Jump to content

intrerupe motorul si scoate fum la cald

maurice2001
 Share

Postare recomandată

Are cineva idee ce ar putea avea o Octavia ,motor 1,6 benzina care nu trage scoate fum la cald si martoul galben de pe bord se aprinde intermitent?Cureaua de distributie a fost schimbata de 1000km .E posibil sa fi scapat un dinte????

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu sunt eu cel mai in masura sa-ti dau rezolvarea problemei respective, dar avem colegi pe forum care ar putea contribui cu un sfat daca ar sti

1. anul de fabricatie

2. cod motor

3.

4. ai pus cumva motorina la ultima alimentare?

Link către comentariu

nuuuuuuu am pus motorina.

masina e din 2001.nu stiu codul motor.

Link către comentariu

Are cineva vreo idee??????

Link către comentariu

trebuie pus un tester si verificat ce eroare da,e posibil sa nu se alimenteze sau sa fie o problema la aprindere , la bobinele de inductie...

Link către comentariu

Daca inainte de a schimba cureaua de distributie a mers bine si dupa schimb nu mai merge, logic: cureaua a fost gresit montata. Daca este asa nu mai merge cu masina in starea aceasta, verifica urgent daca cureaua este bine montata.

Link către comentariu

cureaua a fost schimabata acum 10.000km. poate sa fi alunecat un dinte? ca scoate fum de rupe in sarcina.pe tester a dat eroare sonda lambda ,dar am inlocuit-o si degeaba.nu a fost aia.asa ca am pus-o pe aia veche la loc.

am uitat.....

mecanicul zice ca e garnitura de chiulasa,dar nu garanteaza.asa ca nu ma apuc sa desfac masina daca nu e sigur ca e aia.eu nu prea cred sa fie garnitura.

Link către comentariu

In primul post ai zis ca a fost schimbata cureaua de 1000 Km.

Daca este garnitura de chiulasa atunci ori:

- consuma ulei si scoate fum alb - verifica daca mananca ulei

- trece apa in ulei - verifica daca pe busonul de ulei (cel de unde pui ulei in motor) apare o spuma alba

- apa intra in motor si scoate un "fum" alb (in fapt abur) - verifica daca se duce apa din vasul de expansiune

Link către comentariu

Vezi poate e cealalta sonda lambda, eu stiu ca sunt doua, poate ai schimbat-o pe ce buna, iar daca nu ai probleme cu apa si uleiul dupa cum a spus colegul de mai sus eu as spune sa verifici toata aprinderea, ar putea fi bobina de inductie sau vreo fisa ceva daca ai spus ca nu trage si scoate fum.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!