Jump to content

Seat Ibiza 2006(Tuning)

GL85DVD

Postare recomandată

Salutare la toata lumea!

M-am hotarat sa imi prezint si eu masina aici, sa nu fiu mai prejos.

O am din 2007, am cumparat-o la mana a doua, primul proprietar o avea de un an de zile asa ca am luat-o ca si noua cu doar 7000km. Are un motor zic eu special pentru oras de 1.2 12V, cu 70 de caluti. Incerc sa o mentin intr-o stare foarte buna, toate inspectiile facute la reprezentanta, chiar daca preturile sunt chiar scumpe. Dotari prea multe nu are, doar cu ce vine ea din fabrica "cheala" mai bine spus.

Am intervenit cu mici modificari la ea: jante KM de 15` , folii autorizate pe spate, o cotiera fata, boxe fata-spate, CD player Sony, pleoape, xenon, schimbare lumini bord, colantare sigle fata/spate. Am avut si o statie cu subwoofer dar aveam nevoie de portbagaj, asa ca am renuntat.

Sper sa va placa. Aveti grija in trafic tuturor si nu uitati "Viteza poate sa ucida!"

post-74155-1281021731_thumb.jpg post-74155-1281021735_thumb.jpg post-74155-1281021739_thumb.jpgpost-74155-1281021745_thumb.jpg post-74155-1281021787_thumb.jpg post-74155-1281021792_thumb.jpg

Modificat de B83KMO
Link către comentariu

Bine ai venit pe forum !

Mai pune niste poze si din interior .

Link către comentariu

Nu am cine stie ce la interior, am aratat ce anume am schimbat, in rest e simpla. Cand mai schimb ceva si mai fac poze am sa adaug aici.

Link către comentariu

Frumusica, iar culoarea face toti banii.

Am vazut ca ai schimbat luminile din bord din rosii in albe, ma intereseaza daca ai facut aceasta operatie in Galati(daca da unde) si cat te-a costat toata distractia(din ce am vazut in poze ai umblat doar la luminile din bord), am si eu in plan aceasta modificare ca ma cam dispera atat de mult rosu in bord.

Recomand schimbarea jantelor ca astea mi se par foarte urate si nu dau bine cu liniile masinii, in rest cat mai multi km fara evenimente nedorite si spor la modificat.

Modificat de Auras
Link către comentariu

bun venit si sa o conduci sanatos cat mai multi km!

sa stii ca o masina poate fi intretinuta/ingrijita si daca nu o duci la dealer,iti spun asta din propria experienta

ai garantia ca nu s-a facut vreo ''manareala''

Link către comentariu

Ms tuturor pentru sfaturi si felicitari, sa rasp si celor kre m-au intrebat cateva lucruri:

Auras - luminile le-am schimbat la un baiat in gl, nu stiu daca e voie sa ii dau nr aici, dar te pot ajuta cu un nr de telefon pe pm, doar bordul momentan, va urma si restul luminilor...120 ron a costat pana acum bordul. Jantele le-as schimba si acum, dar nu stau bine cu banii, asa k mai astept si raman cu astea, e bun si asa decat nimic. ;)

Tibi_84 - Ultimele revizii le-am facut la un service normal k nu mai reuseam cu banii, deci gata cu service seat :salut:

Ice_2k - Nu ma bag inca la suspensie, am alta problema pe cap acum, toba finala, sa o schimb.

Modificat de B83KMO
Link către comentariu

Am uitat sa specific....ce fel de jante imi propuneti daca ar fi sa le schimb. M-ar bate gandul la unele negru mat dar nu stiu inca ce fel de model. Astept pareri cu poze sau cum vreti.

Link către comentariu

Astazi am schimbat filtru de polen cu unul pe baza de carbon, care baga aer ceva mai proaspat in masina si e ceva mai bun fata de unu normal, asa am citit peste tot. Ce am gasit in ala vechi e groaznic, mult praf, pene, frunze, etc ce nu era pe acolo.

Rezultatul e urmatorul:

post-74155-1281461145_thumb.jpg post-74155-1281461153_thumb.jpg

Am dat comanda la Seat Ena Galati filtrul, se gaseste si pe net, montarea eu am facut-o si m-a costat 71 RON.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!