Jump to content

vw phaeton v6 3.0 tdi

50ryn

Postare recomandată

o sa fie super limuzina :icon_thumright: cu jante de 19...poti sa-mi dai si mie adresa de unde le comanzi?m-ar interesa unele ptr iarna de 18 ptr a mea....

Link către comentariu
  • Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 50ryn

80

• Circoloco

11

• NaikonutZ

11

• grandee

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai nu-mi comand de nicaieri,pur si simplu le caut pe net.

Mai bine treci pe 17 la iarna..guma mai ieftina, protejezi altfel maasina..

Link către comentariu
superbe, sa inteleg ca e masina ta...S-o stapanesti sanatos.De cand o ai?Ceva bube?

merci si tu la fel ;)

o am din iulie 2009 si am avut ceva bube cu ea ....... eroare presiune pneuri , problema cu deschidere portbagaj si cam atat ,ambele au fost rezolvate !

tu ,ai avut ceva probleme ?

Link către comentariu

@grandee -> sunt foarte incantat de masina pana acum, am avut o problema la cutie, cam smucea in D si intra in avarie (PRNDS se aprindeau toate) si am schimbat blocul de valve...e o problema foarte intalnita la cutiile VAG (dsg,multitronic)

@bebe si circoloco -> ramane cum am stabilit (Helios), dar, daca atunci cand caut gasesc Omaynt cu pret competitiv,nu o sa ezit.

Am pierdut telecomanda de la Webasto :D ...Oare se poate comanda la Porsche dupa VIN ?

Link către comentariu

sigur poti comanda telecomanda !

am vazut pe o poza facuta din spate ca ai leduri la placa de inmatriculare , este adevarat ? daca da ,spune-mi si mie ce model ai pus pe ea si de unde le-ai luat :))

Modificat de grandee
Link către comentariu

Eram in spatele tau azi la Piata Iancului. Frumusete de masina. Sa te bucuri de ea cat mai mult :icon_idea:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Ai facut dreapta de pe Mihai Bravu spre Sos. Iancului si ai tinut-o inainte, eu am facut dreapta spre Pantelimon :biggrin:. Data viitoare sau la intalniri. ;)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

In sfarsit am reusit si eu sa pun folia...34% peste tot.

Arata foarte bine dupa parerea mea.

post-23277-1287154108_thumb.jpg

Link către comentariu

Da da...super

OT: ti-ai recuperat vechiul numar de pe passat din cate am vazut

Link către comentariu

pai la ce modificari avea Passat-ul ala la motor...merita numarul ala..

ii sta foarte bine cu folie..asta a fost cadoul ei pt ziua ta? :))

Modificat de B_U_T
Link către comentariu

Salut! Superba "nava'' ,sa o stapanesti sanatos.Spune-mi si mie cam cat consuma minunatia ,ca am gasit si eu una identica care vrea schimb cu a mea si nu prea stiu multe despre consum.Jantele pe care le ai acum arata foarte bine.Am vazut ca pentru vara ai vrea sa iti iei modelul HELIOS,uite aici un link .Daca vrei si alt model de jante,cauta pe ebay si poate mai gasesti si altceva daca cele HELIOS ti se par scumpe.

Drive safe :))

Modificat de Vladys
Link către comentariu

Uite cateva poze sa iti faci o idee cum ar arata cu fustele si pragurile in culoarea caroseriei :icon_thumright: si una bonus cu Helios :icon_cool:

post-40190-1287167501_thumb.jpg

post-40190-1287167523_thumb.jpg

post-40190-1287167547_thumb.jpg

Link către comentariu

Va multumesc baieti pentru aprecieri :(

@BUT - da, a fost cadoul ei pentru ziua mea

@Vlad - Masina consuma incredibil de putin dupa parerea mea...ca idee, cu 1 mil mergi aproape 200km in Bucuresti daca esti cuminte

@ZXZ - Multumesc frumos, arata f bine , urmatorul pas este vopsirea elementelor iar la primavara jantele 100%

Link către comentariu

Aha,deci daca sunt cuminte consuma cam dublu cat a mea.Nici mie nu mi se pare un consum exagerat de mare,fata de Touareg-ul cu acelasi motor de 224cp.Multumesc pentru raspuns.O zi buna!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!