Jump to content

vw phaeton v6 3.0 tdi

50ryn

Postare recomandată

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 50ryn

80

• Circoloco

11

• NaikonutZ

11

• grandee

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai o vopsesc interior-exterior, tot ce e la vedere.

Asa mi-a venit ...Mi-ar placea un nisipiu sau un caramiziu...

Link către comentariu

Cred ca exact masina asta am vazut-o eu prin Buc si mi-a placut mult...arata fff bine live culoarea si farurile..insa acolo scrie gri-mediu-normal??!

Link către comentariu

Cam asta vad si eu ca au scris , ideal ar fi sa cauti dupa denumirea din fabrica sau codul de culoare .

Link către comentariu

Da, neaparat sa fie cod OEM de culoare...Poate sa fie si de la A8 sau alte masini VAG.

Link către comentariu

@vlad - multumesc pentru paleta de culori.Am sa gasesc acolo ceva sper.

Referitor la colant, m-am gandit si la fel cum m-am gandit m-am razgandit imediat...mi se pare o situatie de compromis.

Link către comentariu

1. Faruri - DA. :)

2. Culoare: Sunt multe optiuni. Ideea e in fond sa iti placa tie. Mie personal imi place culoarea albastra si nu imi place deloc caramiziul. Dar asta sunt eu. Sa te gandesti sa se potriveasca si cu interiorul. In rest sunt magazine de vopsele care au cataloage intregi cu culorile grupului VW. Portocaliu de Lamborghini? :D

Poti merge si pe negru fiind limuzina:

hofele_body_kit_vw_phaeton_fullfront_zzz.jpg

Sau daca e sa fie visiniu:

Volkswagen-Phaeton--271140.jpg

Link către comentariu

Ideea cu schimbatul culorii mi-a venit pentru ca mi se pare totusi comun argintiul...stiu ca e o culoare foarte buna pentru tara asta,doar ca am impresia ca i-ar sta mai bine totusi cu o alta culoare...poate chiar neagra, portocalie in niciun caz :D si nici o combinatie ca in pozele de la rudolf :)

Faza este ca sunt foarte multumit de masina si vrea s-o mai improspatez putin ca si look si prima data am sa-i vopsesc elementele negre argintii si apoi farurile urmand ca in primavara jante si dupa vad in legatura cu culoare.

Cam atat..

ps - nu sunt microbist :)

Link către comentariu

:) Era doar un exemplu.

Nici eu nu prea as schimba culoarea. Sunt sigur ca poti face multe alte lucruri care sa schimbe look-ul masinii. In primul rand niste jante uriase. :)

Link către comentariu

Daca culoarea care o are masina acum nu are defecte si este OEM nu inteleg de ce vrei sa o schimbi.Sigur nu mai iese cum era din fabrica ,cred ca s-ar merita sa-i faci un detailing complet , o pereche de jante etc. Bafta cu bolidul :Driver:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

:)) nu dispun de $ ca tot Phaeton as cumpara si a doua oara!

E cineva priceput la codare cu VAS si din Bucuresti ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!