Jump to content

Jetta MK 5 1.6 TDI

flavius1611

Postare recomandată

mc kicker :icon_thumright: ,nu am mai postat de ceva timp pe aici.

azi am implinit 40.000 :lol: .

post-24530-0-48066100-1310401725_thumb.j

Modificat de flavius1611
Link către comentariu
  • 9 months later...

Am ajuns pe la vreo 72.000 km.

Ieri am aplicat pe parbriz si geamurile laterale Rain Repellent de la Turtle Wax.

Super incantat de rezultat,de dimineata a inceput ploaia.

Pot sa va spun ca nu am folosit stergatoarele deloc pe o distanta de 50 de km.

Apa pleaca de pe parbriz ca si argintul viu.

Va pun cateva poze cu geamurile la care am dat si cele la care nu am dat.

Sper sa fie cat de cat elocvente.post-24530-13352666736755_thumb.jpgpost-24530-13352666875854_thumb.jpgpost-24530-13352667052214_thumb.jpg

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Link către comentariu

Rave, la hatchback mai intervine si praful/noroiul din apa pe care o arunca rotile. Nu cred ca ii face fata altceva in afara de stergator

Link către comentariu

pe sticla lui scrie sa se repete la 2-3 saptamani pt rezultate optime.

La cum ma cunosc probabil o sa uit sa fac asta si nu o sa fie tratat fix cand o sa am nevoie de el.

Rave, la hatchback mai intervine si praful/noroiul din apa pe care o arunca rotile. Nu cred ca ii face fata altceva in afara de stergator

Da, stiu. Nu ma astept sa il tina curat. Doar pe ploile alea dese, sa vad cat de cat in spate. Atat!

Repun filmuletul sa se vada mai usor:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
flavius1611

Astazi am luat masina de la porche,am schimbat parbrizul,mi-au muntat kit-ul de scurgere suplimentara pt usile din fata si am vopsit pragurile.

Vedeti in filmulet exact cum lucreaza turtle wax.

Abea astept sa se incalzeasca sa il aplic din nou si pe parbriz.

http://www.youtube.com/watch?v=p3Fwu-p_YtA&feature=youtube_gdata_player

Link către comentariu

Chiar face treaba. :icon_thumleft:

Link către comentariu

De unde ai luat ? Ceva supermarket ? Cat te-a costat parbrizul la reprezentanta ?

Link către comentariu
flavius1611

@qwk l-am luat din carrefour era 16 lei parca flaconul de. 300 de ml.

Dai de cel putin 10 ori din el.

Parbrizul l-am facut pe casco,din cate am inteles ar fi fost vreo 1200 de lei.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Daca folosesti stergatoarele(in oras nu ajungi la viteze f mari si ai nevoie de stergatoare), se duce mai repede tratamentul de pe geam? Adica in loc sa te tina o saptamana sa tine 3-4 zile? Si daca se duce mai repede cam care ar fi proportia(ma gandesc ca nu am cum s-o nimeresc :D )

Link către comentariu
micuzzu_marius

foarte frumoasa Jetutza , sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km in siguranta deplina :icon_thumleft:

Link către comentariu

@nervoss de la 50 de km incepe sa o ia apa in sus,pe flacon zice ca tine intre 3-4 sapt,dar pe lateralele din fata nu am dat de pe 24.04 si se vede ca inca mai are efect.

eu ma declar super multumit de el.

@marius merci la fel man.

Link către comentariu
  • 1 year later...

Mai readyc si eu la viata topicul meu.

Cu un mic upgrade la jetta mea.

I-am schimbat volanul ala monoton din plastic,cu unul nou nout imbracat in piele si cu ornamentul din crom

post-24530-13806520522569_thumb.jpg

post-24530-13806520640086_thumb.jpg

post-24530-13806520737906_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumos volanul imbracat in piele, clar arata mai bine ca cel din plastic. Cum se mai prezinta masina, vad ca ai peste 90 000 km, ceva probleme? Motorasul cum merge? Esti multumit?

Link către comentariu

Deocamdata merge perfect,in afara faptului ca ma sacaie scartaitul bucselor de pe puntea fata cand trec peste limitatoarele de viteza,etc.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Link către comentariu

Am incaltat-o de iarna.n-am mai avut rabdare sa vad cum ii sta cu jantele astea noi

post-24530-1380901440067_thumb.jpg

post-24530-13809014571375_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoase jantele, o prind bine, si eu ma gandeam/gandesc la aceste model de jante, probabil la primavara

Link către comentariu

Merci Marius.

Le-am luat de curand ca ma plictisisem de alea de tabla cu,capace

Link către comentariu

Pai scrie la semnatura: Turnu Magurele, port la Dunare :winter:...vreo 45km distanta

Modificat de Hayate
Link către comentariu
  • GabiB77 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!