Jump to content

vw phaeton v6 3.0 tdi

50ryn

Postare recomandată

scuze de off-topic dar fiind inchis topicul passatului vreau sa spun ca am avut deosebita placere de al vedea in seara asta in Militari pe Moinesti in fata la scoala 309. Aici se intalnesc f. des baieti cu masini deci mai mult ca sigur o voi vedea des :(

Link către comentariu
  • Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 50ryn

80

• Circoloco

11

• NaikonutZ

11

• grandee

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da,passatul a ajuns pe mana unui pasionat de care ma declar multumit si care o sa continue cu imbunatatirile.

Link către comentariu

felicitari pt masina;

comparativ cu A8 ul ... ;) ... in primul rand scutesti 1/3 din bani la achizitie si ai cam acceasi masina (depinde de gusturi bineanteles);

acum trei luni am condus una neagra cu interior crem, fulll si jante performance 19";

un amic care vinde audi spunea despre masina asta ca singura ei problema este ca are sigle VW :Driver: ;

eu i ti recomand sa o faci argintie pana jos (spoilere si praguri);

drum bun !!!

Link către comentariu

Multumesc Marius, asa e, ai dreptate in ce zici.

Pe mine nu ma intereseaza prea mult sigla,ba chiar prefer VW in detrimentul altor firme mai titrate (am avut eu experientele mele de-alungul timpului)

Referitor la vopsit spoilere si praguri am sa ma gandesc dupa ce o sa-i pun folia.

rog pe cineva cu un tuning virtual sa ma ajute cu o imagine cum ar arata,multumesc.

Link către comentariu

Salut , frumoasa masina sa o conduci cu placere . Referitor la vopsitul fustelor in culoarea masinii te asigur ca transforma masina , am si eu una la fel , an 2006 , aceasi culoare , la fel am procedat si eu . Foliile negre + fustele vopsite + tipsurile w12 = :biggrin:

Uite aici sa te convingi , http://img225.imageshack.us/i/0203201000458564.jpg/

Modificat de NaikonutZ
Link către comentariu

Buun, mersi pentru pozaa, daca mai ai te rog mai pune.

S-o stapanesti sanatos si tu pe a ta si sper sa nu ai nicio problema niciodata.Poti s-o prezinti si tu daca vrei, deschide-i topic.

Link către comentariu

:) coborasem sa fac poze si era cald, nu stau in costum in casa :)

Iar sticla era lasata de "prieteni"

Link către comentariu

Nu , nu mai am poze dar iti garantez ca masina arata super super tare cu fustele vopsite , am vazut un 5.0 tdi in constanta la fel vopsit tot si pare mai lata masina . O sa o prezint si eu pe a mea dar nu acum , nu este cazul. Iar ca jante iti recomand sa pui de maxim 18" , eu am pe 19" si este foarte foarte rigida masina , nu prea merita pentru drumurile noastre dar asta a fost boala mea iar acum trebuie sa am grija la ele mereu sa nu le indoi , zgarii , etc . :rolleyes:

Link către comentariu

Anul viitor sigur pun jante pe 19 si le bag pe casco, fie ce-o fi,am mai avut masini cu jante pe 19 si a fost ok.

Dupa folie o sa vopsesc si fustele si pragurile si spoilere.M-am interesat si sunt predispuse la vopsit fara a se coji.

Dupa o discutie cu noul proprietar al passat-ului maine schimb becurile de la lampile de la numar cu niste leduri albe si dau jos suportii de numere si lipesc placutele cu banda (bineinteles ca o sa curat si dungile negre de pe placute).

Astept si alte recomandari..de exemplu cu folia...de care,cum, unde, ce procentaj...

Link către comentariu

Ai grija cu ledurile la numar , nu primeste decat 2 leduri nu 4 cum are initial masina. Eu luasem 4 dar nu lasa calculator aprinse decat 2 si acelea sunt extremitatile cand aprinzi faza scurta , cand deschizi masina din telecomanda le aprinde pe toate 4 , eu comandasem 2 seturi si nu mi-au fost necesare decat 2 becuri din 4 .

