Jump to content

vw phaeton v6 3.0 tdi

50ryn

Postare recomandată

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 50ryn

80

• Circoloco

11

• NaikonutZ

11

• grandee

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc baieti pentru aprecieri, ma declar pe deplin multumit de masina.

Imi place cum se vad numerele fara marginea neagra,iar de leduri si de numere lipite direct pe caroserie nota 10 pentru aspect vizual.

O sa urmeze in scurt timp folie si vopsirea elementelor negre de pe masina.

Link către comentariu

Nu ai probleme cu politia pentru lipsa marginilor negre? Ai 4 lampi cu led la numar? Ce elemente vrei sa vopsesti?

Link către comentariu

Si eu am scos marginea aia neagra de la numere, daca ma opreste politia, am sa le dau frumos creionul corector si le dau eu voie sa o refaca, dar sunt abolsut sigur ca nici amcar nu observa chestia asta. Tine cont ca in suportii de numar, marginea nici amcar nu s evede :)

50RYN: ai o masina de toata invidia :) . Sa ai grija de ea!

Link către comentariu

Salut,sper sa nu am probleme doar pentru atat.

Da, am 4 leduri de 5w/canbus la numar si nu am nicio eroare in bord.

Vreau sa vopsesc fusta spate si spoilerul fata si pragurile.

LE -> @RED -> multumesc pentru urari,in legatura cu marginea neagra asa ma gandeam si eu ca oricum nu s-ar vedea de suport...

Modificat de 50ryn
Link către comentariu

Ii sta foarte bine cu numerele lipite si cu conturul numarului sters, chiar mi-ai dat o idee.

Intradevar poza din spate e criminala. Multa bafta.

Link către comentariu

Ornamentele evacuarii dupa parerea mea sunt "cireasa de pe tort". Te-ai gandit foarte bine cu vopsitul elemntelor si iti recomand sa o lasi asa la exterior. Singurul lucru in care merita sa bagi banii la masina asta sunt jantele... Cred ca la dimensiunile ei, 19 este marimea perfecta. Ia-i un set de jante si ai o masina BETON :lol: Daca ii pui un stegulet pe aripa fata si rogi un prieten la costum sa conduca, poti spune ca esti demnitar :Driver:

PS: cand ai timp mi-ar placea sa vad 2 poze cu ea ridicata la maxim si coborata la maxim, sa vedem ce diferente sunt in afara de faptul ca se si intareste/lasa

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Vor veni si jantele,dar la anu' in primavara. Acum, dupa cum am spus, mai urmeaza soft, folia si vopsitul elementelor mentionate.

O sa fac si o poza cu mini jeepu-ul ridicat si o pun mai tarziu.

"Boc, la o parte ca vin :Driver:"

Link către comentariu

Pe cat ai jantele.....?17?O fost un prieten de familie din germania si el are tot un asemenea bolid,insa el la luat cu jante pe 19.....asa la cumparat de la handler:P ar trebui si U sa te gandesti la asa ceva...fiindca merita si el rula cu 255/40/19 gumele!

Link către comentariu

Da,jantele mele sunt pe 17 si sper ca anul viitor sa trec pe 19.Momentan cele pe 17 vor rula cauciucuri 235/55/17 de iarna.

Modificat de 50ryn
Link către comentariu

mai mult decat frumoasa masina. nava amiral :))

sa o stapanesti sanatos si sa o conduci cu placere maxima :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

ma uit la bordul meu cu 3 rotite, doua butoane si un CD-Player, apoi la bordul Phaeton-ului si zic: "Damn..ce avoin!"! Absolut senzatie masina! Cat mai multi km fara airbag-uri :angry:!

Link către comentariu

Multumesc Rudolf, asa cum zice Cata, jantele sunt decise pentru la anu' . Helios pe 19. Imi pare rau ca am pierdut o oferta buna dar sper sa gasesc si la anu' ceva ok la $.

Link către comentariu

La asa o masina merita asemenea jante, dar intr-adevar pretul este imens, in sensul ca sunt multi bani, nu ca nu ar merita, jantele fiind superbe de altfel...

Btw,

Masina e superba din toate punctele de vedere, iar mie unu imi place mai mult decat A8-ul...oricum de cativa ani incoace VW-urile mi se par mai bine facute Audi-urile.:icon_thumright:...cel putin la Passat(CC) vs A6 si Paheton vs A8...

Link către comentariu

@Mihai, la anul, in functie de ce-mi pica pe mana am sa cumpar sigur pe 19.Sunt de luat in calcul si cele propuse de tine (jante)

@Andrei -> Multumesc pentru aprecieri.Referitor la vesnica polemica VW vs. Audi raman totusi la parerea ca Audi are un mic avantaj la toate capitolele, nu ma refer numai la A8 vs Phaeton,(pentru ca as fi putut sa iau A8) ci in general la cele 2 marci.Nemtii nu o sa-si dea singuri niciodata cu tesla'n...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!