Jump to content

vw phaeton v6 3.0 tdi

50ryn

Postare recomandată

Pai da,dar din cate vad eu la semnatura ta esti din iasi...vino o saptamana in bucuresti,ia o ruta de 10 km in primire..sa zicem de la nerva traian la victoriei si vezi ce consum ai dupa :icon_thumright:

Link către comentariu
  • Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 50ryn

80

• Circoloco

11

• NaikonutZ

11

• grandee

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

foarte frumoasa masina. Are dreptate 50ryn , nu o sa poti compara niciodata consumul din alt oras ( oricare ar fi el ) cu cel din Bucuresti. Bucurestiul face parte din alta lume ca si trafic , aici e jungla, mai ales la orele de varf.

Link către comentariu
Pai da,dar din cate vad eu la semnatura ta esti din iasi...vino o saptamana in bucuresti,ia o ruta de 10 km in primire..sa zicem de la nerva traian la victoriei si vezi ce consum ai dupa :biggrin:

Oricum,pe luni-marti vb cu tipu cu Phaeton-ul si fac un test drive.Daca nu,trag o fuga pe la Bucuresti si vorbim.

@P.Radu,ai foarte mare dreptate,dar pe mine ma intereseaza afara cam cat consuma,ca in oras si a mea mi-a consumat 12%,scuze pentru offtopic.

Modificat de Vladys
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pai si daca ti-ai schimbat numerele,pe cine am claxonat eu cam acum o saptamana,cand era meeting-ul pe la Victoriei? :))

Link către comentariu

:)) cred ca te-am zarit...era vorba de passat ca noul proprietar si-a schimbat numerele

Link către comentariu

Ah,da, my bad,acum am vazut ca era vorba de passat :blah_:

Drive safe!

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Salut Vlad, multumesc bine, merge ireprosabil,sper ca si tu esti la fel de incantat,eu sunt deosebit de multumit...i-am facut o revizie zilele astea...sunt incantat si de consum, cu masina asta nu mai stiu ce inseamna clantanit de dinti prin bucuresti...merg pe confort,absolut demential feeling-ul.

Vreau sa gasesc un TV-tunner sa-i pun ca sa fie completa.

Ps- am vazut un phaeton prin buc,o culoare deosebita,un nisipiu si avea niste faruri mai deosebite...ai idee unde gasim si noi asa ceva? cred ca erau aftermarket,cu leduri ca audi.

Modificat de 50ryn
Link către comentariu

@BUT - Sigur nu era modelul ala "nou"

@TENNY- Da,asa era...

@Vlad - Cum aflam daca se potrivesc?

Link către comentariu

Cumparati si le probati ca sunt ieftine oricum :D

Glumeam ... cred ca o intrebare la reprezentanta ar elucida misterul

Link către comentariu

Am gasit eu un site din DE care are faruri oem si vazusem ceva si pt phaeton, insa de-abia luni pot sa-l iau din calc de la birou. Setul de 2 faruri + drosere, becuri si adaptive era ~1200 de euro parca

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Excelent! Nu zic Superb, ca se confunda cu Skoda... :lol: E impresionanta. Dar ma intreb, unde poti sa alegi 240 de cai putere?! Eu am doar 160 si ii mai scap si prin miriste, dar cred ca mi-ar fi greu cu dublu (300 CP).

Oricum, esti tinar, cu nervii tari, asa ca alearg-o (sau e masculina? :D )si distreaza-te sanatos cu ea, fara incidente.

Link către comentariu

Multumesc Daniel pentru aprecieri, chiar sunt multumit de masina si n-o alerg prea tare...ea se simte bine la pas, pe modul confort :)

Link către comentariu

E totusi o limuzina. :) E bine daca ai drumuri de Germania sa savurezi o autostrada. Daca nu ai drumuri, fa-ti. :)

Link către comentariu

Asa e Rudolf,sper s-o scot putin si unde s-a nascut.

Una peste alta am schimbat si pompa de apa care mi se parea ca scoate zgomote ciudate.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Update - Vreau sfaturi.

1.O sa-mi comand farurile de mai sus.

2.Ma tot gandesc sa schimb culoarea masinii...si as vrea sa ma ajutati sa ma decid asupra culorii...mi-ar placea un caramiziu...Ideea e ca trebuie sa fie o culoare OEM,nu combinatii.

Modificat de 50ryn
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!