Jump to content

vw phaeton v6 3.0 tdi

50ryn

Postare recomandată

Va multumesc baieti si sper sa pot face ce mi-am propus cu ea.Sunt curios la iarna cum o sa se comporte :beerchug:

Ca si sfat : Daca cineva de pe forum e interesat de o masina ca asta aveti grija in primul rand atunci cand cumparati cutia de viteze pentru ca este "calcaiul lui ahile"...daca sesizati smucituri sau orice alte chestii dubioase faceti investigatii.

In cazul meu,cand am cumparat masina avea o problema la cutie si s-a rezolvat prin schimbarea blocului de valve care a costat approx 6000 lei adus din Germania si am mai schimbat un rulment pe spate (cost 400 ron).

Referitor la soft sunt curios daca "face" 300 cai. Sa nu va ganditi ca acum e lenesa cu doar 240...

Link către comentariu
  • Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 50ryn

80

• Circoloco

11

• NaikonutZ

11

• grandee

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pot sa zic ca Phaetonul mi-a placut de cand l-am vazut prima oara in 2003 expus la PBN, eram uimit de designul interiorului (in special al bordului cu fantele de aer care le poti acoperi). Masina ta arata absolut superb, si se vede ca a fost intretinuta, si nici km multi nu are. Iti doresc sa o stapanesti sanatos fara incidente si km fara limita la volanul tancului! :D

Link către comentariu

Frumos "tancul" !!!! Mai ales suspensia reglabila!!! Multi km fara evenimente!

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie si multi km fara probleme!

O masina de invidiat, o limuzina in adevaratul sens al cuvantului !!

Zilele trecute am condus un Phaeton v10 si vreau sa-ti spun ca m-am speriat in ce hal trage masina, sper ca si v6-ele sa-ti satisfaca placerile :D

Link către comentariu

Sa o stanapesti sanatos! daca esti din Pl..de ce nu vii sa o vedem live? :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu ma satur sa ma uit la ea !....Bravo ! si sa o stapanesti sanatos ! :icon_thumright:

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie ! Imi plac mult Phaeton-urile :). Optiunile cu reglarea suspensiei si garda la sol mi se par foarte utile pe la noi.

Link către comentariu

Va multumesc pentru aprecieri, este deosebita masina intr-adevar.

@bogdanwrc -> Nu sunt din PL, am casa la munte si domiciliu in PH dar stau de la 18 ani in Buc (adica de 10 ani). In schimb, merg in fiecare weekend la munte aproape si mereu prefer s-o iau prin PL sa ma uit dupa colegi dar nu va zaresc pe nicaieri (din cate stiu va intalniti joia si sambata).

Link către comentariu

Joia seara si duminica la pranz la sala sporturilor. :( poate iti faci timp o data sa treci...

Link către comentariu

Am spus ca nu se potriveste cu masina pt ca se citeste sex. In privinta proiectoarelor stai linistit,nu e nici o problema :D

Link către comentariu

@ But , nu asta e intentia :Driver:, sunt doar niste initiale nevinovate

@Bogdan, am sa incerc sa trec cat de curand.

Link către comentariu

Felicitări pentru achiziție! O mașină superbă! și eu am vrut să achiziționez un asemenea exemplar acum 2 ani, dar nu mi-a

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Sa o stapanesti sanatos! :)

Sunt foarte curios cum o sa se miste dupa soft.Ai reusit sa-l pui?

Bafta in continuare !

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Multumesc Adi.

Momentan nu i-am facut soft.O sa primeasca o folie si inca ma gandesc daca anul asta ii mai fac soft.Masina trage brici si acum si m-a uimit si consumul de 12% in oras,consum pe care il consider bun,mai ales ca nu merg cel mai incet posibil.

Link către comentariu

Doamne, ce frumoasa este! Cica modelul tau, are multe elemente comune cu Bentley.Iubesc masina asta ,sper sa transform si eu Passatul meu in Phaeton. Drumuri bune!

Link către comentariu

Multumesc,sper sa faci trecerea,chiar merita pe deplin.

Referitor la Bentley se spune ca ar imparti aceeasi platforma tehnica.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!