structura, si nici nu poate fi considerata o improvizatie! :coffee_lol:

Link către comentariu

Nu este nici o problema cu baietii totul se face la fel ca originalul daca vedeti in poze s-a taiat la fix... s-a masurat de 10 ori si s-a taiat odata... dar nu cred ca mai gasesc acuma... plafon cu trapa :coffee_lol: oricum dupa ce termin cu exteriorul si o sa fie pe roti... o sa am dupa aceea de furca cu interiorul pentru ca trebuie facute anumite modificari pe la plafon...

P.S.

Am facut rost de stopuri mi le-a donat un coleg de forum... dar si concetatean de al meu... :biggrin: Ms. Luci

Modificat de TIR
Link către comentariu

Te astept maine sa facem schimbul de "boturi". :)

PS: felicitari pentru proiect, astept si eu cu mare interes forma finala!

Link către comentariu

Perfect... ;) eu deja le-am zis la baieti sa le dea jos de pe masina si mai pe seara le si "incarc" :)

Maine cred ca in jur de ora 4 o sa termin eu RAR-ul la buc ca am programare la ora 1... si dupa aceea sunt direct in vitan :huh:

Link către comentariu

Nu pot sa pun trapa decat daca gasesc o masina care are si sa iau tot plafonul pentru ca imi trebuie si interiorul...

Link către comentariu

Daca vrei pot sa dau o fuga in Arad pe la dezmembrari, Au multe Golf-uri si aduc mereu altele. Poate gasim o trapa la pret bun.

Link către comentariu

Asta DA proiect" ...felicitari :icon_thumright:

...fata de Bora o prinde cel mai bine + votex

Link către comentariu
  • Administrator

fata de bora e cel mai bine pentru un coupe cum faci tu. Sustin si eu ca botul de golf e "prea rotund" . Ne vedem azi la TCM pentru ca si-a lasat la mine ANX masina.

Link către comentariu

dau si eu un vot pentru fata de boracred ca se potriveste cel mai bine la acest proiect. pentru golf ar trebuii sa rotunjesti si spatele.

Link către comentariu

Fata de bora cu bara de la ANX (ca si a mea de altfel ;) ) da cel mai bine. :D Iti mai trebuie niste praguri si o prelungire spate atunci. Votez sau Rieger. Jante NEAPARAT pe 18"!

Cred ca nu exagerez daca zic ca o sa fie mandria comunitatii Volkswagen din Romania. Poate la anu ne organizam si noi la un W

Link către comentariu

Sustin si eu ideea colegului rudolf.s. In mod sigur va fi mandria comunitatii VW in Romania, dar mai ales mandria vwForum. Si sunt si eu de aceiasi parere ca fata de Bora da cel mai bine pe ce vrei u sa faci! :D

Link către comentariu

greu proiect si curajos dar a roade si asta e cel mai important ma bucur ca pana la urma ati schimbat "boturile", bafta in continuare:)

Link către comentariu
zici ca e de mini phaeton...
:beerchug: :eek:

bafta in continuare, ai demarat destul de rapid proiectul, nu ma asteptam.

Link către comentariu

super tare proiectul tau :rolleyes: abia astept sa vad cum iese la sfarsit , mult succes in continuare :P

Link către comentariu

Felicitari pentru proiect......looking good.......:))

Era mai bine daca incepeai cu 2 masini intregi:P cu o bora si cu un golf atunci nu iroseai nimic si la final aveai o bora coupe +un bolf coupe..........:Driver:

Link către comentariu

Nu stiu daca am voie sa le fac reclama, dar stiu ca la ex Mk4 ma tenta intr-o perioada sa schimb plafonul cu unul cu trapa Oem si gasisem pe www.materom.ro, o firma destul de mare de dezmembrari, trimit fara costuri de curier parca si destul de seriosi si am intrat acum o fuga pe site si am gasit trapa de Mk4.

Suna si intreaba maine dimineata ca ar fi pacat la asa proiect sa lipseasca trapa, mai ales ca o sa fie revopsita toata masina.

Spor la treaba si urmarim cu interes proiectul

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!