Jump to content

Proiect VW Bora Coupe

TIR

Postare recomandată

lile te astept la valcea cand o sa fie gata si vdm :) daca merge drept sau nu :( dar eu zic ca o sa mearga... trebuie sa iasa bine cum altii au reusit trebuie si eu sa reusesc

Link către comentariu

E un proiect ambitios. Daca masori foarte bine inainte sa o fuzionezi nu are ce sa nu iasa bine. Ar fi tare la vopsea fata sa o lasi rosie si spatele albastru, sa iasa in evidenta ca e facuta din 2 masini. Bineinteles sa nu se vada imbinarile. Ce motor v-a avea? Cel de pe Golful rosu? 1.4, 1.6, 2.0?

Eu iti doresc succes si spor incontinuare ca ai destule de facut pana la masina finita!

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Interesant....sunt nerabdator sa vad ce-a rezultat din fuziune!

Modificat de leinad
Link către comentariu

ar fi cam penibil in 2 culori... este TDI cum am spus pe la inceput... sigur o sa se masoare de 20 de ori si o sa se taie odata :D

Link către comentariu

Am zis si eu asa numa. Ma gandeam ca aduce aminte a Golf Harlequin Edition :D Este unul dintre cele mai rare VW-uri produse vreodata.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

buna intrebare... :D

cicoloco tu din gresala mai ai farurile originale sau stopurile ?! sau ce piese mai ai de pe ea ?

Modificat de TIR
Link către comentariu

la asta nu m-am gandit. curcubeu :D

Link către comentariu

Foarte interesanta ideea :) o sa ai de lucru destul la proiect.. spor in continuare :) cand aveai passat-ul nu ti-au trecut niste idei asemanatoare? :D

post-22229-1281189513_thumb.jpg

Link către comentariu

ff tare... pasatul il mai am inca... dar NU as face asta...

oricum cine are piese de bora sunt interesat de stopuri de faruri bara fata grile toate nebuniile astea

Link către comentariu

nu vreau sa ma intelegi gresit, chiar vreau sa iti iasa perfect, doar ca mi se pare extraordinar de greu drumul pe care ai plecat.

Link către comentariu

In targurile auto e plin de masini facute din alte 2 sau poate chiar 3. Nu vad de ce n-ar reusi.

Succes iti doresc !

Modificat de Inginerul
Link către comentariu

foarte interesant proiectul sper sa iti reuseasca un adevarat pasionat .. cel mai bine i-ar sta cu fata de bora.

cu geamurile de spate cum o sa faci ai gasit vreun centru care le face pe comanda?

Poate gasesti intre timp si o trapa sa ii adaptezi :D

Multa bafta!

Link către comentariu

Salut sunt nou in pe acest forum!! Sunt uimit de acest proiect si ii urez mult succes, cand o termina as fi interesat sa o vad si pe viu.

Link către comentariu

@KRZ banuiesc ca o sa foloseasca geamurile de la un golf in 2 portiere ... sunt exact ce ii trebuie

Link către comentariu

foarte foarte curajos...sper sa reusesti...abia astept sa vad ce o sa iasa... multa bafta, ca o sa ai nevoie !!!

Link către comentariu

multumesc la toti pt urari... nu am de ce sa nu reusesc... intre timp am discutat si o sa fac rost si de partea frontala de bora o sa fac schimb cu piesele mele...

legat de geam mai am pana ajung in stagiu acela... cred ca o sa folosesc plexiglass initial...

Link către comentariu

Imi pare rau dar stopurile oem le pastrez iar farurile sunt tot cele oem dar modificate. Oricum vad ca deja ai facut rost de botul masinii deci e ok. Succes :D

Link către comentariu

Provocarea serioasa pentru care nu exista piese originale, va fi geamul spate. Trebuie sa studiezi problema. CU plexiglas va fi o solutie temporara, sa nu-ti ploua in masina, dar pana la urma trebuie sa o rezolvi. Mai ales daca vrei sa arate cat mai OEM. :)

Link către comentariu

Bafta cu proiectul si sper sa fie finalizat cat mai repede, iti tin pumnii si voi urmari cu interes acest topic, asa cum am urmarit si topicul Passatului. Fix la geamul din spate ma gandeam si eu, eu am colaborat cu unii din Buzau care mi-au facut un parbriz pentru un Ford Mustang din 1968 si a iesit chiar bine, dar singura problema a fost ca nu fac geamuri in tenta verde cum ai tu, ceea ce poate fi destul de enervant dar totusi rezolvabil cu o folie discreta pe geamurile din spate.

Link către comentariu

pai nu are nici o tenta geamul meu... este normal... oricum m-am gandit ca pun folie direct...

micnea si cum fac geamurile dupa sablon ? sau cum !?

Link către comentariu

Eu am dus parbrizul, si au facut aia matrita dupa el si apoi au facut noul geam, dar ma gandesc ca ar face si dupa masuratori sau ceva de genul sau sa faci unul din plexiglas si apoi sa il duci la ei sa-si faca matrita. Cand ziceam de tenta ma referam la tenta aceea verzuie a geamului, sau la Golful tau sunt incolore?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!