Jump to content

radiator TD


Sebster
 Share

Postare recomandată

Salut,

In urma unui incident neplacut cu ceva timp in urma, am schimbat radiatorul. Am pus ce am gasit la acea vreme, chiar daca era mai mic. Acum vreau sa revin la radiatorul de TD, modelul mai mare pt ca e foarte cald si imediat imi porneste electroventilatorul.

In dezmembrari am gasit de Golf 3 Diesel, la fel de mare, cred ca s-ar potrivi de minune, plus ca am gasit cu ventilator in 2 trepte, mult mai stilizat decat ce am eu. Problema e ca in partea cu furtunele nu am vazut sa mai aiba stutz-ul ala de revenire a lichidului de racire in vas.

Ma poate lamuri cineva care e diferenta intre cele 2 sisteme de racire, si daca pe G3 Diesel s-a pus radiator de ala cu stutz.

Merci anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

Daca gasesti radiatorul original monteaza-l pe acesta chiar daca este facut de un producator ca ex:Nisens sau altul noname, la golf 3 difera radiatorul tocmai ca nu are stutul in cauza.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 weeks later...

stutul respectiv nu exista din cauza ca returul la apa in vasul de expansiune se face printr-un furtun ce se desprinde din furtunul gros ce leaga chiulasa de radiator

eu am golf2 gtd la care i-am pus AC (instalatie originala) si am fost nevoit sa schimb radiatorul (arata ca cel gasit de tine)si furtunul cel gros ce leaga chiulasa de radiator in partea superioara

sunt din iasi si poti sa vezi masina mea oricand

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!