Jump to content

avertizor centura sofer

BMA
 Share

Postare recomandată

are cineva idee daca se poate activa avertizarea sonora pentru centura soferului din VAG-COM la Fabia 2 1.2/60CP ?

am pe cineva care uita vesnic de ea si m-a rugat sa-i activez daca e posibil. Insa nu stiu daca se poate face din VAG-COM.

are cineva idee ce pot face ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se po dar nu stiu cat o sa bipaie neavand si firul de la centura trass in IC.

Link către comentariu

cum se poate ?

firul ala poate gasesc dupa-aia unde trebuie tras si-l trag eu

Link către comentariu

Si pe mine m-ar interesa treaba asta, cineva mi-a spus ca se poate face si fara firul acela doar ca iti apare in bord timp de ~30 sec fara bip-uit!!

Link către comentariu

deci, stie totusi cineva cum se activeaza acel beep ? ca firul acela l-am putea rezolva. trebuie gasit in manualul de reparatie mufa unde trebuie conectat, si cred ca o voi gasi. de acolo trag un fir catre centura care trebuie sa faca un contact. Daca nu ma insel firul acela trebuie sa fie conectat la masa, si sa piarda conexiunea cu masa cand inchizi centrura. studiez eu treaba asta si sper sa iasa ceva, insa as vrea sa stiu cum activez din VAG-COM beepul pt aceasta optiune.

Astept inca...Multumesc.

Link către comentariu

uite ce am gasit in manual. din imaginea atasata intelegem ca in mufa T32a dash panel avem pinul 20 care conduce catre E24 - driver seat belt switch

ramane intrebarea, cum se activeaza optiunea din VAG-COM ?

in cazul in care nu reusesc fac si mai simplu, un buzzer legat cu + la +contact (de exemplu la sigurnata aerotermei) si masa prin switch de la centura. si am rezolvat. cand primeste masa bipaie, ai pus centura si ai intrerupt masa tace. simplu si fara interventie la electronica masinii, deci nu poate afecta garantia.

post-12167-1280822758_thumb.jpg

Link către comentariu

mi-ar placea sa imi arunc si eu ochii pe manualul ala... norocosule!

Link către comentariu

Se recodeaza IC astfel ca sa aiba martor centura, DAca te ducu cu vagcom la coding apare o fereasra aditionala in care te informeaza optiunile.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!