Jump to content

2009 GOLF V 2.0TDI GT

ovidiu188

Postare recomandată

Masina am cumparat-o de la un intermediar, este fosta masina a lui Bobo Chill de pe forum, am cumparat-o avariata frontal, usor usor am readus-o la viata ( cu multi bani investiti, reparam ceva, apoi aflam ca mai e si altceva de schimbat), dar dupa atat efort a meritat, am luat-o la 13.000km, acuma am la bord 24.000km, inca nu am facut poze la ea, am sa atasez niste poze "furate" de la fostul proprietar, acum arata exact lafel.

post-73664-1280270987_thumb.jpg

Modificat de ovidiu188
Link către comentariu

Salut.

Banuiesc ca e GTSport-ul de aici. Ma bucur ca ai refacut-o. Era pacat sa ajunga la dezmembrari. Primele ei faruri sunt pe masina mea :) Sa o stapanesti sanatos!!!

Link către comentariu

sa te bucuri de mainuta si va doresc multi km fara probleme. ne poti spune pe scurt toata operatiunea? cumparat,reparat, probleme aparute si evident costurile :)

Link către comentariu

bine ai venit pe forum.

stiu masina de mult si mi-a placut la nebunie.

incredibil cum a revenit din coma.

zi-ne cum au decurs reparatiile.

Modificat de cip12cip12
Link către comentariu

reparatia totala m-a dus cam la 3000-3500euro, intr-o saptamana jumate a fost gata, m-am miscat repede, cu piese de care am avut nevoie, am fost la midocar, am intrat in service la ei, si am iesit afara cu un angajat de acolo, de la care am luat(ulterior) mai multe piese- radiatoare, tragar, bara...etc..turbina a fost crapata, de la acel soc, am cumparat alta turbina exacta la 10k , airbag volan mi-a fost trimis din provincie. eu zic ca m-am miscat mai bine decat daca o bagam intr-un service.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Lonjeroanele au fost intacte nu? Oricum asteptam poze cu masinuta refacuta sa o revedem si noi. Asa ma gandesc sa iau si eu un GTI lovit si sa-l refac.... dar sa vedem ce o fi mai incolo! Bafta cu masinuta in continuare. :))

Link către comentariu

da, lonjeroanele erau neatinse, sincer nu prea am avut timp pana acuma sa ii fac niste poze

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

m-am gandit sa ma despart de golful meu, pt o skoda octavia II, diesel, cu multe optiuni, an 2009, 25.000km

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!