Jump to content

VW PASSAT B6 2009

florin1

Postare recomandată

Sa va prezint noua mea masina adusa din Germania. Este vorba despre un VW Passat B6, fabricatie martie 2009, motor 2.0 TDI CR 110 cp, 31000 km. Optiuni: dublu climatronic, scaune incalzite fata, senzori de parcare fata-spate cu afisare pe display-ul RCD-ul 310, proiectoare ceata, senzor lumina, senzor ploaie, tempomat, iesire auxiliara in cotiera fata, geamuri electrice fata, oglinzi electrice si incalzite, oglinda interioara heliomata.

post-8925-1280560530_thumb.jpg

post-8925-1280560550_thumb.jpg

post-8925-1280560563_thumb.jpg

post-8925-1280560573_thumb.jpg

post-8925-1280560585_thumb.jpg

post-8925-1280560595_thumb.jpg

post-8925-1280560610_thumb.jpg

post-8925-1280560618_thumb.jpg

post-8925-1280560897_thumb.jpg

Modificat de florin1
Link către comentariu

Imi place mult:) foarte frumoasa. Cu niste jante o sa arate si mai bine.

Cat ai dat pe ea daca nu e cu suparare?

Link către comentariu

Multumesc frumos pentru urari! Ca pret a fost un schimb si nu as putea evalua. Oricum masina surprinzator se misca excelent desi are "numai" 110 cp si este f. silentioasa fata de motorul PD. In curand va primi si un set de jante.

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos, e ca noua la km astia. toti murim de curiozitate, la ce pret a fost daca nu te deranjeaza? sunt doar curios sa vad la ce pret au ajuns b6, sa vad daca ma pot incadra :icon_thumright:. bafta.

Link către comentariu
Multumesc frumos pentru urari! Ca pret a fost un schimb si nu as putea evalua.
Link către comentariu

foarte frumoasa :Driver: imi place ca au trecut pe alb la iluminatul bordului la modele mai noi de passat :lol: multi km fara incidente :)

Link către comentariu

Este mai bine cu alb deoarece nu mai este obositor noaptea. Este mult mai bine decat acel albastru.

Link către comentariu

Frumoasa masian! Sa o stapanesti sanatos! Sa stii ca nici albastrul nu e obositor noaptea!

Link către comentariu

Studiile au aratat ca albastrul regenereaza acuitatea vizuala pe timp de noapte.

Link către comentariu
Studiile au aratat ca albastrul regenereaza acuitatea vizuala pe timp de noapte.

mi se pare elegant afisajul nou dar nu l-as vedea decat pe passat

Link către comentariu

Am avut si passat b6 cu lumina albastra si mi se pare ca este mai odihnitoare cea alba, dar poate este doar o impresie.

Link către comentariu

Si pe primul model de Superb bordul era iluminat in verde.. ceea ce nu imi placea deloc (poate si de la faptul ca celebrele dacii aveau iluminatul tot in verde iar si eu am avut una candva :wub: ) insa de la facelift l-au facut in alb..si au pastrat culoarea si pe superbul nou. la fel si cu computerul de bord care mi se pare mult mai ok in alb/negru decat cel in rosu.

post-22229-1280874571_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa masina, felicitari

Link către comentariu

Multumesc frumos! Caut jante pe 16" si m-am oprit la doua modele de la Borbet TA si CA, dar nu stiu pe care sa o aleg.

post-8925-1280902195_thumb.jpg

post-8925-1280902204_thumb.jpg

Link către comentariu

Recomand primul model din cele 2. Seamana izbitor cu Monte Carlo, una din cele mai faine jante OEM la Passat.

Link către comentariu

frumoasa masina...erau de asteptat mai multi cai de la motorul asta nou CR

cum e ca zgomot fata de PD?

Link către comentariu

@iulixxx fata de motorul PD este mult mai silentios.

Gata, am facut comanda de Borbet CA, pret 395 lei/bucata. Maine sau poimaine ajung la mine.

Link către comentariu

Salut...felicitari pnetru noua jucarie!

Sa inteleg ca ai "scapat" de 1.9 4x4? + diferenta

Acum am vazut in poze a cui era Skoda care o vedeam parcata (Unirii colt cu Mamaia daca nu ma insel).

Modificat de PCR
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos! Cum de te-ai intors la Passat si la tractiunea fata? :Driver:

Link către comentariu

@PCR da asa este.

@Andrei Tdi m-am intors la passat deoarece am considerat ca a trecut ceva timp de cand acest model a iesit pe piata(2005) si nu mai exista probleme. Apoi a mai cantarit si faptul ca este mai confortabil fata de skoda si este berlina fata de break cum era skoda. Apoi mai este si consumul (cu circa 2 litri mai mic) avand tractiune fata si diferenta intre motorul CR(mult mai silentios) si PD.

Va multumesc pentru urari.

Astazi am montat jantele Borbet CA pe 16".

post-8925-1281013745_thumb.jpg

post-8925-1281013757_thumb.jpg

post-8925-1281013772_thumb.jpg

post-8925-1281013780_thumb.jpg

Modificat de florin1
Link către comentariu

Si nu iti este dor de loc de 4motion? Nu-i simti lipsa? Eu, personal, mi-ar fi greu sa o schimb pe a mea cu una cu tractiune fata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!