Jump to content

vw jetta

bogdan6g

Postare recomandată

Salutare. Sunt si eu proaspat posesor al unui vw jetta, model 2007, 1,9 TDI 105 CP, cu destul de multe dotări şi de care, după aproximativ 1000 de Km facuţi de mine mi se pare a fi o masina extraordinară. Am cumparat-o cu 107000Km.

Link către comentariu

Salut! S-o stapanesti sanatos multi multi km. Mai da si tu niste detalii despre dotari,cateva poze cu interiorul. Brgds

Link către comentariu

Salut . Sa te bucuri de ea , si multi km fara probleme! Asteptam poze :blink:

Link către comentariu

multumesc mult, la cati mai multi km si voua fara probleme. masina are geamuli electrice fata spate, pilot automat clima bizonala, incalzire in scaune, mai nou i-am pus si xenon, 10 airbag-uri, computer de bord cu afisaj mare, alarma de fabrica, etc.

dar am o problema. acum trei saptamani am cumparat-o de la o firma din galati. avea becul de la airbag aprins, au bagat-o in service acolo la ei si cand au scanat-o, i-au dat o singura eroare si pe care au reusit sa o stearga. dupa 2 zile mi-a aparut din nou. am fost la un service unde mi-au scanat-o cu vag com si a aparut acceasi eroare care bineinteles s-a sters. dupa alte cateva zile s-a aprins din nou si dupa aceea am spalat-o si interior (avea becul de airbag aprins). astazi mi-a scanat-o un prieten cu vag com si mi-a gasit 3 erori. una a reusit sa o stearga si au mai ramas 2 (01221 - crash sensor side airbag:driver side (G179) 010-open or short to plus-mil on si 01222- crash sensor passenger side (G180) 010-open or short to plus-mil on)

post-72156-1279483069_thumb.jpg

post-72156-1279483077_thumb.jpg

post-72156-1279483083_thumb.jpg

post-72156-1279483090_thumb.jpg

post-72156-1279483099_thumb.jpg

Modificat de bogdan6g
Link către comentariu

masina a fost cumva lovita? desfa ornamentele si verifica senzorii ...

Link către comentariu

Un prieten de-al meu a patit ce ai patit tu.Avea un Golf 5. Problema a fost mufa de sub scaun. (atunci cand cineva dadea scaunul in fata sau in spate,spre ex. la spalatorie se aprindea eroarea in bord).. Arunca un ochi si la mufele alea. Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Nu stiu daca a fost sau nu lovită. Cert este ca atunci cand am cumparat-o avea o singură eroare pe airbag. Mi-au sters eroarea pe loc si ulterior mi-au aparut din nou. Celelalte 2 pe care le-am enumerat mai sus. este posibil sa fie de la spalarea tapiteriei sau ca am dat fetele de usa, de pe fata, jos cand mi-a pus folie pe geam. Acum nu stiu sigur care dintre astea doua este pentru ca avem becul la airbag aprins in momentele alea era eroarea pe care am avut-o si cand am cumparat masina pentru ca dupa scanare au reusit sa o stearga. Pe celelalte 2 - nu. Cu siguranta este de la contacte. Am sa verific mai amanuntit si am sa va anunt cum s-a rezolvat.

Link către comentariu

s-a rezolvat intr-o mare - mica masura, ca sa spun asa

toata treaba sta in contactele de pe usi, care erau super oxidate

le-am curatat, nu total, pentru ca nu am reusit prea bine din cauza ca nu prea este spatiu de umblat decat daca dai usa jos, si au reusit sterse erorile. dar daca misc de ele se aprinde din nou

asa ca va trebui sa le curat mai amplu.

Link către comentariu

frumoasa masina.

Din pacate asa am si eu un prieten cu o skoda octavia daca se pune cineva mai cu greutate pe scaunul din dreapta apare eroare de airbag :huh:

Link către comentariu

mi se pare destul de ciudat sa oxideze chiar atat de usor acele contacte. din 2007 de cand o am pe cea diesel nu am intalnit aceasta problema ...

si daca incerci sa le schimbi ?

