Jump to content

golful meu 3 vr6

gti my life

Postare recomandată

sint nou pe la voi.....m-am gindit sa-miprezint si eu masina.proprietar de 1 luna al masinii.dar pt inceput voi lasa pozele sa vorbeasca.

post-63512-1279651450_thumb.jpg

Link către comentariu

bv, s-o stapanesti sanatos! dar vezi ca se scrie VOLKSWAGEN nu wolkswagen :) (asa iti apare la profil)

Link către comentariu

Frumoasa masina. mai pune si tu niste poze si niste detalii despre ea, gen modificari (daca are vreuna) si ce ai in minte pentru ea.

Bafta

Link către comentariu

modificari minore.....resoftare,evacuare cap coada noua,jante keskin kt1 16 inchi,scaune fata imbracate piele....in rest original de la mama lui.pt viitor suspensie sport reglabila.in rest sint multumit de ea cum este asa.

eu am pus 5 poze dar din pacate apare doar una......mai incerc.

Link către comentariu

sa-l stapanesti sanatos. nu sunt lamurit, titlul este vr6 dar aici este postat ca gti, ca si in profil :icon_thumright:

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente .... Ce pret a fost jucaria ?

Link către comentariu

am avut un golf 3 gti 8 valve timp de un an dar luna trecuta a plecat la covasna la schimb cu acest golf 3 vr6.pretul lui este de 2800 euro.in banii astia imi sta masina.

nu prea pot sa postez poze......nu inteleg de ce...

post-63512-1279683101_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa foc masina,mai ales jantele :lol: sa o stapanesti sanatos

Cat despre poze incearca cu ImageShack pentru ca din atasamente nu merge mai mult de 500 kb(aproximatix o poza,depinde cat de mare e)

Link către comentariu

frumoasa masina, dar eu as avea o critica referitor la dimensiunea anvelopelor pe spate. nu ar merge ceva mai mic? mi se pare prea mari, prea balonate

Link către comentariu

am sa incerc sa pun 215]40]16.pt ca acum imi freaca in aripile spate.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Intradevar o caruta de bani pentru impozit.

Link către comentariu

Imi place masina... in special imi plac jantele.Sa ai parte de ea multi kilometri fara incidente neplacute!

Link către comentariu
  • 1 month later...

o mica imbunatatire...de curind a primit o suspensie fk reglabila pe inaltime si duritate+fetele usi piele.revin cu poze.

post-63512-1286642669_thumb.jpg

post-63512-1286642676_thumb.jpg

post-63512-1286642685_thumb.jpg

post-63512-1286642693_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa afacerea cu usile asteptam uptade cu noua achizitie! Frumoasa masinutza!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!