Eu am folie SunTek pe spate cu vizibilitate 5 % iar pe fata am cu vizibilitate 70% , super multumit. Iata si o poza cu ledurile albe pe a mea .

Link către comentariu

A,multumesccc.Am notat.

Cu folia eu ma gandeam sa-i pun un 35% peste tot :-?

Tu mai ai suportul de numar ca nu se vede bine in poza ?

Link către comentariu

Da, il mai am insa l-am schimbat cu unul argintiu. Mi se pare ok cu cel argintiu , nu imi placea negru de nici un fel si nu vroiam sa las doar numarul fara suport.

Link către comentariu

NaikonutZ am vazut in Constanta Phaeton negru cu toate 4 ledurile la numar functionale. Deci de mers merge doar ca trebuie sa va mai documentati putin sa vedeti ce si cum.

50ryn pune toata masina 50% sau 75% transparenta... sa fie uniform toata. La masina ta nu cred ca o sa comenteze politia avand in vedere ca si s-class si lexus au ionizate si geamurile de pe fata. Dar cum am mai spus o folie cu bun simt 75% toata masina si crede-ma ca va avea efect. Daca e si pe fata nu o sa fie la fel de deschisa ca atunci cand e doar pe spate... de aceea pun toti pe spate negru taciune de nu vezi intr-o depasire ce vine din fata.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Circoloco,tind sa-ti dau dreptate,cred ca raman pe varianta 50%.

Referitor la leduri azi probez.

Link către comentariu
NaikonutZ am vazut in Constanta Phaeton negru cu toate 4 ledurile la numar functionale. Deci de mers merge doar ca trebuie sa va mai documentati putin sa vedeti ce si cum.

50ryn pune toata masina 50% sau 75% transparenta... sa fie uniform toata. La masina ta nu cred ca o sa comenteze politia avand in vedere ca si s-class si lexus au ionizate si geamurile de pe fata. Dar cum am mai spus o folie cu bun simt 75% toata masina si crede-ma ca va avea efect. Daca e si pe fata nu o sa fie la fel de deschisa ca atunci cand e doar pe spate... de aceea pun toti pe spate negru taciune de nu vezi intr-o depasire ce vine din fata.

Crezi că nu va avea probleme cu poliţia cu 75%?

50ryn, te-am văzut de multe ori cu passat-ul dar cu phaeton-ul nu prea te-am mai zărit. Sper să-l văd şi live, că

Link către comentariu

75 transparenta... nu opacitate, este cea mai deschisa...

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Exact, tocmai d'aia pun 50%, 75% e prea deschisa.

@Snake, thanks man, daca ma mai vezi opreste-ma dar numai daca vezi phaeton-ul, passat-ul nu mai e la mine.

Link către comentariu

Posibil sa mearga cu leduri mai mici si de intensitate mai mica , eu am pus leduri canbus de 39mm(Nu da eroare de bec ars),el avand de 36mm prinderea , cred ca a contat nu stiu ce sa zic . Dar nu ma deranjeaza ca merg doar 2 in loc de 4 pentru ca sunt puternice...

Modificat de NaikonutZ
Link către comentariu

@Naikonut -> Incerc si vedem ce iese

@Ice 2k - Mersi man.Tu ai o masina superba, ti-o admir de ani de zile.Cat mai multi KM.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina!! Interiorul este superb. :) Sa o stapanesti sanatos!!

I-am pus astazi leduri la numar si pe pozitie. Merg toate fara probleme. :D

Poze cu ledurile si numerele lipite:

post-21627-1284066034_thumb.jpg

post-21627-1284066037_thumb.jpg

post-21627-1284066039_thumb.jpg

post-21627-1284066042_thumb.jpg

post-21627-1284066044_thumb.jpg

post-21627-1284066046_thumb.jpg

post-21627-1284066049_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!