Jump to content

Sfaturi configurare [Passat CC]

b97dmt
 Share

Postare recomandată

Din pacate cu toate ca sunt posesor de vw de acum 3 ani,de abia de curand am descoperit forumul si sunt membru nou,acum

am descoperit aici o sumedenie de informatii utile.Mai ales in configurarea unei masini noi,pot sa zic ca regret ca nu am comandat

un RNS 510(am RCD510)cu Dynaudio,tempomat(l-am comandat acum urmeaza sa-l instalez cand il aduce dealerul),si poate

interior piele(dar cred ca de asta ma pot lipsi).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru RNS 510 am o promisiune pentru sfarsitul lunii. Daca se va concretiza in conditii convenabile si voi putea obtine inca o unitate in plus, iti voi da de stire.

Eu am tapiteria din piele Vienna, in culoarea negru complet, desigur ca este.... altceva, insa, desi se curata destul de usor, poate chiar mai usor decat cea textila, ce iti pot spune este ca la fel de usor se zgarie. Scaunul din dreapta-fata si locul din stanga-spate de pe bancheta poarta urmele aplicatiilor de pe blugi.

Tempomatul este o jucarie draguta: vei putea accelera din maneta, in trepte de 1km/ora sau 10km/ora. Este intuitiv la utilizarea si nu vei avea nevoie de manualul alaturi.

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut! Incerc sa ma orientez zilele acestea catre o masina noua si mi s-au cam oprit ochii la passat cc:). Am citit pana acum parerile voastre de aici, dar asi aprecia niste idei pentru o configurare actuala pana in maxim 28.000 euro (TVA inclus). De asemenea, intrebarea este TDI 140 cp, sau benzina 160? Multumesc.

Link către comentariu

Salut!

Sincer nu te sfatuiesc sa-ti iei aceasta masina. Mai bine te orientezi catre alt model, alta marca. In 28.000 euro iti gasesti masina fara probleme.

Daca totusi nu te-ai convins cate probleme are, ti-as sugera 2.0 - 170 cp cu dsg ( poate reusesti sa o configurezi in limita bugetului tau ).

In calitate de posesor 1.8tsi, iti recomand acest motor doar daca vei merge 15-20.000 max pe an pt ca masina consuma f multa benzina... In oras nu scade, ziua sub 11-12%, pe cand motorina de 140cp ia cam 8-9%.

Eu am masina de 2 ani si 1 luna, si crede-ma pe cuvant ca nu as face din nou prostia sa o mai cumpar o data...

Link către comentariu

In principiu merg pe ideea ca orice constructori de masini care se respecta, si cu preponderenta cei germai, dupa maxim 2 ani de la aparitia unui model, remediaza problemele de serie care se pot remedia in mod normal. Am avut passat, mondeo, golf, toate cumparate noi la varianta de face lift, sau la minim 2 ani de la aparitia modelului. Cu nici una dintre acestea nu am avut probleme de semnalat. Nu sunt de principiul de a cumpara tehnologie noua "nedovedita". Cel putin nu pe banii mei:D. Am retinut insa parerea ta, mai astept si altele inainte sa ma decid. Multumesc.

Link către comentariu

cred ca nu stii ce vb!

passatul cc e acelasi passat aparut in 2005 cu ceva imbunatatiri estetice si cu un noi motoare pe benzina ( care de fapt e acelasi 1.8 t, care acum se numeste tsi, dar tot cu turbina functioneaza si in loc de 150 cp cat avea cel de generatie 1999, are 160), plus motoare CR in loc de PD.

deci asta e doar un pretext care te consoleaza acum, cat inca nu ai aceasta bomba de masina pe mana...

crede-ma pe cuvant. nu vrei sa dai 28-30.000 euro pe o masina, si din 2 in 2 luni sa te duci pe la service sa vezi cum s-ar putea remedia problemele...

ia-ti C, sau 318d - e la oferta - vreo 26000 eur cu tva, super dotata ( xenon, piele, pilot, dublu climatronic, jante, parktronic, cam tot ce trebuie 143 cp si se poate cipa sa-l faci tot de 177 cp cat are 320d fara niciun risc - are absolut acelasi motor si acceasi turbina ca 320d de 177 cp din fabrica) - doar ca apare in primavara noul 3-ar.

alegerea iti apartine :)

inca te mai poti suci

salut!

Link către comentariu

• Edy_77 changed the title to Sfaturi configurare [Passat CC]
  • Edy_77 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!