Jump to content

VW GOLF 4 ARL GTI

Sssilviu

Postare recomandată

Te-ai lovit la cap? Asta nu e masina de vanzare :( Masina arata super, am vazut-o life si face toti banii. :Driver:

Link către comentariu
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sssilviu

16

• Circoloco

9

• xdx

4

• Robby_GoW

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pacat ca sa vandut :( .Daca cauta cineva motor ARL are unu de vanzare in Arad de pe un GOlf de Anglia.;))

Link către comentariu
  • 2 months later...

Scuze ca dau reply asa tarziu dar nu a mai avut haz sa intru pe forum dupa ce am dat masina. Vroiam sa zic ca daca era dupa mine nu o dadeam sincer, aveam si am si acum bara de R32 (daca e cineva interesat de ea sa ma contacteze ) care vroiam sa o vopsesc si montez, dar cand se intampla ceva tragic in familie lasi mofturile si pasiunile si te alegi cu o suma modica de bani care zboara incolo si incolo si te alegi cu nimic...doar cu mai putine datorii. Toata lumea trece prin asta... acum impart un golf 5 1.4FSI cu mama si vreau sa il personalizez sumar cu cate ceva. S-a ales cu un sticker shocker pe luneta ;) si sper cand voi da de XDX sa imi aprinda si mie semnalizarile fata ca pozitii. :D

Link către comentariu
  • 4 years later...

Salutare ! Ce inseamna pt tine cam intrerupta  lumina de la stopuri?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!