Jump to content

Golf VI

raul87

Postare recomandată

Salutare baieti si fete,

Azi am semnat contractul si sper eu in urmatoarele 2 saptamani sa intru in posesia unui Golf VI, 1.2 TSI, 105 cp.

Versiunea de baza este TL si mai vine cu: faruri ceata, mp3 player cu 8 incinte acustice + intrare auxiliara, climatronic, cotiera, oglinzi si manere in culoarea caroseriei.

Este prima mea masina din aceasta clasa (pana acuma am condus un Fiesta al parintilor) si.. cam atata. O sa revin cu poze dupa ce intru in posesia ei ;)

Nu prea am nici un fel de cunostinte despre masini (in afara de faptul ca stiu sa le conduc :P ) si sper ca aici alaturi de voi sa gasesc raspunsul la posibilele probleme care pot aparea.

Ne auzim.

Link către comentariu

Pai - e mai bine sa nu ai probleme :))

Te asteptam cu poze ...

Link către comentariu

sa fie intr`un ceas bun ! ... cum a zis turbocip ... te asteptam cu fotografii !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!