Jump to content

Proiect VW Bora Coupe

TIR

Postare recomandată

Fluxy nu prea pot sa sa fac asta e mult mai mare geamul original...

Link către comentariu

Azi am vb cu baietii o sa se incerce sa pastram forma geamului original dupa care se construieste un sablon mai mic... iar dupa aceea il construim :) vedem cum mai e pana acolo...

momentan a inceput sa se desfaca caroseria din punctele de sudura...

Link către comentariu

Foarte curajos proiectul necesita rabdare si fonduri dar si rasplata va fi pe masura succes in continuare si mai pune poze!!!:)

Link către comentariu

Iti urmaresc topicul de la inceput cu foarte mare atentie.Succes si sper sa iasa ceva frumos!

Link către comentariu

Azi nu am trecut pe la masina sa vad ceva progrese... dar oricum sunt dezamagit colegul de pe forum care zicea ca face schimbul de boturi s-a cam sucit... si nu stiu daca mai vrea sa le schimbam... sa vad ce reusesc sa fac in cele din urma...

Link către comentariu

Succes! Sunt extrem de curios sa vad ce iese! Cred ca este primul proiect de acest gen din RO!

Link către comentariu

Felicitari pentru proiect, o sa urmaresc acest topic cu mare interes.

Referitor la colegul care zici ca s-a sucit la schimbul de boturi, stai linistit ca se rezolva, iar daca nu faci rost pana la urma cred ca ar fi interesant tare si un Golf Coupe dar cu portbagaj si in 2 usi si cu un kit de R32.

Link către comentariu

Cred ca proiectul de coupe de Golf e cu atat mai interesant cu cat pana acum chiar nu am vazut niciunul. Bora Coupe s-a mai facut, dar Golf Coupe.... :cheers:

Link către comentariu

bravo...eu iti tin pumnii...dar cred ca vei avea o bataie de cap fantastica, mi-am dorit si eu candva sa fac treaba asta...dar e ca un sac fara fund! iti doresc spor la munca si sa iasa ceva frumos!

Link către comentariu

Mai voi ma faceti sa imi schimb planurile de tot... adevarul e ca golf coupe chiar nu am vazut... si ma face sa ma gandesc din ce in ce mai mult la asta :D In alta ordine de idei caroseria a inceput sa se cam desfaca si cat de curand se apropie punctul culminant in care apare fuziunea :lol:

Ieri s-au schizitionat urmatoarele piese:

Amortizoare fata/spate

Discuri de frana fata/spate

Placute de frana fata/spate

Toate filtrele + ulei

Toate bucsele fata/spate

Grila fara emblema VW BORA (in caz ca pun botul de bora)

Grila fara emblema VW GOLF (in caz ca raman cu botul de golf)

Pleoapa luneta

Eleron tip m.

Ar mai trebuie sa achizitionez:

Triple spate

Bara fata de golf (daca raman la golf) sau bora

Prelungire bara spate V6

Prelungire bara fata V6

Geamuri laterale...

dsc07172e.th.jpg dsc07171x.th.jpg dsc07170w.th.jpg dsc07175f.th.jpg dsc07171.th.jpg dsc07176.th.jpg dsc07174.th.jpg dsc07173.th.jpg

Link către comentariu

Eu zic sa faci un Poll intre fata de Golf sau Bora :ceuameni: Eu votez pentru Golf :lol:

In orice caz este un proiect foarte indraznet, spor la treaba!

Link către comentariu

lile sa stii ca nu are nici cea mai mica idee :ceuameni: ea are impresia ca o sa vada golfuletzul ei :lol: oricum nu mai e a ei acuma :blah: dar cred ca o sa aiva un soc :lol:

Link către comentariu

Mai mult ca sigur va avea un mic soc. :lol:

Eu votez de acum fata de Golf (desi CLAR sunt fan Bora). Ar fi un proiect unicat. Sunt multe fete frumoase de Golf. De exemplu Rieger RS4. :lol:

19988.jpg

SIMG0113.JPG

sau

124%20-%20dj_dub%20black%20boser%20rieger%20LMs%204dr%20rssr.JPG

...sau, sa fii CEL mai unic, ii pui fata de Brazilia! :D

golf-gti-6g.jpg

Link către comentariu

Cateva "gora" frumoase ... a ta o sa fie si mai speciala , coupe fiind ;)

post-21931-1281765864_thumb.jpg

post-21931-1281765884_thumb.jpg

post-21931-1281765898_thumb.jpg

post-21931-1281765911_thumb.jpg

Link către comentariu

Mai intreb la inceputul saptamanii daca vrea colegul de forum sa facem sau nu schimbul :biggrin: daca nu raman la golf :P si gata...

Link către comentariu

indraznet proiect . si eu sunt fan masini coupe . o sa arate demential . multa bafta in continuare !

Link către comentariu

am fost azi pe la masina si este jumatate :hainoroc: intr-o parte jumatate in alta parte :) o sa revin cu poze mai tarziu ca nu am avut aparatul la mine

Link către comentariu

Deci nu va fi un proiect care il vom urmari ani de zile. Adica, termini masina anul asta, nu? :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!