Jump to content

Jetta MK 5 1.6 TDI

flavius1611

Postare recomandată

gata am revenit si cu foto reale ale key case-ului

post-24530-1284131830_thumb.jpg

post-24530-1284131884_thumb.jpg

post-24530-1284132014_thumb.jpg

post-24530-1284132038_thumb.jpg

Modificat de flavius1611
Link către comentariu

vaiii...m-ai innebunit cu husa asta pt cheie :icon_thumright: Vreau si eu...mi se pare un accesoriu foarte "simpatic" :P Nu ai probleme cu apasatul butoanelor, merge usor?

Link către comentariu

blordc multumesc pt urari.

cristi sa stii ca se apasa foarte usor,si eu cand l-am vazut prima oara la colegul davides m-am indragostit pe loc de el :icon_thumright: .

si oricum protejeaza si cheia de zgarieturi,lovituri etc.

Link către comentariu

Nu sunt neaparat interesat de protejarea cheii, mie doar imi place cum arata, mai ales ca are si cusatura aia rosie... :icon_thumright:

Link către comentariu

e am zis in alta ordine de idei protejarea cheii.

si mie mi-a placut imediat cum am vazut-o la davides si am si comandat-o.

Link către comentariu

mmm :icon_thumright: looking good ... eh ... momentan suntem 5 useri de pe forum care au keycase la fel :icon_thumright: ... oricum pretul este unul derizoriu, parerea mea mai ales ca are free shiping :Driver: ... Flavius arata super !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

de ceva timp a inceut sa imi trepideze masina.

am zis ca sunt de vina jantele.

am mers pe la vulcanizare de vreo doua ori si baietii mi-au zis ca sunt cauciucurile deformate.

nu am avut incredere in ei.

azi am fost la dealer respectiv PBV 1.

m-au tinut de la ora 10 la ora 16.

au verificat,masurat etc toate anvelopele.

si cele doua de pe spate sunt out of range.

astept sa mi le schimbe pe garantie,deformate din turnare,concluzia finala.

anvelopele sunt hankok ventus prime,mi s-au parut destul de ieftine la prima vedere,tinand cont ca alt prieten de al meu a luat tot jetta cu o sapt inaintea mea si avenit echipata cu continental.

Modificat de flavius1611
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ai rezolvat cu trepidatiile?

si eu ma lovesc de aceeasi problema

am anvelope continental pe jante de tabla stock

la vulcanizare mi-au spus ca si tie ca din 4 anvelope 3 sunt deformate si nu se pot echilibra

la service vw mi-au spus ca sunt jantele deformate si nu au garantie

eu cu masina am mers omeneste fara cascadorii prin gropi si alte alea

am facut echilibrare in service vw si de la 110-120 tot intra in trepidatii

foarte frustranta senzatia; din pacate am fost presat de timp si n-am mai revenit in service

insa problema persista, din ce ai scris si tu tind sa cred ca totusi sunt anvelopele indiferent de marca

posibil sa fi stat nemiscate masinile mai mult timp inainte de livrare

totusi chiar asa de varza sa fie, am mai avut cauciucuri hankook si continental pe alte masini fara probleme

Modificat de zaxx
Link către comentariu

masina este luata de noua are 1 an rulaj de 12.000 km 90% afara din Bucuresti

am mai spus nu am dat cu ea prin gropi

ce jante au inceput sa puna pe vw, chinezesti din niro

Link către comentariu

nu am rezolvat-o,motivul respingerii schimbarii cauciucurilor pe garantie a fost:

S-AU SCHIMBAT JANTELE INTR-UN SERVICE NEAUTORIZAT,RESPINSA CEREREA DE SCHIMBARE. WTF????? :)

si le-am zis,domne daca faceam pana la satu mare,trebuia sa va sun sa va intreb unde pot aveti servige autorizat sa pot face pana?

eu mi-am pus ulterior jante de aliaj,nu mi-am dat seama ca le puneam pe alea de tabla cand am fost la ei,dar stii cum e romanaul gaseste orice portita sa nu iti dea nimic pe garantie si asta a fost una dintre ele.

mi-e scarba de ei.

jegosii au pus hankok pe masina de 17.000 de euro.

la fel ca si tine eu faca km numai in afgara orasului si am foarte mare grija de ea,nu dau in gropi sau etc.

la mine clar au spus la PBV ca sunt varza cauciucurile,nu jantele ca la tine.

si e intr-adevar frustranta chestia asta cu trepidatul.

imi iau acum cauciucuri noi de iarna si in primavara o sa imi iau altele sa le pun pe jantele de aliaj.

asta e tara in care traim.

si zici sa iti iei masina noua ca ai garantie. :))

