Jump to content

vw phaeton v6 3.0 tdi

50ryn

Postare recomandată

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 50ryn

80

• Circoloco

11

• NaikonutZ

11

• grandee

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc Andrei, se vede genial. Sper sa ne vedem in WE sa schimbam si ledurile la plafoniere si cele exterioare de la oglinzi.

Maine trebuie sa curat marginea neagra de la numere ca sa fie treaba completa.

@Circoloco -> buna idee :)

Modificat de 50ryn
Link către comentariu

Eu zic sa lasi ledurile de la plafoniere asa cum sunt..e un interior luxos si nu s-ar potrivi cu o lumina rece.

P.S La numar arata foarte bine!

Link către comentariu

@Clody ->Mersi,ne auzim pe WE pentru restul de lumini, cu toate ca si BUT are dreptate...poate schimb doar pe cele din oglinzi.

Modificat de 50ryn
Link către comentariu

Acum vreau sa vad care e treaba cu telefonul din masina ca nu stiu unde gasesc craddle pentru el si functia de TV nu merge...ori n-am tunner ori ceva e dubios.Cine stie?

Link către comentariu

Ce tip de leduri ai montat la pozitii ? Vreau sa-mi pun si eu , e greu sa le montezi ? Am vazut ca e o pozitie destul de ciudata la farul din partea cu lichidul de parbriz ?

Link către comentariu

O sa ne raspunda Andrei maine cred pentru tipul ledurilor pe pozitie si da, e o pozitie putin incomoda acolo in dreapta,dar se face.

Zi-mi cu TV si Telefon.Tu cum ai?

Link către comentariu

Eu mi-am cumparat tv tuner de la dezmembrari , nu aveam .... , iar ca telefon am carkit cu nokia 6310i. Ati demontat ceva din partile componente ale motorului sa pune-ti ledurile ?

Modificat de NaikonutZ
Link către comentariu

Cat a costat TV tunner-ul?Crezi ca mai gasim?Pregatire telofon am si eu dar imi lipseste suportul pt tel...Legat de ledurile pentru pozitii nu am demontat nimic.Am scos doar cauciucurile de protectie.

Link către comentariu
Ce tip de leduri ai montat la pozitii ? Vreau sa-mi pun si eu , e greu sa le montezi ? Am vazut ca e o pozitie destul de ciudata la farul din partea cu lichidul de parbriz ?

La pozitii sunt leduri w5w cu canbus. Nu sunt greu de montat.. E mai nasol de scos pozitia din far, in rest e ok.

post-21627-1284104249_thumb.jpg

Link către comentariu

50 ryn masina arata bestial, atatea laude pentru masinuta saraca cred ca mai da cate un rateu din cand in cand la cat de pomenita este, ar trebuii sa-i pui o funda rosie!

Link către comentariu
Cat a costat TV tunner-ul?Crezi ca mai gasim?Pregatire telofon am si eu dar imi lipseste suportul pt tel...Legat de ledurile pentru pozitii nu am demontat nimic.Am scos doar cauciucurile de protectie.

Eu am avut noroc sa gasesc in constanta la un prieten tunner-ul . Am dat 150 euro pe el cu tot cu montaj si garantie 6 luni .

La pozitii sunt leduri w5w cu canbus. Nu sunt greu de montat.. E mai nasol de scos pozitia din far, in rest e ok.

Cat ma costa un set de leduri ca astea ? Trimiti si in tara ?

Link către comentariu

Merita TV tunner-ul ? L-ai facut sa mearga si in mers ? Cd-uri video merg la noi?

Modificat de v@sy
Link către comentariu

De meritat,merita. Nu,nu m-am ocupat sa-l fac momentan,merge doar cand stationez , prinde destul de bine posturile in Constanta.Nu stiu cu cd-uri video , nici nu mi-a venit prin cap sa probez.Momentan am alte planuri pentru masina , poate o sa fac si chestia asta cu tv-ul in mers. Nu mi-am batut capul pentru ca nu am permis , mai am de asteptat 2 luni , masina nu o foloseste nimeni iar tv-ul merge cand trebuie , adica daca nu o conduc nu ii simt lipsa :)) .

Modificat de NaikonutZ
Link către comentariu

Smechera rau masina zau asa...Felicitari pt achizitie si iti urez mii de km fara probleme, sa ai grija de ea si s-o intretii corespunzator;)

Link către comentariu

:somnmare: Ce frumoasa e.

Tin minte si acum cand a prezentat Clarckson la topgear Phaetonul. L-a laudat de numa-numa. Are nu stiu ce fel de geamuri care nu se aburesc, sau clima face chestia asta. In timpul prezentarii era o toamna tarzie, friguroasa, el facea ceai inauntru si totusi geamurile erau ok. Apoi spalatoarele de faruri functioaneaza pe rand cica pentru a nu disparea de tot lumina farurilor de pe asfalt noaptea, si alte lucruri super.

Mi-ar placea sa fiu macar copilot pentru 1 km intr-o asa masina :frigbaitata:

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!