Jump to content

vw phaeton v6 3.0 tdi

50ryn

Postare recomandată

Urmaresc topicul asta de la inceput... superb. Si eu mi-am dorit Phaeton cand am renunat la A4. Dar m-am ales cu A5 :)

Superba.

Link către comentariu
  • Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 50ryn

80

• Circoloco

11

• NaikonutZ

11

• grandee

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Va multumesc stimati colegi pentru aprecieri

Iar acum am o rugaminte,este careva dintre voi care ma poate ajuta cu o regenerare a dpf prin VAS?

Va multumesc anticipat.

Link către comentariu

prin VAS nu dar prin VAGCOM da.

Un sfat si mai bun... Pilot la 80 si turata IN 3000 RPM pe A2 pana la prima parcare. Ar trebui sa se regenereze singur.

Link către comentariu

Aha,mersi man.

Cineva de la porsche mi-a zis ca doar cu VAS merge si faza cu A2 am sa incerc maine.

Ps.Cam la 3000 se tureaza maxim acum oricum :))

Link către comentariu

Unii pot vorbi si fara sa cunoasca. La Q7, A4,A6,A8, toate 3.0 am folosit metoda asta si a mers.

Nu garantez ca va merge si la tine... depinde ce erori ai in urma diagnozei la DPF.

Nu ai nimic de pierdut daca incerci.

Link către comentariu

Am inteles.

Am urmatoarele erori : 05659 si 09263

Iar pe bord exhaust workshop si semnul de bujie palpaie.

Link către comentariu

Exact aceasi problema am si eu cu exhaust workshop , dar se aprinde , se stinge ..... iar semnul de bujie mi-a palpait o singura data pana acum... :huh:

Link către comentariu

Ai rezolvat cu erorile ? Daca da , spune-mi si mie solutia . Pe mine ma supara doar acel exhoust worshop failure

Link către comentariu

Ai plecat azi racheta...poate daca aveam o undita ma agatam si eu de tine sa merg mai repede ca acum sunt melc :))

@Naka, rezolvam cumva....daca nu vrea,il chemam pe Ciomu.

PS.Costi, daca viitoare promit sa spal masina ca azi imi era rusine fara de a3-ul tau care era tipla :P

Modificat de 50ryn
Link către comentariu

Relax... A3 este nespalat de 2 saptamani :) merg mai rar cu el... pentru zi de zi am A5 alb... nu vrei sa stii cum arata :))

Link către comentariu
  • 1 year later...

Scuze ca ma bag si eu in seama,dar am citit cu placere tot ce s-a scris despre Phaeton.

Pana la urma de ce n-ai mai postat ?

Ai vandut Phaetonul ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!