Jump to content

Golf mk4 Variant

unzomby

Postare recomandată

Foarte buna masina si cu dotari de bun gust...motor foarte fiabil, si eu am avut vreo 3 ani jumate acelasi tip de motor la Golf si am fost foarte multumit!

Sa ai bafta de masinuta si sa te plimbe un milion de km fara probleme! :blink:

Link către comentariu

Foarte frumoasa culoarea si foarte dotata. Sa ai parte de ea. Cat a costat masina si cat a fost taxa de mediu ? Urmeaza s-o platesc si eu din pacate.

Link către comentariu

@GabiAB 160 mii km, merci

@BN23RZV merci speram sa tina e primul vw din familie

@Inginerul merci masina 5900 euro si taxa de mediu 563 euro platita de 4 zile, masina a iesit euro 4 la RAR

@theonae merci o sa incerc sa gasesc o bara de r32 fara emblema sa mearga cu xenonul :D

Link către comentariu

Foarte ieftina masina pentru km aia si dotarile care le are daca e adusa din germania. Ai verificat, sunt reali ? Daca da, te felicit, ai cumparat-o la un pret extrem de bun. Bafta !

Eu ma astept la vreo 600+ de euro taxa din pacate.

Link către comentariu

@Inginerul dap din germania e adusa masina de o luna si jumatate , a fost pusa pe tester si asa zice ca sunt reali km , acuma ramane de vazut :D

Link către comentariu

nice car! are si senzori de parcare cumva?

xenon,jante,scaune...comenzi pe volan, e dotata! are 6 viteze?

Link către comentariu

@Muale merci , dap are si senzori de parcare ,butoanele de la pilot sunt pe volan etc, din pacate e doar in 5 trepte :D

Modificat de unzomby
Link către comentariu

FRUMOS! imi place, cu cat mai multe golf 4, bora si tot ce mai e din grupul VAG, aduse in RO cu atat mai bine; intr-un final toti vom beneficia. Cine stie poate se gandesc cei de la VW si fac un remake, poate scot matritele de la naftalina si lanseaza un facelift VW Golf -Jetta-Bora mark IV.

Tare mult mi-ar placea sa se vanda si in Europa modelul Golf City care se vinde acum in 2010 in CANADA (care nu este altceva decat un Golf IV cu facelift).

Link către comentariu

e foarte tare Golful unzomby! dotat de numa!

Sa i-l stapanesti sanatos! Poate vii intr-o saptamana la Intalnire la Cluj sa ni-l areti si noua.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

merci baieti , o sa vin si eu intalniri cand o sa am posibilitatea :blah_:

Link către comentariu

super mijto golfu...dotat tare...comenzi volan,xenon din fabrica nu vezi pe toate drumurile...vad eu bine sau e gri-cameleon culoarea?se schimba la soare nu?....sa o stapanesti sanatos si fara evenimente ...ca din pacate zgarieturile si infundarile din parcare sunt la ordinea zilei:(...

Link către comentariu

@relutzu dap e un gri albastrui si depinde din ce unghi privesti la soare se vad tot felul de nuante de gri ;) merci merci

Link către comentariu

da da...asa e si a mea la culoare...se schimba la soare dar la tine e gri mai nou folosit pe PACIFIC 2003-2006...la mine e 2001 e generatia 1999-2002 la culori...e frumoasa masina...nu stiu de ce dar nici un brek numi place pe cand golfu variant ma innebuneste...poate dai un click sa o vezi si pe a mea:D....bafta

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ia zii colegu, cum e la Venus ? Distractie, soare, fete ? Ti-am vazut masinuta azi parcata in Venus la 100 m de hotelul unde stau eu. Distractie placuta :rolleyes:

Link către comentariu
  • 9 months later...

@Inginerul da da a fost oke , toata ziua plecam in alte statiuni cu prietenii sa mai socializam :D

Link către comentariu
  • 1 year later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!