Jump to content

2002 VW GTI

M.G.M.

Postare recomandată

Ce bine arata stickerul acolo la loc de cinste... :blink: mai asteptam update-uri,sa ne auzim de bine.

Link către comentariu
  • 5 months later...

pana la urma, am renuntat la idee pentru ca sunt destul de scumpe :P

Ma intorc pe forumuri cu o noua intrebare:

Vara asta urmeaza sa ma mut in Bucuresti pentru cativa ani si vreau sa aduc masina cu mine. La momentul dat am inceput sa ma interesez despre variante de transport, dar imi e frica prin ce o sa trec ca ajung in tara. Vama, documente, RAR. Cat de multe probleme credeti ca o sa am cu masina mea? Cea mai serioasa treaba este evacuare care e de 3in fara catalizator, dar software-ul de la Unitronic sterge codul de eroare din computer. In state pentru masini mai noi cu port OBD II la emisii citesc doar ECUul si daca nu apare nici un cod, nu ai probleme. Cat de diferita e situatia in romania?

Multumesc anticipat

Link către comentariu

Eu cred ca o sa ai destule probleme (pe langa taxa de mediu) daca vrei sa o aduci in Romnaia sa o inmatriculezi. De exemplu exista unele coduri motor de 1.8T doar pentru piata americana (AWW sau AWP daca nu ma insel) care in Europa nu exista. In Europa pe MK IV 1.8T sunt doar: AGU EU2, ARZ EU2, AUM EU4 si AUQ EU4. Daca e AGU sau ARZ nici sa nu te ganesti ca nu are rost.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Salutare! Vreau sa-ti zic ca ai o super masina, si arata superb cu culoarea asta. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Daca vrei sa iei masinuta cu tine in tara, mi se pare ca o poti lasa cu numere de SUA daca ai pe cineva acolo pe numele caruia sa o inmatriculezi, si sa-i platesti taxele si ce mai trebuie. Dar partea proasta din cate stiu eu e ca nu-i poti face ITP-ul decat in SUA, acolo fiind inmatriculata. Multa bafta cu masinuta in continuare mane!

Link către comentariu

Salut. Imi poti spune te rog de unde ai cumparat bara R32 look pentru Bora? Cum s-a potrivit pe masina?

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

daca nu vrei sa o inmatriculezi in romania nu vad ce probleme ai avea. asigurare si numere valabile sa ai si mergi asa fara nici o durere de cap, ca doar e masina ta

daca nu te mai intorci in state si vrei sa o inmatriculezi....cred ca iesi mai bine sa o vinzi acolo si sa iti iei altceva de aici decat sa platesti vama, taxa de inmatriculare, rar, etc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!