Jump to content

Jetta MK 5 1.6 TDI

flavius1611

Postare recomandată

Cu scuzele de rigoare,dar pe tapatalk nu imi arata☺️

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Link către comentariu
  • 3 months later...

Am montat si eu chinezismele de ceva timp,dar nu am apucat sa le fotografiez.

Intre timp le-am schimbat si becurile de la angel eyes cu leduri

post-24530-13892072791836_thumb.jpg

post-24530-13892072901839_thumb.jpg

post-24530-13892072974838_thumb.jpg

post-24530-13892073040486_thumb.jpg

Link către comentariu

in dovada de circulatie provizorie asa scrie "proprie 1940 kg" m-am uitat de 5 ori.

Man, Jetta mea 2.0 tdi are masa in talon de 1468 kg...asa ca stai linistit ca nu are cum sa aiba 2 tone. Aia e masa maxima autorizata.

Link către comentariu

He he, n am stat sa ma mai uit la data. Asa ca ...la cat mai multi km fara incidente.:d

Link către comentariu
micuzzu_marius

Ce norma e motorul tau , euro 4 sau euro 5? Vrea un coleg de forum sa cumpere o jetta din 2010 si cica e euro 4 in acte si l ar costa inmatricularea cam mult, eu stiam ca 1.6 tdi CR cod motor CAYC(banuiesc ca asta e si codul motorului tau) e euro 5 , Multumesc :icon_thumleft:

Link către comentariu

Marius din cate tin eu minte tot euro 4 ar fi.Dar nu bag mana in foc,eu parca am platit la inmatriculare vreo 300 de euro taxa.Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Marius din cate tin eu minte tot euro 4 ar fi.Dar nu bag mana in foc,eu parca am platit la inmatriculare vreo 300 de euro taxa.Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Link către comentariu
  • 2 years later...
  • GabiB77 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!