Jump to content

My Jetta MKV

Thunder_b

Postare recomandată

Silvian91imAuto

Ai observat bine, eu eram in albastru :lol: . Vroiam sa te prind la capatul aleei. Te-am observat cu ajutorul jantelor :lol: , ma uit de obicei dupa masini. Toate cele bune :icon_thumright: .

Link către comentariu

Viata bate filmul ! ... in cazul lui Silvian Masinile bat gagicile ! Silvian, noi ne mai uitam si dupa gagici ;) ...

Link către comentariu
Silvian91imAuto

Sa... nu deviem de la subiect :lol: . Jetta.

Detalii, sa nu va zic de... si de... si de tipele ce distribuie Burn, de la Mecanica, si vin pe la Electro.

Off-Topic Speaking:

Macar masinile nu se uita in alta parte cand te uiti dupa ele :)). Nu sunt misogin :vaidecapulmeu: .

Legat de poze... intodeuna mi-e jena... inainte sa fac poza s-a uitat colegu in directia mea de vreo 2-3 ori, indreptul aleei era de doua ori avantaj. Se vedea masina complet (daca eram eu in stare sa o prind cand trebuie si conducatorul auto ar fi fost atent spre directia in care se indrepta masina :lol: . Cel putin teoretic !

M-am uitat in seara asta la stadion dupa tine... prima oara cand merg si pot spune ca e o expozitie "bunicica" de masini (nu stiam ca se intalnesc acolo... regulat). Am fost la "fuga" (rezistenta).

:Driver:

Modificat de SilvianDement91
Link către comentariu

superbe jantele...detalii pls, de unde le-ai achizitionat si cat te-au costat..

Link către comentariu

@Silvian, daca stiam ca ajunge si la mine poza ta, opream in dreptul aleei :), oricum ms, arata bine ;)

PS: nu ma prea duc pe la stadion ;)

@croccifixio Jantele le-am gasit in Tm la un baiat care se ocupa cu masini, au venit cu un E Class din mama Germania :), una dintre cele de pe fata a fost lovita, atinsa la bordura si cu tabla de pe buza sectionata in 2 locuri(atasez poze cu ea), ele din fabrica vin pe borduri cu o tabla de inox.

Cat despre pret: nu a fost unul foarte mare, avand in vedere ca sunt 8j fata si 9j spate pe 18", cu tot cu reconditionat janta am ajuns pe la 400E, pretul cerut de om a fost muuult mai mare dar cred ca umblase foarte mult sa o refaca pe cea lovita si nu i-a oferit nimeni vreo solutie :), asta a fost si riscul meu cand le-am luat, dar am gasit un baiat care mi-a inlaturat tabla si mi-a incarcat cu sudura de Aluminiu + polish buza, rezultatul a fost extraordinar, nu este nici o diferenta intre cea lovita si reslul.

Before and After:

post-48022-0-24089600-1301751811_thumb.j

post-48022-0-78462700-1301751825_thumb.j

Modificat de Thunder_b
Link către comentariu
  • 1 month later...

Fiind vreme frumoasa ieri, am facut o mica sesiune foto Rolling :)

post-48022-0-59143500-1305903800_thumb.j

post-48022-0-80932500-1305903804_thumb.j

post-48022-0-88912800-1305903810_thumb.j

post-48022-0-01260500-1305903817_thumb.j

post-48022-0-02250900-1305903853_thumb.j

Link către comentariu
Silvian91imAuto

Gotta send some love for you're whip man ! Peace Out :)>- .

Apropo, mai treci pe la subiectul de la intalniri spontane... te cauta lumea pe acolo :lol: (paparazzi).

Link către comentariu

ms ms baieti pt aprecieri :), poate pana la urma reusesc sa ajung si eu la un meeting pe plaiuri hunedorene :P

Link către comentariu

Rolling shot - urile sunt criminale. Arata foarte bine.

*Nu te gandesti sa mai cobori puuuuutin fata?;;)

Link către comentariu

ba da, dar imi atinge la balans, rotile sunt la vanzare, caut altele cu ET ceva mai mare sa fie putin mai intrate sub masina si atunci mai coboram :P

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Asadar, a venit vremea unor noti ceva mai civilizate ;), astazi am trecut pe noile jante model foarte asemanator cu precedentul (asta si cautam) si utilitate maxima, NU Mai Ating :D.

Am ramas tot la 18, dar ET43 si 8J.

post-48022-0-16027800-1307029521_thumb.j

post-48022-0-74470500-1307029534_thumb.j

Link către comentariu
Silvian91imAuto

Arata bine ! Distantiere pe spate... te rog? :D mi se pare important cum arata roata in ansamblu, nu doar janta... parerea mea, imi place cum arata rotile tale. Poate ai vrea sa "lucrezi" la aripi... daca pui distantiere pe spate si daca este nevoie... pentru aspect... doar o parere.

Te tot vad prin TM :lol: .

:salut:

Edit:

24730214907563516372510.th.jpg

Modificat de SilvianDement91
Link către comentariu

nu vreau sa umflu aripile, tocmai din cauza asta am renuntat la celalalt set de jante care erau 9J pe spate si ET35 deoarece ieseau prea mul inafara si freacu cu 4 oameni in masina, iar daca as umfla aripile, cand pun tablele pe 16" iarna, ar arata nasol rau :)

pai fa-mi cu mana cand ma mai vezi sa stam la povesti :P

Link către comentariu

In poza atasata de colegul de mai sus face referire la roluirea aripilor, cu totul altceva decat umflarea aripilor.

Link către comentariu

Roluirea, cea cu scula Eastwood, este plierea buzei din interior a aripii si da, o foarte mica evazare.

Link către comentariu
  • 10 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!