Jump to content

O2 FL RS 2.0 TDI CR

furiarosie

Postare recomandată

Salutare tuturor,

Va prezint si eu masinuta mea recent intrata in posesia mea.

Este vorba de Octavia 2 facelift RS 2.0 TDI CR cu urmatoarele optionale mai importante:

-faruri adaptive cu xenon si instalatie de spalat faruri

-maxidot

-duze stropitoare incalzite

-scaune incalzite

-oglinzi exterioare rabatabile electric si cu efect antiorbire la sofer. Amandoua cu iluminarea spatiului de intrare in masina

-oglinda retrovizoare cu efect automat antiorbire si senzor de ploaie

si restul care vin deja in standard cu RS-ul

-ESP cu toate sistemele de control a stabilitatii

-TPM

-scaune sport cu marginile de piele, centrul scaunelor textil si capetele piele intoarsa su emblema VRS

-volan piele perforata

-cotiera, schimbator, maneta frana de mana, fete de usi imbracate in piele

etc

Eu sunt foarte incantat de masina :) Motorul desi e diesel e foarte silentios, si pare si destul de puternic (inca nu i-am dat foarte tare caci e in rodaj). La accelerari are un sunet frumos un pic sportiv (nu e agresiv ca la masinile cu adevarat sportive). Suspensia cu rotile de 17 se impaca nesperat de bine cu drumurile romanesti. E foarte bine inchegata nici un zgomot de greieri.

Punctul slab cred eu sunt rapoartele cutiei de viteze un pic cam lungi pentru un RS. Mentionez ca am ales cutie manuala.

Cam asta e pe scurt.

Pun cateva poze cu ea, nespalata niciodata pana acum. Nici macar la dealer cand am cumparat-o :D N-a mai fost timp pentru pregatirea de livrare ca la carte, dar nu m-a deranjat (riscam s-o las pe weekend la ei).

Inca o poza

post-2403-1280344824_thumb.jpg

post-2403-1280344985_thumb.jpg

Link către comentariu
octavia 4ever

Frumoasa , mai pune poze . E singurul RS facelift rosu din aria masina mea :)

Link către comentariu

O sa pun si poze cu interiorul dar momentan nu am

post-2403-1280345007_thumb.jpg

Modificat de furiarosie
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos , ai facut o alegere foarte buna! Asteptam multe poze, si din interior si din exterior.

Link către comentariu

Superba ! Ce dimensiuni ai la discurile de frana ?

Modificat de overseas
Link către comentariu

asta e aia de 170 CP?

LE:am vazut in semnatura

Modificat de iulixxx
Link către comentariu

Multumesc pentru urari :))

Discurile nu stiu inca ce dimensiuni au

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta. Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Foarte frumooasa masina.Sa o stapanaesti sanatos!In afara de culoare (chestie de gust) mi se pare superba. Cum ti se par farurile? :)

Link către comentariu
Multumesc pentru urari :))

Discurile nu stiu inca ce dimensiuni au

pe fata ai 312x22mm

Link către comentariu

foarte frumoasa. sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute. daca poti sa ne spui si al cat te-a dus ddp, eventual si cu discount.

Link către comentariu

Pe fata ar trebui sa ai 312x25 ventilate si pe spate 286x12 pline

Oricum, foarte frumoasa masina. Interesanta pozitionarea DRL-urilor

Link către comentariu

Felicitari pt. achizitie !

Mie unul imi place mai mult modelul anterior de RS...dar gusturile nu se discuta.

Km multi si spor la upgrade -uri !

Link către comentariu
foarte frumoasa. sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute. daca poti sa ne spui si al cat te-a dus ddp, eventual si cu discount.

Multumesc.

DDP (tva 24% ;) ) 24105 eur

discountul am promis sa nu-l spun si ma tin de cuvant :)

Mie mi se pare mult mai reusita la asta bara fata decat la modelul anterior (agresiva). Si DRL-urile sunt de mare efect. Chiar si farurile mai lungi dau un ton mai agresiv masinii. Eu am un dinte impotriva farurilor din cauza ca urca ca la frantuzesti pe capota (numai un pic ce-i drept). Si grila radiatorului e mai frumoasa, mai mare, mai masiva. Interiorul si spatele au ramas la fel din ce am vazut eu prin poze sau pe strada.

Oricum inca odata va zic ca mie imi place la nebunie masina :D Sa auziti motorul cum merge si cum se aude. Incredibil ce au putut sa faca dintr-un diesel.

Link către comentariu
the_punkreas2003

Nu termini si tu rodajul pana marti? :D Sa ma dai putin cu capul de stalpii masinii si de tetiera? :(

Link către comentariu

Faina, dar eu vad lipsa rotilor pe 18, parca seamana din lateral mai mult cu stock decat cu un rs :D Poate le schimbi? Nu e chiar asa grav cu 18 daca esti atent :(

Link către comentariu

Imi plac foarte mult jantele astea, in acest moment n-am de gand sa le schimb :( Mai degraba umblu, dupa ce iese din garantie, la motor (un chip macar).

Deocamdata o sa pun cat de curand tempomat si scut metalic (paza buna trece primejdia rea)

Link către comentariu

frumoasa foc mashina - dupa parerea mea, mashina perfecta in raport spatiu/putere/consum. daca asteptam putin in 2008, poate ma infigeam si eu la RS FL insa, cu siguranta, urmatoarea e O3 RS :Driver:

Link către comentariu

Asa-i ca-i frumoasa foc? Eu n-am condus in viata mea o masina cu atata placere :) Si imi place, inca odata spun, mult si cum arata. Cum am zis mai inainte nici mie nu mi-a placut ideea cehilor de a intinde pe capota farurile. Dar sa stiti ca din opozant vehement al lor am inceput sa mai ma inmoi si incet incet incep sa-mi placa si asa. Dar o sa vad si cum o sa le stea si cu pleoape peste partea aia.

Mai am un pic si-i inchei si rodajul :)

frumoasa foc mashina - dupa parerea mea, mashina perfecta in raport spatiu/putere/consum. daca asteptam putin in 2008, poate ma infigeam si eu la RS FL insa, cu siguranta, urmatoarea e O3 RS :D

Si eu sunt de aceeasi parere cu tine. Spatioasa, puternica, consum bun si inca nu s-a terminat rodajul. Te asteptam si pe tine cu poze de la O3 RS :)

Apropo a mai vazut cineva prin tara O2 FL RS? Eu nu am vazut decat alea de la dealeri.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Furio Rosie, nu ne-ai mai informat de ceva vreme ce se mai petrece cu "bolidul" tau.Eu personal chiar sunt curios. :) Rs-ul meu e bine sanatos,a mers cam putin vara asta.Nu l-am mai ales ca partener de vacanta,tradandu-l pentru niste masinarii inaripate . :P

Modificat de Boggy72
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!