Jump to content

Chiptuning 1.2TSI

dudaionescu
 Share

Postare recomandată

• Administrator
Softul de la Mastertuner nu se contorizeaza ?

Eu stiu ca master tuner vinde unichip . Nu este ciptuning in ECUul masinii ci montarea uniChip - cutiuta programabila (seamana cu powerbox dar este mult mai evoluat). Nu se contorizeaza la programari ECU.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...

Si totusi cat te-a costat?

Care este noul consum decand ai pus unichipul, si cati km aveai cand ai montat aparatul?

Link către comentariu

• 3 months later...

Daca citesti cu atentie, mai jos scrie:

Comment: installation of an additional ECU necessary

Deci nu se pune ca si resoftare.

Link către comentariu

• 4 months later...

Hello,

in ultima vreme ma tot interesez de un upgrade de putere pt 12 tsi insa in afara de ABt care sunt extrem de scumpi ( 1400 euro ) nu am gasit altceva.

aveti idee daca exista solutii la ora actuala pe piata din romania?

multumesc

Link către comentariu

face si voinea insa cresterea de putere e mai mica, comparativ cu ABT, insa si mult mai ieftin

mastertuner stiu ca a facut unichip pe un 1.2 TSI...

cei 2 au aceleasi preturi aproximativ, si cam aceleasi cresteri in performanta - acum depinde daca vrei remapare sau box extern(iti recomand ultima daca ai garantie, si prima daca nu ai)

Modificat de samartean
Link către comentariu

ABT foloseste un box care pacaleste ceva senzori, acelasi lucru il face si Unichip-ul de la Master Tuner. Doar asa poti trece de 125 CP.

In rest, prin remapare castigurile nu sunt impresionante. 1,2 TSI scoate in general 115-117CP pe dyno, prin chiptuning poti vedea maxim 10 CP in plus. Daca vrei iti pot pune la dispozitie cateva dyno-uri.

Link către comentariu

am garantie.inteleg ca un box ar fi indicat in cazul asta.

in afara de solutie care evident este diferita,aveti idee in ce mod cele 2 solutii modifica parametrii de functionare ai motorului si care este avantajul fiecareia?

multumesc

Link către comentariu

• 2 months later...

A mai facut altcineva remap pe acest motor ? merci

Link către comentariu

• 2 months later...

salut.au mai aparut noutati cu privire la tuningul 12 tsi?cunoasteti pe cineva care a facut?

Link către comentariu

• 2 months later...

Mari noutati nu sunt ...

Exista deja softuri de la ABT, MTM, Wetterauer, B&B (pana la 180 CP), DKR ...

Insa nu inteleg de ce Revo nu reuseste sa scoata un soft pentru motorul acesta, mai ales ca sunt 95% consacrati grupului VAG. sincer eu unul m-as oferi sa fiu si cobai pentru Revo, daca ar dori sa dezvolte un asemenea soft.

Dintre cei mentionati mai sus, doar Wetterauer are cea mai mare crestere la stage 1 (undeva la 130 cp)

Link către comentariu

ABT ofera 140! Dar e si apx 1.000 de euro...! Si pentru Revo banuiesc ca nu merita investitia in research! Clientela lor e in mare parte de la GTI in sus...

Link către comentariu

ABT e singurul soft care nu invalideaza garantia, de unde si pretul huge, dar si un castig mare, insa nu merita investit in abt. Latenta celor de la revo pt 1.2 fie el de 85 sau 105 e cel putin ciudata pt ca mezinul TSi este destul de raspandit.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

• 1 year later...

Intre timp a mai facut cineva chiptuning pe 1,2 TSI?

Detin o Octavia 1.2 TSI 105 CP din 2011, si ma intereseaza o marire de putere, pt ca nu ii mai suport lentoarea (mai ales din vitezele I si II) si urcatul greu in ture. Dar inca nu m-am decis la ce firma sa apelez.

Cei de la Master-Tuner monteaza un unichip, din cate stiu eu. Si-a pus cineva unichip la ei? cati CP a castigat?

Link către comentariu

• 2 years later...

Ceva noutati?

Si pe mine ma tenteaza un upgrade la MTM (105CP/175Nm --> 140CP/230Nm).

Costul este de circa 900 euro.

Link către comentariu

Am 3000km cu stage 1 tcm pe Golf 6 si sunt foarte multumit. Masina este mult mai liniara si placuta la condus. Trage constant aproximativ pe toata plaja de turatie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!