Jump to content

Golf 3 Motor 1.6 Fab.95

dsktopor

Postare recomandată

Salutare la toti.In sfarsit un forum unde mai poti invata una sau alta:))

Am un Golf 3 din 1995 ,4 usi, serie ABS

Dotari : Oglinzi Electrice incalzite,Trapa electrica,Geamuri electrice fata spate etc

As vrea sa pun pe el un Eleron in spate pe luneta dar as prefera acela cu stop pe el

Si cei care mai au idee sa imi spuna ce as mai putea pune pe el :beerchug: sa arate mai frumos:)

Mersi.Astept idei

O sa pun azi si cateva poze

Link către comentariu

Salut si bine ai venit pe forum! Iti urez sa stapanesti sanatos masinuta, si fara nr de km! Golfuletul este destul de dotat din cate vad in descriere, dar totusi cand poti, sa pui niste poze cu masinuta sa o vedem si noi mai bine. Cat despre modificari Golful mk3 zic eu ca este o masina cu care trebuie sa mergi mai mult pe o linie curata si cat mai originala, fara stiu eu ce body kit, stopuri Lexus style sau alte elemente de acest gen. Evident tine si de gusturile fiecaruia pe care nimeni nu le poate comenta. Pt imbunatatirea aspectului, ti-as putea recomanda: stopuri smoked de GTI, bandouri, capace oglinzi si grila centrala vopsite in culoarea caroseriei, eu as zice ca ar merge si niste faruri de Golf mk4, semnalizatoare clare pe aripi, eventual o folie discreta pe geamuri (sa nu fie extrem de inchisa zic eu), si cum ziceai si tu ar merge foarte bine eleronul cu al treilea stop de frana dar eu zic sa fie cel OEM (nu stiu totusi cat de usor se va gasi)! Sper sa nu te superi pentru sfaturile acordate. Drive safe! :))

Link către comentariu

Sal.Mersi de primire:) Nu vreau sa fac masina cu kit-uri si prostii dinalea.O vreau asa normala doar modificari simple si elegante.Nu-mi plac masinile umflate cu tot felul de prostii.Stop-uri pe spate am de la Hella.Capace oglinzi te referi la spatele oglinzii care ii vopsit in culoarea masinii?Ca am asa ceva:))Barile din fata si spate is vopsite in culoarea masinii dar nu total.Tot ce am pe ea o avut masina cand am cumparato din germania.

Mersi de idei.Daca poti da-mi niste poze cu semnalizatoare clare sa vad si eu cum arata ca sincer nu ma prea pricep la astea.Mersi

Am pus si poze pana la urma.Am pozele de la masina de cand era in germania.Arata la fel si acuma.Astept idei.Mersi

post-74082-1281016406_thumb.jpg

post-74082-1281016418_thumb.jpg

post-74082-1281016422_thumb.jpg

post-74082-1281016425_thumb.jpg

post-74082-1281016429_thumb.jpg

post-74082-1281016435_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte ingrijita masina. imi plac foarte mult stopurile.

Daca vrei poti cauta niste semnalizari albe sa le inlocuiesti pe cele portocalii.

Link către comentariu

oare ar arata mai bine?Cam cat ar costa 2 semnalizatoare dinalea albe?Si ce marca is sau cum is?Mersi

Link către comentariu

Uite aici cateva modele de la Dectane. :(

Ai o masina frumoasa si dotata; am ramas impresionat de cat de curat e interiorul. :Driver: Multi km fara probleme! :huh:

Link către comentariu

tu care mi-ai recomanda dintre ele?Care ai mai vazut si arata bine ?Si in sensul sa mearga cu culoarea masinii.Ca pe o culoare alba a masinii sigur no sa mearga niciodata o semnalizare dinasta alba

Link către comentariu

Eh cand am zis de capacele oglinziilor vopsite, nu vazusem poze cu masinuta. Oricum masina as putea spune ca arata tipla, este super intretinuta, si arata impecabil. Cat despre semnalizarile din linkul pus de colegul Robotelu, eu personal le recomand pe cele patrate cu un singur bec pe fond alb sau negru. In nici un caz alea cu 3 leduri sau ce or fi alea ca mie personal mi se pare ca arata urat. Pentru semnalizarile albe din bara, vezi in dezmembrari daca gasesti vreun Golf care sa aiba, si poate ai norocul sa gasesti si proiectoare OEM. Ar schimba mult aspectul partii frontale a masinutei!

