Jump to content

Temporizator stergator

badmania98
 Share

Postare recomandată

La masina din semnatura nu am temporizator pentru reglarea timpului intre 2 baleieri ale stergatoarelor. Mai precis, din maneta pot alege continuu, continuu repede sau intermitent la aproximativ 8 secunde.

Stie cineva o solutie pentru montarea unui astfel de temporizator?

P.S. Pe vremuri la Dacii parca montau un potentiometru in bord.

Modificat de badmania98
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Potentiometrul era montat din fabrica si avea o intreaga electronica in spate ;)

Link către comentariu

Imi este extrem de greu de crezut ca era montat din fabrica dar nici nu spun ca nu este asa. Ma doare in schimb sa rezolv problema mea.

Link către comentariu

Am avut Dacia cu temporizator, era din fabrica garantat, si s-a stricat dupa vreun an. Anyway, incearca sa-l contactezi pe userul Al Bundy. Din ce am citit eu pe forum el ar fi in masura sa-ti dea un raspuns.

Link către comentariu

Din cate stiu, acel temporizator se poate cumpara si separat, si include si toata electronica. Sunt sigur ca ai gasi un loc sa-l montezi si eventual un buton care sa semene cu ceva OEM. Mergi pe la magazinele care inca mai vand piese de Dacia si gasesti sigur. Nu mai ramane decat sa faci legaturile, aia o sa fie ceva mai complicat.

Modificat de cristian
Link către comentariu

Il voi contacta pe Al Bundy. Sa vedem ce iese.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!