Jump to content

VW Golf 3 1.6i '95

Catalindesign

Postare recomandată

Catalindesign

Salut toti ultilizatorii acestui forum si multumesc pentru informatiile gasite pe acest forum...

M-am uitat cu interes in acest forum si am invatat multe si am vazut multe... asa ca a venit (in sfarsit) timpul in care sa-mi prezint si eu masina mea. Abia am pus mana pe ea asa ca are ceva probleme la care sper sa ma ajutati.

DETALII:

VW GOLF 3 hatchback rosu in 4 usi '95

Motor: 1.6i benzina

Dotari: ABS, Servo, trapa electrica, geamuri manuale, oglinzi manuale.

Probleme:

La trapa electrica am rupt un picior dinala care trage trapa inaintru si nu merge...daca aveti idee unde gasesc..mi-ar fi de folos

Ce vreau sa fac la ea:

- colantare cupola cu autocolant negru mat (e zgariat cam mult cupola)

- geamuri electrice fata

- faruri, stopuri si semnalizatoare schimbate

- ceasuri bord schimbate

- sistem audio (boxe fata-spate, mp3-player) momentan am doar un cd-player si boxele din bord

- jante din aluminiu de 14" sau 15" nu-s hotarat inca

Poze cu masina maine o sa fac upload...ca acum nu am.

Daca aveti idei la ce as putea face sa o fac frumoasa mi-ar fi de folos. Nu vreau sa o impopotonez prea tare...vreau sa fie cat mai simpla dar atractiva...a si ma gandeam la niste folii pe geamuri parca ar da bine

Numai bine si la cat mai multe commenturi :icon_thumright:

Link către comentariu

Pai mai intai de toate sa vedem niste poze ca inseamna mai mult decat 1000 de cuvinte si apoi o sa urmeze sfaturile.

Ar mai merge si o garda mai mica la sol pe langa ce ai enumerat acolo :blink:

Link către comentariu
Catalindesign

vopseste partea de jos a barelor in culoarea masinii, jantele sa fie pe 15, daca le ai omologate, nu sunt chiar un adept al suspensiei sport , chiar daca ii schimba cat de cat aspectul, te zgaltaie tot timpul.:blink:

bafta

Modificat de Claudiu90
Link către comentariu
Catalindesign

multumesc pentru opinii si am sa tin cont de cateva

cu garda la sol nu stiu ce sa fac...am mers cu o masica cu suspensii sport si intradevar te cam zdruncina....plus ca la ce borduri si gropi sunt la noi...nu as vrea sa ating cu ceva

barele ar fi o idee sa le vopsesc rosii...o sa fac o simulare in photoshop...dar nu ma gandesc ca ar da mai bine negre...mai ales ca o sa fac plafonul negru...ma gandesc ca e o combinatie negru-rosu-negru-rosu

INTREBARE: am vazut la cateva masini pe spate deasupra lunetei un fel de eleron..sau cum so numi...(dreamer tu ai asa ceva) ....se poate monta pe masina mea asa ceva...si pe unde as putea gasi asa ceva

La faruri am gasit 2 buc in 2 camere cu fundalul negru....eu zic ca ar da frumos...voi ce ziceti?

Si pentru a curata plasticile din interior ce ar trebui sa folosesc...ce a dat rezultate la voi

Mersi

Revin cat de curand cu alte info si eventual poze la modificari

Later edit:

Apropo de jante....pe cartea ei din germania scrie ca pot pune de 14 sau de 15....cand o inscriu pe cartea de romania ce o sa sa-mi treaca 14 sau 15...sau ambele ?

Later edit 2:

La spoiler cred ca ma refer la spate deasupra lunetei

Modificat de Catalindesign
Link către comentariu

spoilerul e de pe versiunile GT, si gasesti la dezmembrari probabil, jantele o sa le treaca pe carte pe toate care le ai :D

Link către comentariu

Catalindesign la faza cu jantele trebuie sa iti treaca.Asa am si eu si mi-o trecut RAR-ul.Iti trece ambele

Link către comentariu
Catalindesign

aha...mersi pentru informatii...o sa-mi iau pe 15" pana la urma....in weekend ma duc sa vad 2 modele de jante...daca e fac niste poze...poate va da-ti cu o parere care ar merge mai bine

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!