Aaaaa si am uitat sa iti zis sa scoti ochii aia de pisica de pe bara, ca o sa arate mult mai bine fara ei. :Driver:

Link către comentariu

La alea ma uitam si eu si la cele tot patrate dar pe fond alb.Alea cu multe chiar is nasoale.Acuma vezi cum ii....gusturile nu se discuta.O sa scot si pisicile alea de acolo.Ai vreun link cu proiectoarele alea OEM?sa vad mai exact cum arata.Nu prea ma pricep la astea de-aia tot intreb ca si bouuu :banghead: Si ii complicat de pus proiectoare de ceata pe ea?Ca eu proiectoare nu am deloc.Is doar ochii aia de pisica in fata langa semnalizare.Si mersi de laude...era sa uit:)

Link către comentariu

Aceasta este poza cu proiectoarele si semnalizatoarele din bara OEM, pentru a afla cum se monteaza cel mai bine cauti atent in aria Golf 3 a forumului, in mod sigur te va ajuta cineva.post-27170-1281052433_thumb.jpg

Si mai atasez o poza cu un Golfulet care are toate bandourile vopsite in culoarea caroseriei ca sa iti faci o idee, si sa vezi cum arata (ar merge si grila centrala vopsita in culoarea caroseriei, deobicei asa e la Golfurile pt SUA). :icon_thumright:

post-27170-1281052602_thumb.jpg

Link către comentariu

Acolo la semnalizatoare as pune ceva mai speciale...astea OEM nu prea imi plac.O sa vad acuma ce o sa gasesc....iar bandourile alea o sa le vopsesc cat de repede ...ma gandesc ca no sa arata mai urat decat is acuma asa vopsite in culoarea masinii:)) Mersi de info

Link către comentariu

Ii complicat sa iti puna becurile alea de ceata (dar sa si mearga) ??? Intreb in sensul...ca sa stiu la ce electrician sa ma duc.Ca astia buni si renumiti is tare ocupati de felul lor.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

As putea primi o instalatie de climatronic de pe un alt golf 3 din germania.Ar fi complicat sa il pun pe al meu?

Modificat de dsktopor
Link către comentariu

Daca ai aer conditionat nu e asa greu, daca nu ai instalatie de racire si treburile alea e mai costisitor..;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

claudiu costisitor in ce sens?Mai mult de lucru si costa manopera?Sau costa piesele mai mult?

P.S. am inceput modificarile la masina.Am vopsit butucul spate de la roti cu culoarea galbena.O sa pun si poze....cat de curand o duc sa ii vopsesc manerele,ornamentele si restul barilor fata spate care ii de plastic.

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Iti dau eu o idee pt proiectoare si semnalizatoare pe led, eu am avut la masina insa nu au rezistat decat un an ca dadeau prea bine pe masina si mi le-a furat. Eu le-am prins cu banda de otel pe dinauntru ca sa nu poata sa le fure insa au tras de ele pana le-au rupt :) . Insa arata foarte bine si imi placea cum se vedea semnalu. Eu nu aveam garaj si mi le-au furat noaptea. Te poti uita la ce am postat eu la golful 3 gti pe care l-am vandut insa postu inca exista. Si daca iti iei asa ceva iti dau un sfat ca sa le izolezi bine cu silicon sa nu iti intre apa ca ele nu vin prea bine izolate. Bafta la modificari.

Modificat de blordc
Link către comentariu
  • 1 month later...

adevarul ca se fura la noi...de la aia de sus pana la aia de jos.O sa ma gandesc si la o varianta cu ceva smecherie pt a nu fi furate.

1.Care stie cat ar costa sa fac fetele de usi din interior cu piele.Sau unde as putea sa ma interesez de pret.

2.Daca exista sau nu...sa pui manerele de pe usi ca si la golf 4 ,cele argintii....si cat ar costa sau cine face asa ceva?

Mersi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!