Link către comentariu

asa, mai pe ocolite mi-au spus in cazul meu ca n-am nici o sansa sa schimb janta sau cauciuc pe garantie, neprezentand defecte vizibile de fabricatie

ca ei (serviceul autorizat vw) trimit solicitarea de garantie la vw dar oricum fabrica o respinge pe motiv de exploatare necorespunzatoare

adica avem drumuri proaste si inevitabil dam in gropi cu masinile si jantele de tabla sunt proaste si se ovalizeaza repede

de asta ma tot intreb ce fel de jante a inceput sa puna neamtu pe vw? de unica folosinta?! nu este normal ca dupa un rulaj neexcesiv de 12.000 km pe drumuri asfaltate fara gropi sa se strambe jantele

ulterior mi-am zis ca daca jantele sunt deformate, ovale si cauciucurile sunt ok ar fi trebuit mai intai remedierea (indreptarea lor) jentilor si apoi echilibrarea rotilor

ori prima lor grija a fost sa-mi scrie ca nu se acorda garantie la jante si imi recomanda o echilibrare in service autorizat vw, altfel pot pierde garantia si la alte componente de articulatie

am facut echilibrarea recomandata de ei dar masina tot trepideaza pe la 110-120 km/h

asa ca sunt cam nedumerit; ce trebuie sa remediez ca masina sa nu mai trepideze si asta in limitele unor costuri rezonabile (chiar garantie) mai ales ca eu consider ca am exploatat masina corespunzator

pana rezolv problema un prieten m-a sfatuit sa merg ori cu viteza pana unde masina intra in rezonanta ori peste acea viteza cand masina iese din rezonanta

Link către comentariu

mie nu mi-au zis nimica ca imi scot alte componente de la articulatii din garantie si nici nu mi-au recomandat echilibrarea.

chiar seful de service sau atelier de la PBV mi-a facut masuratorile,si m-am dus la el trimis de cineva apropiat lui.

deci nu m-am dus caine sur la vanatoare acolo.

mi-a zis ca a avut probleme asemanatoare la polo si au schimbat anvelopele.

dar nu depinde de ei ca service ci de importatorul de anvelope.

eu le-am mutat pe spate pe astea cu probleme.

e enervanta chestia ca exact cu viteza asta e viteza cu care se merge in romania 110-120,acolo imi face si mie.

eu am aproape 12 mii si o am din iunie.

cum ma zis si mai sus,merg cu grija cu ea,dar ei gasesc orice portita si nu iti acorda nimic pe garantie.

tu trebuie sa schimbi jantele,daca zici ca gumele nu au nimic.

Link către comentariu

nu stiu pe cine si ce sa mai cred, si nici nu mi se pare normal sa cumpar alte jante sau alte cauciucuri dupa 1 an de zile la masina noua

ma gandeam sa-i dau in judecata, reclamatie OPC, etc; ce kkt de roti pun la masina noua

prin prisma acestei probleme de 2 lei mi-e jena cu masina asta vw care in sine e "o marca" (mai bine zis cred ca a fost)

am avut masini fara pretentii care nu mergeau ca un vibrator

eu am facut eforturi financiare pt o masina buna, nu pt fite si ma astept ca masina asta sa mearga fara probleme in conditiile unei exploatari normale

cel mai probabil o sa le mai fac o vizita celor de la service vw; fac scandal si-i amenint cu OPC, judecata, ceva ceva sper sa obtin

Link către comentariu

eu iti urez succes,dar o sa ai multa bataie de cap.

si eu vad ca nu mai este vw ce a fost.

si eu am avut in cap,dar pt 700 sau 750 cat fac astea doua cauciucuri ma lipsesc,oricum o sa o dea la intors cu utilizare necorespunzatoare si tot ei o sa castige.

Link către comentariu

sunt patit si cu casco

daca deschid dosar de dauna la anul ma rup cu prima de asigurare

in plus nu vad cum l-as putea deschide pt toate 4 rotile in conditiile in care jantele si cauciucurile sunt si arata aproape ca noi

cred ca mai au si mustatile alea de cauciuc

si ar mai fi si fransiza la fiecare eveniment

Modificat de zaxx
Link către comentariu

merci flavius1611 pt incurajare

oricum ma duc peste ei sa hotarasca odata ce nu este in regula la roti: doar jantele, doar cauciucurile sau si jantele si cauciucurile, sau echilibrarea nu a fost bine facuta

macar atata lucru sa faca in garantie ca la ce foame e pe service-urile de firma

am ramas siderat; daca va vine sa credeti mi-au facturat si kkt-ul de abtipild pt urmatoarea revizie de pe stalpul masinii

Link către comentariu

s-a intamplat acum vreo luna la prima revizie de 1 an

acasa, cand m-am uitat mai bine pe factura mi-a venit "sa cad jos"

de toata jena ce sa mai zic

Link către comentariu
  • GabiB77 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!