Link către comentariu

probabil s-a inteles gresit. Defapt sunt contactele de pe stalpii masinii, cele care vin de pe usa. si nu este chiar asa de greu sa ajunga apa la ele

Acum am reusit sa le curat cat de cat, am incercat sa scot firele din mufa dar nu am reusit. Acum se pare ca nu ar mai fi probleme

In schimb ceea ce am mai observat este ca geamul pasagerului din dreapta cand coboară doar daca apas pe simplu impuls, coboara atat cat tin butonul apasat iar la urcare daca apas scurt nu merge iar daca apas pe dublu impuls si urca pana sus chiar daca iau mana de pe buton. Mi se pare ceva ciudat. Am verificat si firele de pe usi si nu am descoperit nimic in neregula. Ma gandesc sa nu fie ceva din modulul de comandă de pe usa.

Precum si pe una din usile din spate nu mi se ridica geamul complet cand vreau sa-l inchid din telecomanda, merge doar cat tim butonul apasat. Celelalte 3 gamuri se ridica complet daca tin apasat doar 2 secunde pe buton.

toate astea mi se intampla de cand am cumparat masina.

Link către comentariu
  • 1 month later...

salut

daca ai scos mufa de la centrala sau de la usa trebuie sa rememorezi pozitia geamului

se face asa: pui contactul deschizi geamul pana jos si tii apasat incontinuare butonul inca 5 secunde astfel se memoreaza pozitia geamului .

La fel trebuie sa faci si pentru al ridica sus .

OT: frumoasa si dotata masinuta ta :(

Link către comentariu

mrcy mult

am sa incerc si sper sa mearga ca tare incomod este cand inchid geamurile din telecomanda

Link către comentariu

se pare ca nu este asta cauza (spydy).

am incercat si impreuna cu un prieten de pe forum care stia si el cum se face rememorarea geamului si se pare ca nu vreacu

este destul de suspect pentru ca nici pe vag-com nu da nicio eroare.

daca mai are cineva vreo idee, il rog sa posteze aici.

Link către comentariu

De curamd i-am adus si cateva mici modificari printre care enumar folie pe geamurile laterale si luneta (LUMAR), xenon after market pe faza scurta, smd-uri la plafoniera, i-am stins pozitie spate centru si am lasat doar cercul aprins, activat functia comming homme si beep cand inchid si deschid masina din telecomanda, banda leduri in porbagaj pentru o lumina mai puternica, activare afisare km pe displeiul cd-playului, setare inchidere geamuri total dupa 2 secunde de tinut apasat, un parbriz nou ca cel vechi era cam ciuruit de pietre şi nu in ultimul rand un Sticker cu vwforum.

Pe viitor intentionez sa-i schimb jantele, si probabil sa-i mai adaud un bec in continuarea semnalizarii din far.

Atasez si cateva poze mai noi

post-72156-1285178421_thumb.jpg

post-72156-1285178430_thumb.jpg

post-72156-1285178437_thumb.jpg

post-72156-1285178507_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am tot cautat pe forum discutii referitor la o problema cu care ma confrunt si nu am reusit sa gasesc nimic in acest sens

Asa ca rog un coleg, care stie raspunsul sau unde se gaseste postat sa ma indrume si pe mine si anume ca mi-am pus xenon aftermarket si cand aprind farurile nu-mi mai funcţioneaza bine radio' adica se aude gaj

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Ps Daca nu ai gasit nici un topic cu pb ta atunci deschide tu unu in aria tehnic si acolo sunt multi baieti care iti pot da sfaturi.

Link către comentariu

trebuie sa montezi niste condensatori de 4700 microfarazi pe alimentarile becurilor. daca nu merge asa, va trebui sa incerci o alta instalatie xenon "mai performanta".

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!